curea distributie rupta in mers
![]() ![]() ![]() |
curea distributie rupta in mers
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
motoarele cu distributie pe lant au cel putin 400.000km pina la schimbarea lantului .
astea pe curea s-ar zice ca sint mai tacute - dar sint niste aberatii . |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
am patit si eu asa, sa se rupa cureaua in sarcina, la un megane classic 1,4 16 v. am scapat numai cu supapele indoite, chiulasa, restul totul in regula. pretul la reprezentanta, in decembrie 2007, a fost 28 milioane. pretul ala mi se pare ridicol de mic, chiar si service non-renault... ca doar nu-ti indreapta supapele strambe ..
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
apropo
sti cumva ce curea ai avut ? marka ? si eventual cele din kit ! |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
viorel230>>unde ai facut distributia la 60.000 km ? si cu ce piese? daca nu ai pus piese de origine asta e...ti-ai asumat un risc...sunt multi care se zgarcesc la o distributie de origine..ca deh...costa mult..las ca se gasesc piese made in Dragonu' Rosu...si tin fara nr...piata este invadata de ''replici'' facute la cikalaka in porumb..asa ca...am 3 amici care au patit treaba cu distributia...unul cu renault..ceilalti 2 cu vw..
|
--------------------
------
------
------
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
eu recomand decat piese de origine la schimbarea distributieideoarece la motoare diesel se duce cam tot motor(numai daca esti foarte norocos nu gasesti supapa infipta in piston); iar la cele benzina scapi in cel mai grav caz cu cateva supape strambe.Acum 2 saptamani cand ma intorceam dein concediu mi s-a rupt o rola de la accesorii si nu s-a intamplat nimik deoarece motor Y20DTh este pe lant ;chiar am venit mergand pe baterie de la Fundulea
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:29 |