[VAND] piese solenza, de la jumate in fata
![]() ![]() ![]() |
[VAND] piese solenza, de la jumate in fata
ionut81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|||
dealer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 31 December 08 From: Bacau ![]() |
inelele aeratoare le mai ai?sunt cele pe unde vine caldura din bord,alea cu clapete de dirijare a caldurii)daca nu ai 4 buc macar 2
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
dealer nu am ce vrei tu
ionut ai PM farurile s-au dat This post has been edited by ianys_andrey: 2 Oct 2009, 21:07 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.581 Joined: 16 April 09 ![]() |
salutare,
cind am vorbit la telefon m-am referit doar la minerele de usi. intre timp mi-am amintit ca as mai avea nevoie de ceva: carenajele (contraaripile) de la rotile fata (inclusiv prinderile de aripa si de bara - am impresia ca sint 3 bucati: cite una pentru fiecare roata iar pe dreapta mai este ceva care vine deasupra fuliei de la motor, parca). atasez un extras din catalogul de piese de schimb pentru solenza: multumesc, p.s: aceasta rugaminte se adreseaza, deopotriva, tuturor celorlalti care au solenza pentru dezmembrare. This post has been edited by george_scala_2004: 4 Oct 2009, 09:40 Attached File(s) ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Oglinda interioara... O poza cu ea se poate? Ma interesa daca e la fel cu cea de Supernova, cu tot cu suportul ala care o tine in plafon.
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
up
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vevepatronu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
calculator injectie ai?
|
--------------------
dacia
logan
- b11raz
2005
|
|
and_rei |
![]()
|
nu
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
mariandinca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 28 August 09 From: Caracal ![]() |
bordul il mai ai?in ce stare e,daca poti sa pui niste poze cu el ca sunt interesat
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- OT-14-MED
septembrie '99
|
|
and_rei |
![]()
|
nu am bord.am ceasurile cu kilometraj
This post has been edited by ianys_andrey: 13 Oct 2009, 23:12 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
up.mai am un stop stanga, geam dreapta fata,macara dreapta fata (manuala),panoul de bord (fara turometru)
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
optyc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 July 09 ![]() |
salut; radiatorul de caldura (acela mic) il mai ai? un pret pentru el te rog? mersi
|
--------------------
dacia
solenza
- B 72 BMM
2004, confort ,
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
- GR-08-VLA
2003 DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
pugliesi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 October 09 ![]() |
Salut...m-ar interesa grila fata si farul stanga. Astept raspuns cu pretul daca le mai ai.
|
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
|
|
and_rei |
![]()
|
mai am doar un stop stanga, geam dreapta fata,macara dreapta fata (manuala),panoul de bord (fara turometru)
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 14:27 |