Problema electrica cablul gros de la portbagaj, Desprinse si rupte firele
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica cablul gros de la portbagaj, Desprinse si rupte firele
Addryanno |
![]() ![]()
|
||
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografii_0004.jpg ( Size: 138.03k ) Number of downloads: 150 Fotografii_0003.jpg ( Size: 125.91k ) Number of downloads: 179 Fotografii_0002.jpg ( Size: 158.1k ) Number of downloads: 174 |
||
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
1993 [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|||
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
poi..in primu rand cine si a bagat nasu acolo si a facut modificari....le-a facut sa mearga masina cu ele facute, deci daca le pui la loc firele cum erau innainte sau cum ar trebui sa fie sigur nu o sa mai mearga nimic... in principiu!
deci iti pot posta niste poze acum cu firele si cum ajung ele la triple si pe ce culori....dar dupa cum ti am zis s-ar putea sa faci o varza totala sa nu iti ia foc ceva ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul nu ma vad asa electrician incat sa tai desprind firele de acolo plus k e o improvizatie mai veche cred scotchul e cam plastifiat si se farimiteaza dar sunt cateva fire izolate in parte care nu sunt legate intre ele eu leas lipi cum sunt dar vreau sa stiu am 2 fire negre groase care sunt despartite unul crem tot la fel si etc..
![]() ![]() |
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
singura problema ar fi...tu ai hatch eu am chamade... tu ai stergator pe spate si ar cam fi ceva fire in plus....firul negru gros care seamana in sectiune cu o antena de tv nu duce nicaieri si la mine se termina la intrarea in triplele de pe spate... hai ca maine sper sa iti pun poze cu triplele si o legenda cu culorile si unde duc, insa din nou mare atentie...cine stie ce modificari mai sunt de alungul instalatiei si sa nu faci altele...eu as putea sa iti identific firele alea chiar si cu modificarile facute ca nu e mare filosofie dar nu stiu cand sa iti zic ca te pot ajuta....mai bine nu te incurc!!!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Mare grija ..din pozele postate de el , ultima in general , nu pare a fi hatchback .
Interesant ! la mine la hatch back trecerea dintre caroserie si luneta se face prinintermediula celor contacte ( 5 contacte) d elanga incuietoare .In rest nu exista decat acel furtunel de apa , sau la hatchback phase 2 , s-a renuntat la contacte si s-a trecut pe "punte fire"? Sunt fire pentru dezaburizator , fire pentru stergator spate .fire pentru actuotor , in cazul in care mashina este prevazuta cu inchidere centralizata. Pt : Stergator: ai 1- portocaliu , alb-verde, galben. dezaburizator: - alb , negru - masa pt actuator te las pe tine sa le identific din schema ![]() - actiuator haion - 17 , culori Ba si Vi asta insemnand - Alb si Mov. This post has been edited by vepman_ro: 8 Aug 2009, 23:00 Attached thumbnail(s) geamuriele_inchidere_central.75jpg.jpg ( Size: 352.14k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La Ph2 au renuntat la contactele la marginea portbagajului.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Addryanno |
![]()
|
Mentionez masina este un r19 phase 2 an 1993 hatchback,inchidere centralizata are, eu banuiesc sa nu fi desprins de la folosirea intensa a portbagajului acuma d-zeu stie o sa incerc astazi sa vad ce draci mai fac daca ia foc ne vedem la stirile pro-tv
![]() ![]() ![]() 11 Aug 2009, 18:04: Oficial operatiunea a decurs cu bine leam lipit cu letconul foarte bn si leam imbracat in solutie cauciucata plus banda izoliera sa fiu sigur ca nu mai am probleme de genul sper pe traseu sa nu apara probleme inca odata mercy frumos tuturor. This post has been edited by Addryanno: 11 Aug 2009, 17:04 |
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:54 |