logan 1.5 dci supercharged
![]() ![]() ![]() |
logan 1.5 dci supercharged
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din moment sunt barfiti in toate felulire aici, desi ei habar n'au ca s-a trezit un destept sa le puna clipurile aici, mi se pare normal sa intervina. In ochiu' cui e aschia?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
scandal
![]() vreau sa precizez ca datorita meseriei pe care o am "rulez" mult prin tara.. am vazut o gramada de logane tunarite in spatele blocului(unele urate cu spume) ![]() ![]() imi cer scuze ca-s cam offtopic |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Logan 4 ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 July 09 ![]() |
Dar ce primitori sunteti. Ce oameni sunt pe acest forum... Va ploua in nas!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4mpi
Ambiance, 2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce bine ca ne-ai adus la cunostinta
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
In primul rand acel film realizat de un membru LC nu a fost urcat aici cu acordul lui si, ce e si mai grav, fara citarea sursei (daca nu avea watermark era de-a dreptul furt!). Apoi, cel mai probabil cel care a urcat acel film aici e sigur membru frustrat al acelui club, a luat informatia de acolo si... restul e istorie!
Tind sa cred domnul R19/16v se refera si la mine, deci ma vad nevoit sa intervin. Eu ma consider membru DACIA Club aici si actionez ca atare, dar nu pot ramane indiferent cand vad cum aduceti acuze fara rost si mai ales jigniti niste oameni. @eduardsebe - nu te stresam, postam pe un forum public ca membrii Dacia Club. Daca te simti lezat nu vad de ce ar fi problema unui membru LC sau DC. Mai e ceva de zis... la acel forum blamat nu exista niciun pic de barfa la adresa voastra. Stiti de ce sunt tot mai putini membrii pe DC? Pentru ca multi se simt huliti si marginalizati cum deschid gura sa intrebe. E drep exista SEARCH, dar cand moderatorul sterge/inchide topicul ideal ar fi sa puna si solutia sau un link catre. Numai de bine! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cel ce-a pus filmul pe YouTube este chiar autorul... Iar când l-a postat acolo, probabil a citit și acceptat că l-a făcut public. Prin urmare nu e nevoie de niciun acord pentru a fi postat în altă parte, decât dacă ar fi modificat sau extras de pe YOuTube.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si cu ce sunt eu de vina ca sectiunea clipuri video de pe reno.ro e la comun cu aceeasi sectiune de pe daciaclub,iar cum numai de pe reno.ro postez automat mie imi deschide acest topic pe reno.ro fiind deja stresat de aceste lucruri
PS...se poate pierde garantia la masina daca se constata ca s-a umblat la motor astfel modificand "unele" lucruri care pot dauna in timp motorului. Eu zic ca se poate inchide |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Logan 4 ever |
![]() ![]()
|
QUOTE(jaf @ 29 Jul 2009, 14:19) vreau sa precizez ca datorita meseriei pe care o am "rulez" mult prin tara.. am vazut o gramada de logane tunarite in spatele blocului(unele urate cu spume) ![]() ![]() Zau? Sa mori tu de minti? Tare frustrat esti daca deja ai inceput sa fabulezi. ![]() QUOTE(R19/16v @ 29 Jul 2009, 14:44) Ce bine ca ne-ai adus la cunostinta ![]() ![]() Nu sunt membru aici de mult timp, dar cred ca stiu de ce tot mai multi membrii DC prefera sa nu mai intre pe forum. Un motiv este si atitudinea ta. ![]() QUOTE(andy_x3m @ 29 Jul 2009, 15:01) In primul rand acel film realizat de un membru LC nu a fost urcat aici cu acordul lui si, ce e si mai grav, fara citarea sursei (daca nu avea watermark era de-a dreptul furt!). Apoi, cel mai probabil cel care a urcat acel film aici e sigur membru frustrat al acelui club, a luat informatia de acolo si... restul e istorie! Tind sa cred domnul R19/16v se refera si la mine, deci ma vad nevoit sa intervin. Eu ma consider membru DACIA Club aici si actionez ca atare, dar nu pot ramane indiferent cand vad cum aduceti acuze fara rost si mai ales jigniti niste oameni. @eduardsebe - nu te stresam, postam pe un forum public ca membrii Dacia Club. Daca te simti lezat nu vad de ce ar fi problema unui membru LC sau DC. Mai e ceva de zis... la acel forum blamat nu exista niciun pic de barfa la adresa voastra. Stiti de ce sunt tot mai putini membrii pe DC? Pentru ca multi se simt huliti si marginalizati cum deschid gura sa intrebe. E drep exista SEARCH, dar cand moderatorul sterge/inchide topicul ideal ar fi sa puna si solutia sau un link catre. Numai de bine! Ai dreptate andy. Atitudinea moderatorilor de pe DC lasa mult de dorit. ![]() Eu nu cred ca voi mai posta aici. Am postat doar de 3 ori si deja ma simt ca o p**a plouata. deci cred ca spun "Adio" acestui forum plin de copii de Dorobanti. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4mpi
Ambiance, 2005
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumim frumos ca ne jignesti...mai intai sa ajungi sa ne cunosti si dupa aia sa spui astfel de lucruri.Si copii de Dorobanti au masini de masini nu clio,megane,laguna,scenic,vel satis,kangoo,koleos etc
LE: logan 4 ever nu inteleg de ce ataci persoana si nu ideile lui...ai incalcat clar regulamentul ![]() This post has been edited by eduardsebe: 29 Jul 2009, 15:36 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte, foarte mari pierderi aduse forumului DC si reno.ro .. drum bun si tuningareala placuta...
