apel la 112, martor anonim
![]() ![]() ![]() |
apel la 112, martor anonim
Kostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu nu vad de ce ai face asta.
Sa dai in judecata pe cetateanul care a reclamat o ilegalitate ?.. cam stupid. ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Kostica @ 20 Jul 2009, 12:55) In urma unui apel la 112 facut de catre "o persoana anonima" ... Desigur ca nu este o persoana anonima pentru ca am vazut declaratia lui scrisa la dosar, deci si-a preizat identitatea. Poti face plangere impotriva oricarui cetatean al acestei tari. E dreptul tau. Ca vei avea sau nu castig de cauza e alta poveste. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Depui plangere penala la aceiasi procuratura care te-a anchetat. Specifici foarte clar faptul ca nu ti-a fost comunicat numele persoanei in cauza si specifici si numele procurorului de caz care nu a vrut sa-ti comunice numele reclamantului. Ceri numar de inregistrare.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Omul a sesizat o ilegalitate fiind cuprins de un simt civic cetatenesc acut - (simt care inainte il aveau doar cei ce se numeau "informatori", pe care acum cu totii ii hulim si denigram, dar nu uitam sa apreciem activitatea simtului civic in epoca moderna, cind nu se mai fac informari scrise ci se foloseste linia telefonica nationala) - dar in mod cu totul subiectiv si razbunator m-a implicat in eveniment.
PS Ilegalitatea s-a dovedit juridic si in fapt ca nu a existat. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
faci o cerere la politie (presupun ca la politie a fost apelul) sau la parchetul de unde era procurorul care a instrumentat cazul sa iti dea datele celui care a facut apelul ca sa il actionezi in civil. marturie mincioasa nu e cazul, denunt calomnios e cam asa si asa, dar o dauna morala de vreo 1000-2000 de lei cred ca poti sa ceri (mai mult nu cred ca o sa iti dea judecatorul). poti chiar sa il intrebi si pe procuror, daca mai ai nr lui
de curiozitate, despre ce a fost vorba, sa nu ne trezim si noi ca daramam un pitic de gradina si ne ia cu mascatii ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca "fapta penala" s-a demonstrat ca de fapt nu a fost, atunci e fix denunt calomnios.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Ieri i-am spart un geam unui tip care si-a incuiat cheile in masina Cu geamul nou la purtator am spart geamul si ne-am apucat de inlocuit la el. In 10 min a aparut un echipaj care ne-a cerut actele si sa dam declaratii la toti care eram pe acolo desi proprietarul masinii era cu noi cu toate actele la el. I-am trimis in alta parte sa isi caute de lucru. Asta ce fel de denunt este??
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Geox16v @ 20 Jul 2009, 22:50) Ieri i-am spart un geam unui tip care si-a incuiat cheile in masina Sa nu imi spui ca ai spart geamul unui Logan? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Unul normal si apreciabil!
Daca erai hot, acum dormeai dupa gratii. N-a fost cazul, ai prezentat documentele, v-ati urat reciproc o zi buna, si fiecare si-a vazut de treaba. E foarte simplu. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(klaus @ 20 Jul 2009, 22:22) spun ca e asa si asa pt ca nu am cum sa am toate datele, cat de penala a fost fapta, etc. eu stiu de ce a chemat ala politia? denunt calomnios 100% stiu ca e cand ma duc la politie si ma apuc sa reclam in scris aiurea. la 112, depinde ce zic ... , ca daca sun si zic ca se ade galagie la 2 noaptea dintr-un apartament, si defapt acolo sta o baba, cred ca e mai mult aia din legea 61, cu alertarea organelor fara motiv foarte bine ca a venit politia! doar ca dupa ce le arata prietenul actele si le arata ca el e proprietarul, puteau sa plece singuri sa isi caute de lucru prin alte parti fara sa ii trimiti tu. asa fac, exagereaza mereu This post has been edited by Marian66: 20 Jul 2009, 22:03 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Din ce am inteles ( nu stiu sigur ) , atunci cand sunt chemati prin apel la 112 , ei trebuie sa ia declaratii , pt ca doar asa pot sa dovedeasca , ca intradevar au fost acolo
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 20 Jul 2009, 23:02 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Necunoscand detalii, nu ne putem pronunta asupra temeiniciei "denuntului" la 112 (vezi exemplul cu geamul spart) iar faptul ca ai vazut o declaratie scrisa la dosar este cat se poate de fireasca.
Odata declansata o investigatie (declansata prin apel la 112 sau altfel) era firesc sa se identifice sursa si sa i se ceara explicatii in scris. Nu este exclus, intr-o anumita conditie, sa fi fost si sanctionat contraventional pentru acest lucru. Cat priveste plangerea penala pentru denunt calomnios, nu cred ca foloseste la ceva! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai foloseste, ramane cu dosar penal la cazier.
Pentru unii conteaza. Si mai poti cere si niste despagubiri |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In situatia de fata noi nu cunoastem cazul, poate este justificata plangerea.
Eu ma refer la denunturile mai mult basinoase decat calomnioase in care un batran pisicos sau o gospodina nedospita are accese de constiinta civica. Uneori aceste hiperactivitati civice isi au si rolul lor benefic. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Era passat 2005 cu o alarma ciudata montata pe el
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Intr-o zi (era doar 8 martie) unul, o batea de zor pe una, pe strada. Am sunat la 112 si am reclamat ce am vazut. Au venit sectoristii si s-au luat de ala, probabil ca l-au amendat . Batuta si batausul sa zicem ca s-au sucit...Ala avea prea multi hormoni si aia avea limba otravita, asa ca dupa ce s-au trezit din nebunie, se gandesc cum sa scape de amenda.
Ma trezesc dat in judecata pt denunt calomnios?! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Marian66 |
![]()
|
eu stiu asa cu 112, m-am interesat si la un politist, sectorist cum ii zici tu:
apelul la 112 e o sesizare. politia trimite un echipaj care vede ce se intampla defapt acolo. daca politistul aplica vreo sanctiune, e in baza constatarii lui personale. daca politistul vine degeaba, atunci e nasol pt tine, intri pe legea 61 si te amendeaza ca i-ai alertat degeaba. dar daca ei au venit la apel si au constatat ca se intampla ce ziceai tu si au dat o amenda, ei raspund pt amenda aia. cel mult, in eventualitatea unui proces, poti fi intervenient fortat. la fel si in cazul lui geox, cineva a sunat si a spus ca unii au spart geamul la o masina. politistii au venit si au vazut ca intr-adevar, unii spargeau geamul la o masina, dar din cauza ca erau proprietarii, nu au aplicat nicio sanctiune. deci, si pt costica, daca vrei sa faci balamuc, trebuie intai sa faci balamuc la politie |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu stiu daca te amendeaza...cred ca au sistem prin care te bombardeaza cu sms-uri, un fel de spam cu sms-uri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:40 |