Pachet drumuri grele - scut din plastic ?
![]() ![]() ![]() |
Pachet drumuri grele - scut din plastic ?
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@adiblu: Man, imposibil in Romania sa vina masinuta asta fara scut! Si ma refer la scut metalic.
Fuguta la dealer si lamureste problema. Uita-te si sub alte masini. ![]() Ia spune modus, ca tu esti in tema, de ce n-are masina omului scut?? S-a piedut cumva pe drum? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Aici nu sunt in nicio tema, habar n-am.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunt curios care este situatia si la celelalte clio 3 facelift hatchback sau estate... poate citesc si ceilalti posesori de asa ceva si posteaza aici. A mea este fabricata in luna mai 2009. O sa-i fac si un jurnal de bord cat de curand.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Am fost la dealer-ul auto sa vad care e treaba cu scutul, intradevar, conform fisei tehnice din baza lor de date masina trebuia sa aiba scut de plastic. Au facut cateva poze la locul unde trebuia sa se afle scutul... se vedea ca nu a fost montat niciodata. Dupa 2 ore m-au sunat sa-mi spuna ca au comandat scutul la fabrica si o sa vina in 3 saptamani.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:35 |