![]() This post has been edited by cj98czh: 29 Jul 2009, 15:37 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
QUOTE(andy_x3m @ 29 Jul 2009, 16:01) Stiti de ce sunt tot mai putini membrii pe DC? Pentru ca multi se simt huliti si marginalizati cum deschid gura sa intrebe. E drep exista SEARCH, dar cand moderatorul sterge/inchide topicul ideal ar fi sa puna si solutia sau un link catre. Numai de bine! Da' nu mai bine pui tu mana frumos si cauti solutia INAINTE sa faci topic aiurea, ca sa aiba moderatorul ce-ti sterge?! De crezi ca e cineva dator sa-ti dea tie totul mura-n gura? QUOTE(Logan 4 ever @ 29 Jul 2009, 16:28) Zau? Sa mori tu de minti? Tare frustrat esti daca deja ai inceput sa fabulezi. ![]() Nu sunt membru aici de mult timp, dar cred ca stiu de ce tot mai multi membrii DC prefera sa nu mai intre pe forum. Un motiv este si atitudinea ta. ![]() Ai dreptate andy. Atitudinea moderatorilor de pe DC lasa mult de dorit. ![]() Eu nu cred ca voi mai posta aici. Am postat doar de 3 ori si deja ma simt ca o p**a plouata. deci cred ca spun "Adio" acestui forum plin de copii de Dorobanti. Ia uite ce zice aici: QUOTE a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. In afara de titulaturile Membru Incepator, Membru si Membru Autentic nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine. Ce continut util are clipul asta? Eu nu cred ca am vreun post pe daciaclub, deci am mari indoieli ca d-aia scade numarul de membrii ![]() |
--------------------
DS
5H
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Intr-un final vad ca se poate discuta la un nivel elevat=))
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Logan 4 ever |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4mpi
Ambiance, 2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pomeneste-o
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(andy_x3m @ 29 Jul 2009, 16:01) .... Stiti de ce sunt tot mai putini membrii pe DC? Pentru ca multi se simt huliti si marginalizati cum deschid gura sa intrebe. E drep exista SEARCH, dar cand moderatorul sterge/inchide topicul ideal ar fi sa puna si solutia sau un link catre. Numai de bine! Unde mai pui că au scos și sistemul de reputație ....Huuuuooooooooooo! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
vladrehau - la ce aberatii de posturi ai este si foarte greu sa nu te ia lumea la misto..
Pai fii aigur ca daca nu ar fi sectiunile comune nu ar intra nimeni... eu nu am intrat niciodata pe DC... ca nu ma interseaza... This post has been edited by cj98czh: 30 Jul 2009, 22:31 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Moderator , fa curat in topicul asta , da vacante fa ce stii tu mai bine ca in 2 zile mi-au umplut astia o pagina de mailuri cu aberatii . Eu chiar nu inteleg de ce sunt unite Dacia cu renault ca si forumuri ca nu au nici o treaba una cu alta sa isi vada fiecare de borsul lui . Vine omul cu harbul lui de renault 1.2 si se da rotund printre dacii si spune ca pe el nu il intereseaza ... citeste frate de cine este pus topicul si nu te uita daca e Daciot . Am auzit chestia asta de zeci de ori ... ca eu nu intru pe DC ... ba intrii ca te conecteaza automat la sectiunea comuna fie ca iti place fie ca nu , asa ca plangete la un moderator nu mie sau la alti utilizatori . Toate topicurile de pe DC au ceva interesant mai mult sau mai putin dar se gasesc unii sa infloreasca subiectele si sa abereze de LC de MC ETC , care e problema ta ce face ala de pe LC ? te-a deranjat omul ala cu ceva ca avea masina tunata ? Va bagati in seama ca musca in ...
Forum ... ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Se inchide din motive evidente... N-am intrat pe forum de aproape doua saptamani si sunt putin in urma cu evenimentele...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:30 |