Ocolul Europei in 15 zile !, cu Loganul
![]() ![]() ![]() |
Ocolul Europei in 15 zile !, cu Loganul
romeodr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Excelent! Traba c-o fost fain!
Astept si eu ceva similar, doar o etapa in plus, Amsterdam! Bravo! Ceva poze ai? Sunt tare curios! Numa' bine, Lucian |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
poze am sa pun...dupa ce le sortez,cumva ca sunt aproximativ 2.000 si am sa le trec de pe laptop pe comp. !!.oricum am sa fac un dvd cu excursia !!
ca idee toata treaba a costat ,3.000 euro ,cu tot ,adica cazare ,benzina,taxe,mincare,cumparaturi ,vizitat muzee...etc !!..eu zic ca este un pret rezonabil,pentru trei persoane ,eu ,nevasta si fiul !!! ![]() |
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
area51 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 14 July 06 ![]() |
pentru Franta trebuia sa-ti setezi gps-ul sa te duca pe drumurile fara taxe. Ramaneai surprins, spre ex., te-ar fi dus Strassbourg - Paris 2/3 din drum pe autostrada free...pe N4
|
--------------------
opel
astra
2000
- IS-04-KRI
|
|
romeodr |
![]()
|
am incercat si setarea GPS-ului,pe drumuri fara taxe,dar imi arata un timp aproape dublu,intre destinatii !!..asa ca am preferat sa platesc si sa merg ...repede..!!
![]() |
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 09:02 |