Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

logan 1.5 dci supercharged

R19/16v
post 29 Jul 2009, 13:59
Post #31

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Ce vina are masina?

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 29 Jul 2009, 14:01
Post #32

Mesaj semiautomat

Group: Members

din moment sunt barfiti in toate felulire aici, desi ei habar n'au ca s-a trezit un destept sa le puna clipurile aici, mi se pare normal sa intervina. In ochiu' cui e aschia?!

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
jaf
post 29 Jul 2009, 14:19
Post #33

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

scandal wub.gif

vreau sa precizez ca datorita meseriei pe care o am "rulez" mult prin tara.. am vazut o gramada de logane tunarite in spatele blocului(unele urate cu spume) radmasa.gif cu lOGANcLUB icon_mrgreen.gif

imi cer scuze ca-s cam offtopic

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
Logan 4 ever
post 29 Jul 2009, 14:22
Post #34

Membru incepator

Dar ce primitori sunteti. Ce oameni sunt pe acest forum... Va ploua in nas!!!

--------------------
Dacia Logan 1.4mpi Ambiance, 2005
+
R19/16v
post 29 Jul 2009, 14:44
Post #35

Oldschool Member

Ce bine ca ne-ai adus la cunostinta smile.gif Iti multumim! (desi la mine sunt vreo 30 de grade si nu-i un nor pe cer nedumerire.gif)

--------------------
+
andy_x3m
post 29 Jul 2009, 15:01
Post #36

Membru

In primul rand acel film realizat de un membru LC nu a fost urcat aici cu acordul lui si, ce e si mai grav, fara citarea sursei (daca nu avea watermark era de-a dreptul furt!). Apoi, cel mai probabil cel care a urcat acel film aici e sigur membru frustrat al acelui club, a luat informatia de acolo si... restul e istorie!
Tind sa cred domnul R19/16v se refera si la mine, deci ma vad nevoit sa intervin. Eu ma consider membru DACIA Club aici si actionez ca atare, dar nu pot ramane indiferent cand vad cum aduceti acuze fara rost si mai ales jigniti niste oameni.
@eduardsebe - nu te stresam, postam pe un forum public ca membrii Dacia Club. Daca te simti lezat nu vad de ce ar fi problema unui membru LC sau DC.
Mai e ceva de zis... la acel forum blamat nu exista niciun pic de barfa la adresa voastra.
Stiti de ce sunt tot mai putini membrii pe DC? Pentru ca multi se simt huliti si marginalizati cum deschid gura sa intrebe. E drep exista SEARCH, dar cand moderatorul sterge/inchide topicul ideal ar fi sa puna si solutia sau un link catre.
Numai de bine!

--------------------
dacia logan preferance 2006
+
C a t a l i n
post 29 Jul 2009, 15:09
Post #37

Cel ce-a pus filmul pe YouTube este chiar autorul... Iar când l-a postat acolo, probabil a citit și acceptat că l-a făcut public. Prin urmare nu e nevoie de niciun acord pentru a fi postat în altă parte, decât dacă ar fi modificat sau extras de pe YOuTube.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
eduardsebe
post 29 Jul 2009, 15:11
Post #38

Membru Expressionist

From: Bucuresti

si cu ce sunt eu de vina ca sectiunea clipuri video de pe reno.ro e la comun cu aceeasi sectiune de pe daciaclub,iar cum numai de pe reno.ro postez automat mie imi deschide acest topic pe reno.ro fiind deja stresat de aceste lucruri

PS...se poate pierde garantia la masina daca se constata ca s-a umblat la motor astfel modificand "unele" lucruri care pot dauna in timp motorului.

Eu zic ca se poate inchide

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
Logan 4 ever
post 29 Jul 2009, 15:28
Post #39

Membru incepator

QUOTE(jaf @ 29 Jul 2009, 14:19)
vreau sa precizez ca datorita meseriei pe care o am "rulez" mult prin tara.. am vazut o gramada de logane tunarite in spatele blocului(unele urate cu spume) radmasa.gif cu lOGANcLUB  icon_mrgreen.gif
*

Zau? Sa mori tu de minti? Tare frustrat esti daca deja ai inceput sa fabulezi. radmasa.gif

QUOTE(R19/16v @ 29 Jul 2009, 14:44)
Ce bine ca ne-ai adus la cunostinta smile.gif Iti multumim! (desi la mine sunt vreo 30 de grade si nu-i un nor pe cer nedumerire.gif)
*

