Problema minora megane 2.2 estate, asa face toate sau...?
![]() ![]() ![]() |
Problema minora megane 2.2 estate, asa face toate sau...?
mardeias |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 dci
2006 Expression + optiuni Renault Megane Estate 1.5 dci 2006
|
|||
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
toba finala are intr-adevar un joc dar daca o sa te uiti mai atent o sa vezi in locul in care este prinsa ca pe langa cauciucul care ii permite jocul are si ceva panglica din material textil care ii impune un maxim pana la care se poate intinde acel cauciuc - suport. cred ca nu ai de ce sa iti faci griji din pct asta de vedere. referitor la luminile de bord, daca zici ca dupa ce te-ai jucat cu potentiometrul si-au dat drumul, probabil e o problema de contact imperfect. se rezolva cu spray-contact...numai sa gasesti unde e acel contact imperfect.
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La faza cu luminile din bord 99% e dereglat din potentiometru. Am patit-o si eu dupa ce am dus-o la spalatorie. La plecare am crezut ca nu mai mergea afisajul. De fapt, cand a dat cu carpa a atins potentiometru si a redus intensitatea
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
mi se mai intampla si mie sa nu se aprinda luminile din bord. un off - on de obicei rezolva problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu luminile din bord s-a mai discutat, eu cred ca e un bug la primele facelifturi: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=120525&hl=
LE: Daca era de la potentiometru, trebuiau sa se manifeste la fel si luminile de la consola centrala. This post has been edited by 19vik: 23 Apr 2009, 10:25 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
asa ma gandeam si eu. tocmai de aceea am spus ca e un contact imperfect undeva...nu neaparat la potentiometru..
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(alexxis2001ro @ 23 Apr 2009, 09:53) toba finala are intr-adevar un joc dar daca o sa te uiti mai atent o sa vezi in locul in care este prinsa ca pe langa cauciucul care ii permite jocul are si ceva panglica din material textil care ii impune un maxim pana la care se poate intinde acel cauciuc - suport. cred ca nu ai de ce sa iti faci griji din pct asta de vedere. Panglica respectiva are rolul de a nu lasa toba sa atinga pamantul in cazul in care se rupe tamponul de cauciuc, este o masura de siguranta. Probabil ca la mardeias tamponul respectiv trebuie schimbat avand uzura prea mare, desi, daca toba nu loveste nimic, nu cred ca ar fi vreo problema ![]() This post has been edited by Hackmikey: 23 Apr 2009, 13:05 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mardeias |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Hackmikey nu cred ca e problema de tampon. Toba finala sta cuminte la locul ei. Teava care iese si face vreo 2 cotituri astfel incat la final sa arunce gazele in jos are o miscare la relanti...miscare pe orizontala (acum vad ca n-am scris pe ce directie este miscarea) cu o amplitudine de 1 cm max 2. La octavia sunt 2 tevi care ies din toba si sunt indreptate in jos...sunt si scurte cred ca vreo 20 cm. Asta de la megane face 2 coturi si e si lunga..adica in linie dreapta are vreo 50 cm. si nu am vazut vreo prindere pentru aceasta teava. si intrebam daca cineva a stat sa se uite si daca i se pare cuiva ciudat. Nebunu de mine inspecteaza fiecare chestie la masinuta si deh..mi se mai pare asa cate o chestie...e paranoia sau trebuie mers si strans ceva pe acolo. Toate cele bune
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 dci
2006 Expression + optiuni Renault Megane Estate 1.5 dci 2006
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din descrierea ta inteleg ca teava care iese din finala nu e la fel ca la sedan, ma gandesc ca respectiva teava este prinsa(sudata) bine in finala, nu este corodata sau mai stiu eu ce
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
E la fel si la estate ca la sedan, la acelasi motor e aceeasi toba, teava aia cu 2 coturi are desfasurata vre-o 45-50 cm si la sedan. Si la mine vibreaza la relanti pana in 1 cm teava, iar toba nu pare sa vibreze (n-am probleme cu bobine, clapeta sau altceva, tamponul a fost verificat la ultima revizie la cererea mea), nu vad de ce n-ar vibra la diesel. Diferenta fata de Octavia aia e clar datorita lungimii tevii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
am schimbat si eu finala azi, am pus una stelco rotunda, mi sau rupt sitele in ea...
This post has been edited by mumus: 26 Jun 2013, 09:32 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 04:33 |