Scartait dement scaun
![]() ![]() ![]() |
Scartait dement scaun
thauzz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 May 10 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2009 1.6 16V 110CP
- IS 19 PCB
|
|||
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pai daca e treaba de arcuri la "sezut" nu prea vad eu cum poate sa fie remediat. E prost/proaste facut/facute arcurile. Eu spun sa insisti cu inlocuirea(vezi ce intra sau nu la garantie, eventual rupi unu-doua arcuri).
A bun venit printre noi |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Spray cu vaselina aplicat pe arcuri. Face minuni.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
thauzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 May 10 From: IASI ![]() |
E na.
Daca tot am inceput sa discutam sa va zic si o "poveste"... Am plecat acu 2 sapt in concediu la Brasov cu prietena si ink 3 pers...ma rog...am facut 1002km dus-intors si merge de n-am cuvinte. In scimb...in Brasov...mi-a agatat unu portiera de la sofer...nu foarte tare dar indeajuns incat sa disper...cand ajung la Iasi, imi sun consultantul sa-l intreb ce si cum...pe CASCO.."Pe ceva pe sub mana" la mecanicii de renault...ma rog... Ajung la service si...cand incerc si eu sa ma inteleg cu lumea pe acolo...sa nu o repar pe CASCO pt k avea doar o luna si 4 zile...si...alea alea, mi se raspunde foarte vesel ca vopsit o portiera 15MILIOANE LEI VECHI!!!!! ![]() ![]() De precizat ca nici macar vopseua nu era sarita de la locul ei..iar tabla doar putin "impinsa". M-am lasat la mana mea si mi-am reparat-o la cineva pret? 350 Ron cu tot cu manopera, sprit chit, vopsea, lac, tras cu pneumaticu...bla bla bla. Frumos nu???? Stiu ca nu-si avea rostul povestea mea aici dar...nu ma puteam abtine |
--------------------
renault
megane 3
2009 1.6 16V 110CP
- IS 19 PCB
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
Ghinion cu portiera. Nu inteleg de ce nu pe casco? Din cauza francizei?
Preturile variaza destul de mult intre diverse ateliere, ca sa zic asa ![]() |
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
Jim Onnaca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 July 10 ![]() |
Ce culoare, cum a iesit?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2010 Sporty Dynamique 1.4 TCe
- B
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pai cum dracu ai ajuns sa platesti 15 milioane pentru indreptat si vopsit la o portiera? Ce tip de asigurare ai?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
thauzz |
![]()
|
Am revenit.
Pentru ultimele intrebari: Am un M3 Expression negru metalizat (am vrut rosu ca e prea tare culoarea dar...trebuia sa mai astept ink 3 luni si...nu mai aveam rabdare ![]() Iar legat de cele 15 milioane pe care ar fi trebuit sa le platesc la service renault: Full CASCO fara fransiza, dar ink o data spun ca nu voiam sa o repar pe casco fiindca nu avea nici macar o luna jumate de cand o aveam si nici nu era ceva de panicat cu ce mi se intamplase la portiera. Ma gandisem ca cei de la Renault sunt ceva mai "profi" decat altii de la service-urile din spatele blocului...se pare ca sunt "profi" numai la luat bani...cat mai multi Am sa pun si cateva poze "inainte" si "dupa" reparatie...sa va dati si voi cu parerea. Si fiindca discutia am inceput-o de la acel scartait dement de la scaunul dreapta fata...sa inteleg ca singurele solutii sunt: Fie rup singur arcurile si ii pun pe baietii "profi" de la Renault sa mi-l schimbe, fie incerc cu spray cu vaselina Multam mult pt informatii oricum. Va spun ce-am rezolvat maine seara ![]() |
--------------------
renault
megane 3
2009 1.6 16V 110CP
- IS 19 PCB
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu prea imi dau seama cum functioneaza arcurile la M3 dar daca merg pe acelasi principiu ca restul masinilor e posibil sa ii faci ceva sa nu mai scoata scartaitul ala de fier pe fier. Daca e o zona de contact a arcului cu sasiul scaunului poti sa incerci sa ii bagi bureti, carton sau ce ai la indemana sa nu mai faca asa. Daca este de la constructia arcului atunci alta sansa nu ai decat sa il schimbi cu totul.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
thauzz |
![]()
|
Am aflat ce la ce se auzea acel scartait pe care toata lumea l-a descoperit ca fiind de la arcul scaunului.
E de la centura de siguranta, mai exact de la cele 2 suruburi steluta ce ancoreaza sistemul de prindere. Putin mai tare stranse pt ca deh...era nevoie, si putin spray cu vaselina si treaba sta bine ![]() Plastic ce sa-i fac ![]() |
--------------------
renault
megane 3
2009 1.6 16V 110CP
- IS 19 PCB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:02 |