Faruri cu xenon-de unde iau?, am clasice vreau cu xenon
![]() ![]() ![]() |
Faruri cu xenon-de unde iau?, am clasice vreau cu xenon
Radu_Ionut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 19 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1,4 16v 100CP
2007
|
|||
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Ti-am trimis pe pm telefonul cuiva care se ocupa de asa ceva.
Ai 3 variante: 1. Daca exista far cu lupa, pentru modelul tau, cumperi asa, si montezi instalatie xenon (apropo, omul are sau te poate trimite unde sa iei faruri). 2. Cumperi far normal si pui la el lupa+xenon. 3. Cumpari faruri normale, si pui bec xenon special pentru far reflexiv. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
incearca sa le cumperi pe cele originale din fabrica,sunt mult mai durabile decat cele Made in China/Japan...etc.,la cele fabricate in China/Japan te bucuri de ele 3-5 luni si te trezesti ca ori iti pica un bec,ori un balast...un bec costa 80-100 lei,iar un balast 100-160 lei,pe cand un bec normal h7 costa 30-40 lei si te tine mai mult decat instalatia xenon Made in China/Japan.
Am fost tentat sa fac si eu aceasta investitie care nu era mai mare de 400 lei,dar am stat si analizat la cat timp pica ce am enumerat mai sus si nu se merita... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Radu_Ionut>> cumpara ''eingel ais'' pt megane + un kit xenon si iesi mult mai ieftin
rcosmin>ai idee cat costa instalatia orginala de faci recomandarea?Sa-ti dau un ex : 2 faruri cu lupa pt megane costa 2300 lei...fara instalatia de xenon si fara autoleveling...Iar ca fapt divers...un bec xenon din ala chinezesc tine mult mai mult decat un bec infect H7 de la Philips...sunt o gramada de forumisti care au pus xenon si nu au avut prob cu balastul sau becul...Cel mai ok ar fi daca gasesti pe pe dezmembrari farurile si iti cumperi separat xenon ''chinezesc'' ...oricum nu faci treaba 100 % ok..mai trebuie si autoleveling..si instalatie de spalare a farurilor...costa de rupe.. This post has been edited by MHY: 16 Jul 2009, 10:23 |
--------------------
------
------
------
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(MHY @ 16 Jul 2009, 10:22) Radu_Ionut>> cumpara ''eingel ais'' pt megane + un kit xenon si iesi mult mai ieftin rcosmin>ai idee cat costa instalatia orginala de faci recomandarea?Sa-ti dau un ex : 2 faruri cu lupa pt megane costa 2300 lei...fara instalatia de xenon si fara autoleveling...Iar ca fapt divers...un bec xenon din ala chinezesc tine mult mai mult decat un bec infect H7 de la Philips...sunt o gramada de forumisti care au pus xenon si nu au avut prob cu balastul sau becul...Cel mai ok ar fi daca gasesti pe pe dezmembrari farurile si iti cumperi separat xenon ''chinezesc'' ...oricum nu faci treaba 100 % ok..mai trebuie si autoleveling..si instalatie de spalare a farurilor...costa de rupe.. cand am zis"am fost tentat" vorbeam de tot tacamul(vezi topicul in care se vorbeste despre Xenoane),si da,am idee cat costa fiecare reper in parte,incepand de la faruri si terminand cu ultima garnitura de la motorasul de spalat farurile cu dublu circuit...din cauza costului de achizitionare al farurilor,am optat pt instalatia Made in Japan si restul acareturilor ....As putea sa te contrazic ca un bec xenon tine mai mult decat un bec h7 Osram,un bec il am de cand am luat masina 2 ani si cateva luni...si un bec costa 30 lei nu 80-100 lei cat costa unul cu xenon,cat despre xenon,m-am lamurit,nu imi pun si gata,daca vine masina din fabrica cu asa ceva ok,altfel nu. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
asa... cat a costat instalatia ''made in japan'' + acareturi '' ? din asta inteleg ca ai cumparat instalatia originala de la renault?am inteles gresit?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu m-am uita la inst astea japoneze dar vad ca nu sunt cum mult diferite de chinezarii, acum pot gresi.
Spuneti-mi si mie care sunt diferentele ca si eu as vrea un kit xenon anul viitor. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
elro |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 16 Jul 2009, 13:55) asa... cat a costat instalatia ''made in japan'' + acareturi '' ? din asta inteleg ca ai cumparat instalatia originala de la renault?am inteles gresit? ![]() Asa ca acest subiect il consider incheiat,puteti sa imi veniti cu argumente solide ca ma insel...eu stiu ce am vazut,si nu am de gand sa dau banii pe asa ceva din 5 in 5 luni de dragul de a avea xenon pe masina,merge foarte bine si cu halogene ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Sa vezi ce bine merge cu xenoane
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
elro |
![]()
|
La fel de bine merge si cu halogene
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
M i h a i |
![]()
|
Eu zic ca exagerezi...nu se compara xenon nu halogen...nu ma refer la ''culoare'' ci la vizibilitate...daca amicii tai au avut experiente neplacute asta nu inseamna ca tot ce este pe piata este prost...sunt multi aici pe forum care au luat xenon de la ''romeo'' sau ''doc'' si nu au avut pic de probleme....asadar sunt si chinezesti bune....
(nu am xenon....depaseste bugetul ceea ce vreau eu sa fac..si anume ''faruri cu lupa-autoleveling-spalator faruri...toate de fabrica)...urmatoarea masina va avea bi xenon + in proiectoare ![]() This post has been edited by MHY: 16 Jul 2009, 18:07 |
--------------------
------
------
------
|
|
elro |
![]()
|
offf..discutiile acestea au mai fost si pe topicul cu Xenoane,eu zic sa ne orim aici.
"Eu zic ca exagerezi...nu se compara xenon nu halogen...nu ma refer la ''culoare'' ci la vizibilitate" Nu am zis nicaieri ca halogenele bat mai tare sau au o vizibilitate mult mai buna decat xenoanele...sunt constient de lucrul acesta,dar eu unul sunt multumit de cum bat halogenele.Sunt si alte marci de masini mai renumite care au halogene si merg bine mersi ![]() This post has been edited by rcosmin: 16 Jul 2009, 18:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:28 |