Schimbare Becuri, Vreau sa schimb becurile si farurile
![]() ![]() ![]() |
Schimbare Becuri, Vreau sa schimb becurile si farurile
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
Adrian91 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 August 09 ![]() |
OK...mersi ! dar la cate posturi pot sa dau PM ?
|
--------------------
Renault
Clio II 1.4
2001 , clio 2
- GUF
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la 25
Hai sa revenim la subeict ! |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Adrian91 |
![]()
|
Vallixx mai vorbim vineri despre problema mea ca plec la munte...vezi ce poti face in legatura cu bordu meu...ce-a mai mica informatie imi e de mare ajutor
![]() |
--------------------
Renault
Clio II 1.4
2001 , clio 2
- GUF
|
|
Adrian91 |
![]()
|
am revenit...dati-mi si mie indicatii cum sa schimb becurile din bord si ce fel de becuri sunt...Multumesc !
|
--------------------
Renault
Clio II 1.4
2001 , clio 2
- GUF
|
|
w333d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 March 07 ![]() |
baieti parca nu e "voie" sa ne punem sistem xenon ... cica in ungaria ( de ex. ) te iau politzaii la intrebari daca te prind cu xenoane puse si nu venite din fabrica . cica xenoanele vin din start si cu spalator de faruri .... hmm eu nu am asa ceva la micutzul meu .... ce ziceti merita "riscul" .
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme 1.5 DCI
2005 Extreme
- BH07XXX
|
|
vallixx |
![]()
|
Si in Romania xenoanele aftermarket nu sunt autorizate RAR, deci ilegale si te ia si la noi la intrebari Politia.
Cele din fabrica sunt de regula de 4300K, vin cu spalator si autlevelling. Efortul nu merita zic eu, pentru ca e si greu si scump sa montezi spalatoare si autolevelling. In plus, trebuie schimbate farurile si puse unele cu lupa, intrucat xenonul pe far fara lupa este ineficient pentru ca ai pierderi mari de lumina si de focalizare si e deranjant pentru ceilalti (e vrajeala faza cu reglatul sa bata mai jos...sau alte aberatii). Cand zic ineficient nu me refer la faptul ca nu o sa ai lumina buna pe drum, ci la faptul ca nu castigi extrem de mult fata de un bec halogen mai performant. Eu mi-am pus masina in paralel tot cu un Symbol cu xenoane, se vede o diferenta intre ele, dar nu atat cat sa merite investitia si riscul unor amenzi. Asta e parerea mea...acu' fiecare...cu a lui. Daca vrei sa-ti pui pe riscul tau, fara lupe, spalatore si alte bazaconii....aia e numai alegerea ta, eu unul nu m-as baga. Daca insa vrei iluminare mai buna, eu te sfatuiesc mai bine sa investesti in niste becuri halogen mai performante ( eu am Philips X-treme Power si tin sa-ti spun ca sunt foarte multumit, chiar e diferenta fata de becurile stock) si eventual sa-ti faci si un reglaj profesionist la faruri ( profesionist adica nu nopatea la peretele blocului, ci la un service specializat ). This post has been edited by vallixx: 20 Aug 2009, 17:56 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Adrian91 |
![]()
|
Am revenit cu aceeasi problema cu bordu...ma ajutati sau caut in alta parte ajutor ? ... in fine
![]() |
--------------------
Renault
Clio II 1.4
2001 , clio 2
- GUF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:56 |