Ajutor Umanitar - Badescu Stefania, Zambete furate
![]() ![]() ![]() |
Ajutor Umanitar - Badescu Stefania, Zambete furate
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
http://alexdamian.com/
Am cautat pe forum si nu am gasit un loc mai potrivit sa pun anuntul. Sa ii dea Dumnezeu sanatate Stefaniei si tuturor celor cu probleme, mai mari sau mai mici. In astfel de cazuri, nu conteaza suma. Conteaza ca oamenii implicati sa aiba in ce spera. Eu am imprastiat cazurile de care stiu la toata lista de prieteni din yahoo. Cazul de fata l-am auzit din emisiunea In Gura presei, si mi s-a parut tragic. Stiu ca sunt multe astfel de cazuri, facem si noi ce putem. Daca sunt intrebat: "si daca nu e adevarat?", singurul gand care imi vine este: Si daca este? Vietii ar trebui sa nu i se poata fixa un pret, niciodata. De multe ori, ea are unul. Eu ii doresc sanatate micutului. Rog adminul, daca este cazul, sa mute reply-ul unde considera de cuviinta. This post has been edited by PhilipMorris: 18 Jul 2009, 16:23 |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:31 |