Cum pot spala farul la interior?, cum pot ajunge sa spal mizeria de ploaie din int.?
![]() ![]() ![]() |
Cum pot spala farul la interior?, cum pot ajunge sa spal mizeria de ploaie din int.?
ctincristi |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
1.6 115CP
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
scoti farul, scoti becurile si motorasul de reglare si il speli la chiuveta cu apa si detergent de vase care nu lasa urme, eventual cu apa distilata, sa nu ramana urme de calcar in interior. Daca nu merge asa, poti incerca sa il deschizi, dar e chin mare, trebuie bagat la cuptor si dezlipit, nu recomand.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cum zice Fratzica...doar cu apa distilata!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ctincristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stiti careva vreo sursa de informatie care explica cum se demonteaza farul?
Am tot cautat pe forum dar nu am gasit... |
--------------------
Opel
Astra H
1.6 115CP
|
|
sishu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 26 December 07 From: Moldova ![]() |
Sper ca nu ai inceput lucru...
Eu am exact aceeasi problema insa nici nu vreau sa incerc sa-l spal fiindca materialul din care e facut pe interior se sterge foarte repede. Cea mai buna solutie e sa schimbi tot faru dar cred ca nu se merita. |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1.5 DCI 100 SPORT DYNAMIQUE Megane forever
|
|
ctincristi |
![]()
|
Inca nu. Deocamdata astept pana gasesc acel cauciuc de montat la loc. Ma gandesc sa ii dau un jet de apa distilata, cu ajutorul unui furtunas, prin locul pe unda intra becul de faza scurta, sa il mai spal putin si cam atat. De luminat, vad ca lumineaza bine, deci pana la urma e ceva estetic.
|
--------------------
Opel
Astra H
1.6 115CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:16 |