Nou design faruri Logan PH2, Tuning logan exterior
![]() ![]() ![]() |
Nou design faruri Logan PH2, Tuning logan exterior
robert266 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia by Renault
Logan F2,1.6MPI
2009,Laureate
|
|||
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Nu sant sigur ca ar fi o imbunatatire. Mie nu-mi place. Pare a tiganie. Cum faceau romanii cu vechile dacii de le umpleau de becuri, beculete si nu mai stiai ce trece pe strada: masina sau OZN?
Repet, este parerea mea. |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Lipite sau integrate in far?
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
robert266 |
![]()
|
sunt lipite se poate da foarte usor jos fara sa ramana urme e o banda cu 2 suprafete de lipire.
ps:95puf domne cum am scris mai sus e doar o idee !Si daca ne uitam din alt punct de vedere nu e Dacia e renault...A si pana acuma asta e primul meu mod pe masina exterior respectiv interior.Masina o am de 8 luni.Stima This post has been edited by robert266: 8 Oct 2009, 12:14 |
--------------------
Dacia by Renault
Logan F2,1.6MPI
2009,Laureate
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa iasa cat de cat bine macar pune ledurile jos...dar s-ar putea sa ai probleme la ITP
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
robert266 |
![]()
|
ideea a fost sa nu fie la fel cu audi si la domni de la sat ...care se iau unu dupa altul...
Unora le place altora nu asta e o dilema la orice... |
--------------------
Dacia by Renault
Logan F2,1.6MPI
2009,Laureate
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
o idee care nu merita luata in consideratie, parerea mea!
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Asa e .. nu (mai) ai nicio garantie daca pui xenon aftermarket
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
esti constient ca nu primesti vreun premiu pentru posturi multe,nu?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Avani @ 13 Oct 2009, 12:21) Asa e .. nu (mai) ai nicio garantie daca pui xenon aftermarket Atunci habar nu ai ce insemna garantie si cu ce se mananca. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Avani |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 13 Oct 2009, 12:53) nu ?! ![]() QUOTE(IRONICK @ 13 Oct 2009, 13:00) Daca montez un kit xenon aftermarket intr-un service neautorizat Renault, nu pierd garantia pe partea electrica ? ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca as zice ca la o revizie facuta in perioada de garantie intr-un alt service, dar autorizat rar, nu pierzi garantia, ce ai zice?
This post has been edited by IRONICK: 13 Oct 2009, 12:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Avani |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 13 Oct 2009, 13:53) Adica la un service din afara retelei Renault ? Daca ai intervenit pe partea electrica a unei masini aflata in garantie (gen: instalare kit xenon, instalare subwoofer, etc) ai pierdut garantia data de producator. ps: hai sa nu mai continuam AICI cu off-ul ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
robert266 |
![]()
|
Mda oameni prea destepti pe aici , nu va inteleg nu va place asta e si ce daca ?dar nu trebuie sa postati tot fel de tampeni ce considerati voi...."Parere"
iar domnule avani daca nu e renault ce motor e in el de dacie 1310 ? mai ganditiva putin inainte de a posta va multumesc pt intelegere iar cu kitul xenon are f mare dreptate domnul IRONICK ps:nu am deschis acest topic din rautate sau alte minuni ,daca nu va place inchideti ochii si dati pe X .. This post has been edited by robert266: 13 Oct 2009, 13:39 |
--------------------
Dacia by Renault
Logan F2,1.6MPI
2009,Laureate
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(robert266 @ 13 Oct 2009, 14:35) Mda oameni prea destepti pe aici , nu va iar domnule avani daca nu e renault ce motor e in el de dacie 1310 ? mai ganditiva putin inainte de a posta va multumesc pt intelegere Ca are motor renault nu o face sa fie Renault.... si Ssoung Young are motor de Mercedes.... dacia este masina ieftina a lui renault atat..... bazata tehnologic pe tehnlogii pe care Renault nu le mai foloseste....Logan..... Megane 1.... This post has been edited by cj98czh: 13 Oct 2009, 13:54 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Avani |
![]()
|
QUOTE(robert266 @ 13 Oct 2009, 14:35) ... si anume ca ? Nu te supara daca altii nu sunt de acord cu imbunatatirile tale. Si eu am deschis un topic in sectiunea asta si au existat postari atat pro cat si contra; trebuie doar sa ramai obiectiv si sa analizezi fiecare afirmatie care merita atentie iar de acolo sa extragi exact informatia care te intereseaza. ps: ai DACIE.. iar daca pentru tine DACIA inseamna doar 1310, este putin trist. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am primit chiar si report-uri...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 08:30 |