sandelu la crashtest, si accidente reale....
![]() ![]() ![]() |
sandelu la crashtest, si accidente reale....
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
@Amadeus: Ai vazut si mortul intins pe jos in cadrul urmator?
Si daca ia foc butelia arzi si tu ca un sobolan prins in masina. This post has been edited by liviu2004: 19 Jul 2009, 17:05 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() la masina de mai sus ansamblarea cred ca sa facut cu scuipat... ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
masina aia cred ca e precursorul kaveo-ului
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vladrehau |
![]()
|
si masina care se pulverizeaza... |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
si avea tabla de cel putin 10cm
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vladrehau |
![]()
|
avea tabla?
![]() 19 Jul 2009, 18:36: care e explicatia ca sandelul are 4 stele si loganul numai 3? doar platforma e la fel...va spun eu: ARE TABLA MAI GROASA! ![]() This post has been edited by vladrehau: 19 Jul 2009, 17:36 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 19 Jul 2009, 18:04) @Amadeus: Ai vazut si mortul intins pe jos in cadrul urmator? Am spus doar ca masina a rezistat bine, nu ca au scapat ocupantii. Esti sigur ca mortul avea centura in momentul accidentului? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 19 Jul 2009, 15:15) sandero a obtinuit 4 stele doar pentru ca e mai sigur pentru copii la siguranta pasagerilor are 3 stele ca si loganul logan.jpg ( Size: 10.4k ) Number of downloads: 440 sandero.jpg ( Size: 10.67k ) Number of downloads: 471 sandero_sp.jpg ( Size: 16.91k ) Number of downloads: 437 Tie ti se par la fel rezultatele? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
am zis ca sandero si logan au ambele 3 stele la siguranta pasagerilor, am gresit cumva ?!?!
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vladrehau |
![]()
|
sandelul are 4 stele cu safety pack care este compus din:
rollcage aliaj titan-fier-beton bumpere foarte groase de plastic perdea de plasa de airbaguri grosimea tablei din caroserie marita de la 0.2 la 0.4mm ! |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Loganul a fost testat in varianta de baza fara airbag-uri laterale si din cate vad nici Sandero nu avea.
Atunci s-a explicat ca nu poate lua 4* daca nu are airbag-uri laterale (ca dotare de baza cred...). |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Toate explicatiile astea au fost deja date pe primul topic referitor la crash testele Sandero. Nu vad rostul unui alt topic in care sa se repete ce s-a mai spus deja.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Ce popor de rahat suntem. Chiar nu stim/putem sa pretuim putinele valori nationale care le avem? Uitati-va la englezi; ati vazut cum isi protejeaza ei valorile nationale si aici ma refer la masini.Am vazut multe emisiuni top gear in care faceau teste cu masini englezesti si masini "europene" si de fiecare data ieseau ale lor cele mai bune.Am vazut emisiuni in care au criticat masini gen vw, audi, renault si altele. Daca dacia nu e asa de buna cum de se inghesuie nemtii sa o cumpere, de ce nu isi cumpara si ei masini la mana a doua? Si iti spun eu ca ei se multumesc cu cele 3 stele pe care le are loganul/sandero. Ce sa mai , suntem crescuti in jungla.
P.S. Imi cer iertare celor carora, prin aceste cuvinte, le-am lezat onoarea de a fi roman dar nu am putut rezista tentatiei de a participa la a n-spea discutie legata de logan-masina de carton...asa ca ramaneti voi cu limuzinele voastre, ca eu raman cu,, cartonul meu pe roti... This post has been edited by Bejenaru Ionut: 22 Jul 2009, 10:22 |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce bine ar fi sa bage la cap mai multe persoane ceea ce a spus Bejenaru Ionut
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 19 Jul 2009, 16:06) razi tu dar razi degeaba...nu la asta ma refeream...am terminat in liceu profilul de electromecanic auto ... numai ca astea sunt caile vietii...sunt instalator ![]() Dupa ce posturi ai credeam ca te ocupi cu deratizarea.... ca eu partea de cunostinte auto nu am vazut-o... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
"Instalatorul" de care radeti voi tocmai si-a luat o mare teapa cu distributia la un service autorizat cand putea sa si-o faca el cu manuta lui daca era in stare (presupunand ca masina a iesit din garantie). El acum cica incerca sa se razbune, doar ca toata lumea il ia la suturi bag de seama.
QUOTE(vladrehau @ 14 Jul 2009, 19:48) imi bag....in voceafraieritului si in reteaua dacia service niste cacanari cu preturi triple....si care fac numai buleli.....gata din partea mea o sa moara de foame ...eu mi am gasit un mecanic bun ![]() Adica el, electromecanic auto, isi cauta mecanic auto bun .... This post has been edited by IRONICK: 22 Jul 2009, 11:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Vlad, daca e asa cum spune domnul ironik, asta nu inseamna ca de acum dacia e de rahat.Asta e, si eu dupa ce am vazut cum se lucreaza in service-urile de la noi am jurat ca nu mai calc pe la ei si asa am si facut.Deci problema nu e masina, problema e "mecanicul".Multa bafta.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 22 Jul 2009, 11:33) "Instalatorul" de care radeti voi tocmai si-a luat o mare teapa cu distributia la un service autorizat cand putea sa si-o faca el cu manuta lui daca era in stare (presupunand ca masina a iesit din garantie). El acum cica incerca sa se razbune, doar ca toata lumea il ia la suturi bag de seama. Adica el, electromecanic auto, isi cauta mecanic auto bun .... In 90 si ceva cand am terminat eu liceul invatam despre amaratele de dacii 1300 nu despre motoare complicate cu calculator si turbina....nici nu aparuse dacia cu injectie si in plus meseria de mecanic auto nu m-a pasionat asta e recunosc .Daca nu practici o meserie nu poti sa spui ca te pricepi..nu sunt genul de om care sa ma bag in discutii si sa dau sfaturi cum ar fi ''aici cred ca merge asa...acolo cred ca ar fi bine asa...'' frate ori esti bazat si stii ori lasi un mecanic bun.Nu ma pasioneaza sa desfac motoare imi place mai mult sa desfac centrale termice si sa intind tevi dar asta nu e problema voastra ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
vladrehau |
![]()
|
saracul copac
![]() 25 Jul 2009, 15:54: This post has been edited by vladrehau: 25 Jul 2009, 14:54 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
NICI EU.
o sa le dau mail la EURONCAP sa isi caute de lucru, ca pune vladrehau stelele la siguranta dupa grosimea tablei si dupa ureche. sau sa supuna la vot cei care au scapat cu viata din accidentele de mai sus. pe ceilalti sa-i ierte Dumnezeu. vlad......las-o frate ca o dai de gard ![]() |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Se inchide pentru ca din nou se discuta despre EuroNCAP pentru a 10000-a oara cand defapt nici nu e sectiunea potrivita pentru asa ceva. S-au aplicat cateva sanctiuni la cei care au exagerat.
This post has been edited by A l e x: 30 Jul 2009, 23:02 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:53 |