Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Turul Europei in 15-16 zile, cu masina

zeus-iulian
post 1 Sep 2009, 16:44
Post #31

Membru autentic

Group: Members

stiti ceva de drumul D559 din Franta intre Marseille si Cannes?
a mers cineva pe acolo? Merita sa merg pe traseul asta pana la Cannes sau sa raman la DN?
Ma gandeam ca daca tot ocolesc autostrazile macar sa avem parte si de o priveliste placuta ( marea in dreapta).
Sunt mai multe localitati pe acolo decat pe DN? care este limita de viteza 80km/h?
creste timpul cu mult intre cele 2 locatii (marseille-cannes) decat daca as merge pe DN-uri?

--------------------
daewoo/dacia ex cielo/Logan 1.6 MPI 95/2004 - B-85-ZEU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zeus-iulian
post 10 Sep 2009, 11:27
Post #32

Membru autentic

Maine este ziua cea mare wub.gif dupa indelungi asteptari,nenumarate calcule si infinite discutii biggrin.gif
Ultime sfaturi sunt bine venite smile.gif . Vom reveni cu impresii pareri si poze peste 2 saptamani

--------------------
+
andidani
post 10 Dec 2011, 22:00
Post #33

Membru

From: Slatina

Vad ca acest topic a cam intrat in adormire, poate il revigoram putin. Vreau si eu sa plec la primavara - vara intr-un circuit prin Europa. O varianta ar fi Budapesta - Nurnberg - Karlsruhe - Limoges - Barcelona - Valencia - Elche - Granada - Toledo - Pau - Millau - Clermont-Ferrand - Ulm - Budapesta si apoi acasa. Vreau sa aflu orice informatie care ma poate ajuta: locuri de vazut, hoteluri bune si rezonabile ca pret, preturi GPL, locuri unde se mananca bine pe acest traseu si orice alte informatii utile.
O a doua varianta ar fi Budapesta - Viena - Salzburg - Italia. In Italia inca nu am prea clar pe unde as vrea sa ajung, asa ca orice sugestie e binevenita. Deasemeni in Austri sunt deschis si pentru alte locuri. Timpul alocat pentru ambele variante ar fi de 2 saptamani. Sper sa am parte de ambele variante: una in primavara si alta in vara, sanse sunt 90% sa le fac pe ambele.
In ca o nelamurire: am vazut ca in unele tari adaptorul de GPL difera asa ca stie cineva daca trebuie sa cumpar altele, sau au ei in statii.
Multumesc pentru ajutor.

This post has been edited by andidani: 10 Dec 2011, 22:41

--------------------
Hyundai/Rockrider i30 CW/6.3 imbunatatit 2008/2010
http://prinromaniasinunumai.blogspot.ro/
+
zeus-iulian
post 12 Dec 2011, 12:21
Post #34

Membru autentic

Da, a cam ramas in suspans topicul, imi cer scuze....excursia s-a efectuat cu multe peripetii , neplacute in acel moment ....insa la 2 sapt dupa intoarcere radeam de cele intamplate cu bucurie biggrin.gif .
Amintiri neplacute care acum sunt trecute alaturi de cele placute .

Nu am apucat sa facem decat jumate din traseu si anume :Buc-Budapesta-Viena-Munich-Strasbourg-Luxemburg-Paris.
In paris ne-a fost spart geamul dreapta spate intr-o parcare carrefur si am luat decizia sa ne intoarcem pe acelasi drum pe care venisem.
Cazarea a fost la campinguri in viena, munchen si paris.

GPS-ul ne-a bagat prin muntii din Austria in urma unui tunel inchis pentru reparatii, iar la ora 2 noaptea eram singuri pe soseaua de pe munte ca in filmele alea in care iti sare o fantoma in fata si faci pe tine de frica.

Ne-a vizitat politia de frontiera la granita dintre DE si FR pe undeva pe la Strassbourg; ne oprisem sa ne odihnim jumatate ora si am atipit

O vizita a unor turisti australieni (autocar cu 30-40 de insi) in camping viena care s-a soldat cu distrugerea cortului nostru in urma unor jocuri care le faceau; O matahala de pustioaca de 120 de kg ,beata, la ora 2 noaptea a cazut pe cortul nostru . Noi dormeam evident.
Ne-au dat un cort de la ei in urma damage-ului, ulterior auzindu-i cum vorbeau ca ar trebui sa il ia inapoi .Am cautat pe urma pe net si am vazut ca era in jur de 150E. Nu au mai apucat, am hotarat sa o luam din loc sa evitam alte conflicte.

Poze cu obiectivele nu o sa mai pun pt ca le stiti deja, voi pune eventual poze din campinguri sa va faceti idee care ar fi conditiile di ncamping.

--------------------
+
ipiq
post 13 Dec 2011, 00:44
Post #35

The transporter

From: RO

andi dani: e mult de scris. cauta in topicul separat de austria si italia si o sa gasesti informatiile necesare.
iti recomand tura in italia pt ca e mai scurta. daca te hotarasti la cea de spania e cam scurt 2 saptamani, mai mult alergi si stai la volan...
in budapesta daca nu stai macar o dupamasa si o seara mergi degeaba, in viena daca nu ai 2 zile libere la fel...

arunca un ochi aici:
http://www.reno.ro/Ungaria-Austria-Germani...ia-t211576.html
si aici:
http://www.reno.ro/Obiective-prin-Europa-t211337.html

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 15:23
Dacia