Nu sunt membru aici de mult timp, dar cred ca stiu de ce tot mai multi membrii DC prefera sa nu mai intre pe forum. Un motiv este si atitudinea ta. excl.gif

QUOTE(andy_x3m @ 29 Jul 2009, 15:01)
In primul rand acel film realizat de un membru LC nu a fost urcat aici cu acordul lui si, ce e si mai grav, fara citarea sursei (daca nu avea watermark era de-a dreptul furt!). Apoi, cel mai probabil cel care a urcat acel film aici e sigur membru frustrat al acelui club, a luat informatia de acolo si... restul e istorie!
Tind sa cred domnul R19/16v se refera si la mine, deci ma vad nevoit sa intervin. Eu ma consider membru DACIA Club aici si actionez ca atare, dar nu pot ramane indiferent cand vad cum aduceti acuze fara rost si mai ales jigniti niste oameni.
@eduardsebe - nu te stresam, postam pe un forum public ca membrii Dacia Club. Daca te simti lezat nu vad de ce ar fi problema unui membru LC sau DC.
Mai e ceva de zis... la acel forum blamat nu exista niciun pic de barfa la adresa voastra.
Stiti de ce sunt tot mai putini membrii pe DC? Pentru ca multi se simt huliti si marginalizati cum deschid gura sa intrebe. E drep exista SEARCH, dar cand moderatorul sterge/inchide topicul ideal ar fi sa puna si solutia sau un link catre.
Numai de bine!
*

Ai dreptate andy. Atitudinea moderatorilor de pe DC lasa mult de dorit. dry.gif
Eu nu cred ca voi mai posta aici. Am postat doar de 3 ori si deja ma simt ca o p**a plouata. deci cred ca spun "Adio" acestui forum plin de copii de Dorobanti.

--------------------
+
eduardsebe
post 29 Jul 2009, 15:35
Post #40

Membru Expressionist

Multumim frumos ca ne jignesti...mai intai sa ajungi sa ne cunosti si dupa aia sa spui astfel de lucruri.Si copii de Dorobanti au masini de masini nu clio,megane,laguna,scenic,vel satis,kangoo,koleos etc

LE: logan 4 ever nu inteleg de ce ataci persoana si nu ideile lui...ai incalcat clar regulamentul wink.gif

This post has been edited by eduardsebe: 29 Jul 2009, 15:36

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
cj98czh
post 29 Jul 2009, 15:36
Post #41

Membru de la Cluj ...

Foarte, foarte mari pierderi aduse forumului DC si reno.ro .. drum bun si tuningareala placuta... post-336-1110552459.gif

This post has been edited by cj98czh: 29 Jul 2009, 15:37

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
R19/16v
post 29 Jul 2009, 15:39
Post #42

Oldschool Member

QUOTE(andy_x3m @ 29 Jul 2009, 16:01)
Numai de bine!
*

Da' nu mai bine pui tu mana frumos si cauti solutia INAINTE sa faci topic aiurea, ca sa aiba moderatorul ce-ti sterge?! De crezi ca e cineva dator sa-ti dea tie totul mura-n gura?

QUOTE(Logan 4 ever @ 29 Jul 2009, 16:28)
Zau? Sa mori tu de minti? Tare frustrat esti daca deja ai inceput sa fabulezi. radmasa.gif
Nu sunt membru aici de mult timp, dar cred ca stiu de ce tot mai multi membrii DC prefera sa nu mai intre pe forum. Un motiv este si atitudinea ta. excl.gif
Ai dreptate andy. Atitudinea moderatorilor de pe DC lasa mult de dorit. dry.gif
Eu nu cred ca voi mai posta aici. Am postat doar de 3 ori si deja ma simt ca o p**a plouata. deci cred ca spun "Adio" acestui forum plin de copii de Dorobanti.
*

Ia uite ce zice aici:

a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. In afara de titulaturile Membru Incepator, Membru si Membru Autentic nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine.

Ce continut util are clipul asta?

Eu nu cred ca am vreun post pe daciaclub, deci am mari indoieli ca d-aia scade numarul de membrii smile.gif (nu ca ar fi asta o problema reala)

--------------------
+
C a t a l i n
post 29 Jul 2009, 16:08
Post #43

QUOTE(Logan 4 ever @ 29 Jul 2009, 16:28)
... ma simt ca o p**a plouata...
*

Aia e, fiecare se simte... cum e...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
andy_x3m
post 29 Jul 2009, 16:17
Post #44

Membru

Intr-un final vad ca se poate discuta la un nivel elevat=))

--------------------
dacia logan preferance 2006
+
Logan 4 ever
post 29 Jul 2009, 16:21
Post #45

Membru incepator

QUOTE(MAERSK @ 29 Jul 2009, 16:08)
Aia e, fiecare se simte... cum e...
*

Dai dovada de cocalar mediocru si nesimtit. Cred ca vrei sa iti pomenesc toata familia.

