Schimbare fata Clio 2001 cu modelul 2003, capota, faruri, bara, aripi, e posibil?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare fata Clio 2001 cu modelul 2003, capota, faruri, bara, aripi, e posibil?
sego83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 2
- tm 11 kyc
2003
|
|||
EsTeTicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 3 November 06 From: Brașov ![]() |
Cam ce preturi, ca sa stiu la ce sa ma astept..
Merci |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
2001 Hell is empty. All devils are here!
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Felicitari, sper s-o termini cu bine!
@lexa1312: cu spunea si EsTeTicu, daca nu te doare, nu merita sa te legi la cap. Masina lui a fost lovita. Daca o ai intreaga, las-o asa. Ca look se apropie de designul generatiei III, cu aerisire minima intre faruri. Asa e moda: revine. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
EsTeTicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 3 November 06 From: Brașov ![]() |
Totusi nu mi-a spus nimeni daca se potrivesc proiectoarele de Logan la modelul asta de spoiler
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu, nu se potrivesc, geamul proiectorului de clio face un unghi de vreo 45 grade cu planul, pe cand cele de logan (care se potrivesc pe megane II) sunt drepte.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
EsTeTicu o sa ma interesez pentru emblema la o firma vecina cu mine. Firma se numeste Dourdin si fac embleme pentru Logan, scrisul ala de pe spatele masinii, chestii de genul asta. E posibil sa faca si pt Renault.
Ma duc azi sa intreb si iti spun. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
Salutari,
Intre timp masinuta a primit proiectoare originale, am gasit in sfarsit si emblema este pe drum, dar mai am o intrebare la voi: As vrea sa ii pun un Radio-CD de pe un model mai nou, problema e ca are displayul in bord.. se poate demonta cochilia aia si pusa la mine? eu acolo am un spatiu de depozitare, o gaura... De asemeni am si comenzi pe volan.. as vrea sa le pastrez. Stie cineva cum sta treaba cu astea? Dupa ce e gata ii trag o spalare si cateva poze sa vedeti cum a iesit ![]() Cam asa arata cel care vreau sa-l pun: clio-simbol-cutieviteza-motor-caroserie--LtjN4H.jpg |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cochilia de care vorbesti e dintr-o bucata cu capacul superior al bordului.
Deci daca vrei sa faci modificarea, iti trebuie toata plansa. Vezi daca ai precablaj, adica mufele pentru afisaj acolo in bord. Alta informatie...vezi ca intre tuner list si update list nu exista compatibilitate la nivelul afisajului, mare atentie ce cumperi. Asteptam poze! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
Eu as vrea ceva sa pot pastra si comenzile pe volan. Am inteles ca modelul de pe logan cu mp3 nu merge. Nici cel cu CD simplu nu merge? Eventual cu afisaj pe el...
<span class='edit'>26 Sep 2009, 08:56:</span> Ok, a primit si emblema mult asteptata si a fost terminata in sfarsit si reparatia aerului conditionat. A fost radiatorul de clima spart, si una din conducte, cea de retur, lunga, fisurata.. le-am inlocuit, si dupa multa munca (si 3-4 incarcari-verificari) a tinut freonul. Omul a bagat 500 ml, a zis ca nu stie exact cat trebuia bagat la clio.. dar daca pleaca compresorul si baga aer eu zic ca e ok. Cu Radio-CD-ul abandonez deocamdata.. Va multumesc pentru atentie si spor la modificat ![]() Daca aveti intrebari va stau la dispozitie. POZA: clio_final.jpg ( Size: 144.73k ) Number of downloads: 744 PS: tot nu e spalata ![]() This post has been edited by EsTeTicu: 26 Sep 2009, 10:45 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
a iesit foarte bine
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
snake22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 December 08 ![]() |
Salut! Sunt pe cale sa iau piesele pentru aceasta modificare si as avea o intrebare la tine. Farurile in partea de jos unde se prind? ai cumparat cumva niste suporti de far sau vin prinse dinrect in armatura de jos? Eu am gasit niste suporti dar nu stiu daca sa ii cumpar sau nu. Suportii sunt cei din poza.
Attached thumbnail(s) 00781963403.png ( Size: 34.47k ) Number of downloads: 275 |
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
nuculetul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 June 09 ![]() |
Esteticu, mai ai bara originala a masinii? Daca este in stare buna as vrea s-o cumpar eu.
|
--------------------
renault
clio
2002 phase 2
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mai ai de asteptat pana raspunde.....n-a mai dat pe aici de vreo 5 ani.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:51 |