FILTRU AER, VREAU SA SCHIMB FILTRU DE AER CU UNUL SPORT
![]() ![]() ![]() |
FILTRU AER, VREAU SA SCHIMB FILTRU DE AER CU UNUL SPORT
DUD |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 7 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
19.D
1991,CHAMADE
- VN 82 ROX
|
|||
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Si pe mine m-ar interesa sa-l schimb cu unul sport, dar eu am motor pe benzina. Intrebare pt cei care se pricep intr-adevar... e adevarat ca un filtru sport ajuta la inbunatatirea calitatilor motorului? sau il dezavantajeaza... am auzit ambele variante. Chestia care o stiu sigur e ca am condus un Astra de prin 96 hatch si inainte si dupa ce a fost schimbat filtrul si am constatat o oarecare diferenta in bine. Tin sa mentionez ca in ambele cazuri am condus aproape identic... plecare lina de pe loc, schimb de treapta 2700-300... Inca ceva.. poate cineva stie ceva filtre cu raport calitate-pret bun si are un link unde sa ma interesez. Multumesc.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Daca se simte diferenta cand schimbi filtrul cu unul nou inseamna decat ca cel vechi era imbacsit peste limita nomala a decentei. Din cand in cand un filtru de aer se mai sufla cu un compresor.
Vreti sa vedeti daca cu filtru sport e mai bine? Scoateti filtrul de aer de pe masina si dati o liniuta de control. Daca vi se pare ca masina o zbugheste mai bine puneti-i filtru sport. |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Nu faci nimic cu filtru sport, motorul fiind aspirat, cresterea de putere va fi nesemnificativa, mai bine zis aproape deloc, pune un filtru normal de calitate MANN, BOSCH
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
DUD |
![]()
|
mersi de ajutor cred ca o sa il las pe cel original
![]() |
--------------------
RENAULT
19.D
1991,CHAMADE
- VN 82 ROX
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
BOSCH o sa scrie pe el peste vreo saptamana
![]() |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
in jur de 50 ron,
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Da am fost si eu tentat sa pun filtru sport.Da nu prea merita.Daca vrei un pic de putere pui un filtru K&N ,Simota,PipperCross,neaparat cu air intake.Preturile acestor produse e destul de mare plus ca trebuie cumparata si solutia de curatare.
Motorul suna bine cu un filtru sport ,dar la fel ca si toba sport ,faceti un drum mai lung cu o masina cu filtru sport si sa vedem ,care cat rezista la zgomot. |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
DUD |
![]()
|
toba sport am deja si pot sa recunosc la un drum lung te oboseste foarte mult,ma gandeam ca obtin ceva daca pun unu sport , da totusi il las pe cel original ca doar nu la-u pus degeaba cei de la renault , multumesc de informatie
![]() |
--------------------
RENAULT
19.D
1991,CHAMADE
- VN 82 ROX
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pe masina mea filtru sport K&N si se simte diferenta plus toba sport remus si intradevar se simte plecarea de pe loc temperatura numai e asa mare plus evacuarea
|
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
- B-xx-FSH [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|
kokosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 1 September 08 ![]() |
CONTEAZA doar daca pui unul de calitate. Pretul e destul de ridicat, asa ca trebuie sa te gandesti daca merita sau nu. NU incercati sa puneti filtre sport luate la cateva sute de mii, ca nu merita, si motorul o sa aspire tot praful de pe drum. Mai ales la cat praf e in Ro... Nu merita sa dai cu aer sub presiune pe filtrul de aer, mai bine pui unul nou. Parerea mea...
![]() |
--------------------
Ren
R19 1721/R19 1794
93/94
|
|
hd90ady |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 21 July 09 From: Brad ![]() |
in legatura cu filtrul sport pt diesel,chiar azi am pus eu,am renault 19 modelul mai vechi de 1.9 td ,am avut filtrul lui pe care l-am suflat si l-am facut ca nou...dar azi am pus un filtru sport si pot spune ca sunt complet multumit...eu l-am gasit la 50 de lei filtrul sport...asa ca nu am de ce sa ma plang,se simte diferenta la motor si la zgomot,dar numai cand accelerezi are un zgomot mai frumos,mai puternic,si la sprint nu mai zic,se ridica masina de fatza,pe cuvantul meu,am ramas uimit...se simte si sprintul...cu un simplu filtru...o sa pun si poze cu filtrul montat pe masina...a fost cam 1 ora de munca ...mai mult pt un suport pt acel filtru...daca vrei mai multe detalii ma gasiti pe hd90ady
21 Jul 2009, 20:43: vedeti imagini cu filtrul la mine in galerie... 22 Jul 2009, 18:53: si...intradevar....ieri am pus filtrul,merge bn masina,se aude frumos dar...azi am facut un drum mai lung si e cam obositor zgomotul ala...dar daca ai muzica....si o dai putin mai tare,nu se mai aude ;P 23 Jul 2009, 17:12: o intrebare...creste sau nu consumul din cauza unui filtru sport.... This post has been edited by hd90ady: 23 Jul 2009, 17:12 Attached thumbnail(s) filtrul_sport.jpg ( Size: 578.47k ) Number of downloads: 402 |
--------------------
Renault
r19
1989
- HD02LMH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:48 |