--------------------
+
R19/16v
post 29 Jul 2009, 16:22
Post #46

Oldschool Member

Pomeneste-o smile.gif ca sa iti putem ura drum bun tongue.gif sunt convins ca MAERSK se sacrifica wink.gif

--------------------
+
AR-18-MOS
post 29 Jul 2009, 16:29
Post #47

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(Logan 4 ever @ 29 Jul 2009, 16:21)
Dai dovada de cocalar mediocru si nesimtit.
*

Si dovada de cocalar mare, cum o dai? unsure.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
eduardsebe
post 29 Jul 2009, 16:54
Post #48

Membru Expressionist

QUOTE(Logan 4 ever @ 29 Jul 2009, 16:21)
Dai dovada de cocalar mediocru si nesimtit. Cred ca vrei sa iti pomenesc toata familia.
*

Hiiiiii....el......mare???? radmasa.gif

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
vladrehau
post 30 Jul 2009, 20:40
Post #49

Instalator

From: middle moldova

sad.gif din pacate e foarte adevarat ...astia cu firma reno in nas fac misto de fiecare data de ceilalti cu dacia ...fereasca dumnezeu sa apara pe forum un posesor de ''tdi'' sau bmw ca e ca si cum ia i injura de mama !!! alooooo trezirea e un forum liber ! daca nu va place subiectul sau subiectele mele nu mai intrati pe topicurile mele ...ma m saturat de offtopic si mistocareala ! ...va multumesc ! mad.gif

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
argon
post 30 Jul 2009, 20:45
Post #50

Mesaj semiautomat

QUOTE(vladrehau @ 30 Jul 2009, 20:40)
daca nu va place subiectul sau subiectele mele nu mai intrati pe topicurile mele ...
*

daca nu le place nimanui? unsure.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Lostboy
post 30 Jul 2009, 20:45
Post #51

Finding my way!

QUOTE(andy_x3m @ 29 Jul 2009, 16:01)
....
Numai de bine!
*

Unde mai pui că au scos și sistemul de reputație ....Huuuuooooooooooo!

biggrin.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
+
cj98czh
post 30 Jul 2009, 22:30
Post #52

Membru de la Cluj ...

vladrehau - la ce aberatii de posturi ai este si foarte greu sa nu te ia lumea la misto..

Pai fii aigur ca daca nu ar fi sectiunile comune nu ar intra nimeni... eu nu am intrat niciodata pe DC... ca nu ma interseaza...

This post has been edited by cj98czh: 30 Jul 2009, 22:31

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
AlinREHAU
post 30 Jul 2009, 22:54
Post #53

membru incepator

Moderator , fa curat in topicul asta , da vacante fa ce stii tu mai bine ca in 2 zile mi-au umplut astia o pagina de mailuri cu aberatii . Eu chiar nu inteleg de ce sunt unite Dacia cu renault ca si forumuri ca nu au nici o treaba una cu alta sa isi vada fiecare de borsul lui . Vine omul cu harbul lui de renault 1.2 si se da rotund printre dacii si spune ca pe el nu il intereseaza ... citeste frate de cine este pus topicul si nu te uita daca e Daciot . Am auzit chestia asta de zeci de ori ... ca eu nu intru pe DC ... ba intrii ca te conecteaza automat la sectiunea comuna fie ca iti place fie ca nu , asa ca plangete la un moderator nu mie sau la alti utilizatori . Toate topicurile de pe DC au ceva interesant mai mult sau mai putin dar se gasesc unii sa infloreasca subiectele si sa abereze de LC de MC ETC , care e problema ta ce face ala de pe LC ? te-a deranjat omul ala cu ceva ca avea masina tunata ? Va bagati in seama ca musca in ...

Forum ... radmasa.gif mai degaraba o adunatura de copii de clasa a 2 -a care comenteaza si rad de orice deget pe care il arati .

--------------------
Dacia break 96
+
A l e x
post 30 Jul 2009, 22:57
Post #54

Showing the fangs of rage

Se inchide din motive evidente... N-am intrat pe forum de aproape doua saptamani si sunt putin in urma cu evenimentele...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 13:30
Dacia