Verificare autoturism Renault gratuita
![]() ![]() ![]() |
Verificare autoturism Renault gratuita
iiulian2000 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 May 09 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Renault
Megane II
2007 Sedane Luxury Privilege 1,6 16v
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut! In mod normal trebuia sa primesti si o pagina in care erau notati parametrii (insuficient - suficient - bine) in procente.
Din cate imi aduc eu aminte de la ultimul test de amortizoare, ce era sub 20% era insuficient... oricum rezultatul primit era asemanator in plus avand coloana cu procentajele optime... Acum faptul e consumat, dar ai putea sa le mai faci o vizita si sa le ceri detalii...sa stii la ce ar trebui sa acorzi atentie la urmatoarea revizie |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
dupa cate vad eu nu stai prea bine cu suspensia.
acolo cred ca practic este testul de amortizoare. nu stiu cat trebuie sa fie eficienta lor, dar stiu sigur ca diferenta dintre ele (pe axe) nu are voie sa depaseasca 15%, la tine dupa cate vad pe fata este o diferenta de 18%. in mod normal trebuiesc schimbate telescoapele pe ambele axuri. in al doilea rand cred ca e necesar si ceva lucrari la sistemul de franare. daca intradevar rezultatele sunt corecte (aparatura este in parametri - ceea ce cred ca este) eficienta este mica, iar eficienta la frana de stationare- asta daca iara nu ma insel practic este frana de mana este foarte mica, nu trece ITP-ul |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna ideea dar ma asteptam la ceva mai serios daca tot este fara bani... vizual verific si eu nivelul lichidelor la mine in garaj fara sa fie nevoie sa ma duc pana la ei la service si sa stau la coada...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
tatimeu> sunt sigur ca daca masina avea probleme mari la directie, franare si stabilitate, indiferent de cat de grabiti erau mecanicii, ar fi mentionat asta...macar in speranta ca atrag un client nou in service.
Au spus ca masina e OK, asta nu inseamna insa ca amortizoarele nu dau semne de oboseala, sau discurile si placutele sunt uzate si in viitorul apropiat ar trebui schimbate... Voi cauta pe acasa fisa mea de la ultima verificare si o voi posta... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
iiulian2000 |
![]()
|
QUOTE(solidconvert @ 16 Jul 2009, 16:04) Buna ideea dar ma asteptam la ceva mai serios daca tot este fara bani... vizual verific si eu nivelul lichidelor la mine in garaj fara sa fie nevoie sa ma duc pana la ei la service si sa stau la coada... ![]() Total de acord, dar pe laga altele nu te murdaresti (unde trebuie sa-ti suflici manicile) si o mai ridica si pe rampa si se mai uita pe dedesubpt. Plus ca la programare, de data asta nu am stat deloc, m-am dus si mi-au si luat-o. Baieti merci de pareri. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Esti la limita cu amortizoarele fata.
Nu stiu cat trebuie sa fie eficienta lor, banuiesc ca pana la 20% merg dar stiu sigur ca diferenta dintre ele (pe axe) nu are voie sa depaseasca 25- 30%. Dar aceasta diferenta notata la tine cu triunghi e la limita pe puntea fata - ce e scris cu rosu. Ea se calculeaza % din telescopul bun, de aceea la tine nu e 18% ci mai mult - se face cu regula de 3 simpla telescopul bun.68%........100% 56%......... x. Si se face diferenta. |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma miram eu sa faca aia cine stie ce acte de caritate... aia e doar reclama gratuita, uite asa te-au agatat sa mai verifici si altele pe bani... eu vad ca ti-au verificat doar starea lamelelor stergatoarelor, luminile si bateria, doar alea sunt bifate, restul sunt taiate, daca e "verificare vizuala" ce rampa si ce maneci trebuie sa-ti sufleci, mai ales pe frigul asta
![]() Toate alea plus nivelele pot sa le verific si in fata blocului, fara rampa, fara maneci si de benzina pana la Cobalcescu si inapoi beau si 3 beri ![]() PS: Ce nu e in regula e cu rosu: amortizoare axa fata. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Am facut si eu ITP recent - am intrebat special pentru amortizoare - nu trebuie sa se depaseasca 10% intre amortizoarele aceleasi axe; uzura 50% axa fata si 30% axa spate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
iiulian2000 |
![]()
|
QUOTE(lucien @ 17 Jul 2009, 21:26) Am facut si eu ITP recent - am intrebat special pentru amortizoare - nu trebuie sa se depaseasca 10% intre amortizoarele aceleasi axe; uzura 50% axa fata si 30% axa spate. In concluzie, cel putin pe fata ar trebui sa schimb amortizoarele urgent, iar cel de pe stanga sa-l fac ''cadou'' la un carutas. Multumesc 18 Jul 2009, 09:26: QUOTE(tatimeu @ 16 Jul 2009, 15:59) dupa cate vad eu nu stai prea bine cu suspensia. acolo cred ca practic este testul de amortizoare. nu stiu cat trebuie sa fie eficienta lor, dar stiu sigur ca diferenta dintre ele (pe axe) nu are voie sa depaseasca 15%, la tine dupa cate vad pe fata este o diferenta de 18%. in mod normal trebuiesc schimbate telescoapele pe ambele axuri. in al doilea rand cred ca e necesar si ceva lucrari la sistemul de franare. daca intradevar rezultatele sunt corecte (aparatura este in parametri - ceea ce cred ca este) eficienta este mica, iar eficienta la frana de stationare- asta daca iara nu ma insel practic este frana de mana este foarte mica, nu trece ITP-ul Sincer nu-mi dau seama de testul de franare, fiindca abia daca ating pedala si masina ingheata. La frana de mana cu greu o trag mai mult de 3-4 ganguri si masina este deja intepenita, asta in rampa/panta. This post has been edited by iiulian2000: 18 Jul 2009, 09:26 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:08 |