Vreau sa invat sa merg pe role, nevoie de sfaturi, orice
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa invat sa merg pe role, nevoie de sfaturi, orice
buzasparta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|||
skatesmart |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 4 April 11 ![]() |
In cazul in care mai e activ topicul, pot sa invat eu pe oricine vrea sa mearga pe role, sa franeze, sa ia curbe. Parcul il stabilim de comun acord.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- x
|
|
aanit73 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 April 11 ![]() |
Buna Skatesmart,
Eu am nevoie de ajutor. Maine imi cumpar rolele + echipamentul adecvat de protectie. Lasa-mi te rog un PM sa stiu cum pot sa te contactez. E prima data cand voi pune rolele in picioare. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
E un topic de hochei pe role pe aici? nu e nimeni interesat de asa ceva?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
dupa ce timp de vreo 3 ani tot a plans fata mea ca vrea role, azi am fost la Decathlon si ne-am luat role si tot echip[amentul de protectie...partea nasoala e ca nimeni din familie nu stie sa se dea cu rolele si nu stiu cum sa o invat cat mai repede si mai bine....
Stei cineva un tutorial bun pentru a te da corect si bine cu rolele? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Atentie patinajul este un sport care implica cazaturi.....cateodata cu repercusiuni grave asupra sanatatii!
Protectiile cumparate au rol benefic doar pentru zgarieturi....si ajuta lejer in caz de soc/cazatura. Cauta un carucior asemanator cu cel de la supermarket de care sa te sprijini/impingi....pana te familiarizezi cu "miscarea" in cazul patinajului cu role! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
La varsta mea nu mai stau eu de role..eu vreau sa stiu pentru fata mea de 7 ani ce sfaturi competente as putea sa ii dau
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Lead by example!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Găsește un grup de copii care se dau pe role.
O sa învețe imediat dacă are afinități sportive. După o sa te învețe și pe tine. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
In parcul Tineretului ar fi un tip Dan care invata lumea sa se dea cu role/skate/etc. Iarna da cursuri de patinaj in Cismigiu. Daca vrei iti dau nr pe pm. Am facut cu el cateva cursuri de patinaj cu fi-miu.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:43 |