Cea mai proasta sincronizare a semafoarelor, din Europa
![]() ![]() ![]() |
Cea mai proasta sincronizare a semafoarelor, din Europa
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nu exista sincronizare intre semafoare decat intre cele dintr-o singura intersectie (ca sa nu aiba verde sensurile care se intersecteaza). Adica nu pot sa cred ca exista un sistem de sincronizare iar aia care-l gestioneaza sunt intr-atat de idioti, imbecili, cretini, etc.
Realist vorbind, avem de-a face cu niste idioti in sistemul care gestioneaza traficul rutier din capitala. Sa traiasca Blaga, Oprescu sau cine naiba ii tine in brate, multa carne in frigider sa aiba. later edit: era normal sa raspund primul aici, consumul balenei in trafic aglomerat sta pe la 18-20 l/100km... ar putea fi 13-15 intr-un oras cu trafic civilizat si gestionat corect. This post has been edited by padre: 1 Sep 2010, 13:02 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Sa stii ca si eu ma gandeam de mult ori, de fapt ramaneam uimit cat de bine sunt sincronizate semafoarele, dar pe rosu. Exemplu: Daca prinzi un semafor rosu pe Calea Victoriei, sau pe Iuliu Maniu, o sa le prinzi si pe urmatoarele tot pe rosu. Niciodata nu merge pe verde mai mult de 2 semafoare la rand(cu viteza legala maxima)
Si eu la fel cand plec de la un semafor rosu, si vreo 200 de m mai incolo e iar rosu, ma mai intreb, oare cu ce rost am mai plecat? Sa imi obosesc picioarele? sa mai consum benzina? Deja pe drumurile pe care le fac des, stiu si cam cu ce viteza sa merg ca sa ajung pe verde, dar nu merge intotdeauna, ca nu au toate aceeasi perioada de repetitie si tot se strica planurile. Si iar mai e tare cu delimtatoarele de viteza care te obliga sa incetinesti la treceri pana aproape de oprire(ca unele sunt cat rotile), chiar daca nu sunt pietoni. Iar timp pierdut. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 1 Sep 2010, 13:12 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
exista un sistem de monitorizare si fluidizare a traficului, e al primariei bucuresti, e hostat la UTI si e facut tot de UTI
bine, nu e pt tot bucurestiul, doar pt intersectiile si strazile principale chiar mergea din cate am vazut, adica in functie de aglomeratie se sincronizau semafoarele, stateau mai mult pe rosu sau pe verde, se poate face si manual chestia,adica operatorii pot modifica timpii de semafoare |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da da merge, se vede.
daca e vorba de UTI e clar...... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
Ce să facă din camera de control când hoardele de maimuțe blochează intersecția?
|
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
GlontZ_YO! |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 January 08 ![]() |
Si nu-mi vine sa cred cat de repede s-au dus delimitatoarele galbene intre sensuri, si cu cata nesimtire se calca. Alea cred ca nu sunt puse degeaba acolo..Toata carnea din lume!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001, 1.4 8v
- B-xx-xxx
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(SonyAD @ 1 Sep 2010, 13:32) Sa foloseasca camerele alea din intersectii si sa le dea amenzi celor care trec pe rosu. Sa tina rosu mai mult la toata lumea, sa dea verde mai devreme in "aval" sa se duca masinile si sa se faca loc. Ma uit de multe ori in oglinda si vad ca aia din spatele meu primesc verde inaintea mea, ceea ce este o mare prostie ca ne inghesuim toti la rosul din fata mea. Se poate fluidiza cu niste studii simple de statistica si trafic care sa fie aplicate. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 1 Sep 2010, 13:51 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie vanduta si motorina si benzina si virate accizele la stat...
![]() This post has been edited by Mutzunache: 1 Sep 2010, 14:00 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De aceea pe kiseleff, la Antipa semaforul tinea cand 30 de sec, cand 1 minut jumate, de se facea coada pana in arcul de triumf.
Alte semafoare de rahat, sunt cele de pe spaiul dambovitei, incepand de la unirea si pana la opera. sunt seri cand le prind verde pe toate si seri cand plec pe verde de la unirea si le prind pe celelalte pe rosu. |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar cel de pe Splai inainte de Opera se pune verde si daca vrei sa mergi inainte spre casa radio in 50 de metri e alt semafor care se face rosu instant?
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De ala uitasem. Dar si la cel din stanga ca sa te duci inspre academie.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:55 |