Citroen C4 1.6HDI 110 CP, SX + Pack Confort, Face-lift
![]() ![]() |
Citroen C4 1.6HDI 110 CP, SX + Pack Confort, Face-lift
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(adrian_c @ 31 Aug 2010, 14:32) cele mai lungi usi pe care le-am vazut ![]() Attached thumbnail(s) Citro2.jpg ( Size: 2.62mb ) Number of downloads: 347 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Lungi ca lungi, insa mie mi se par foarte reusite dpdv al modelului interior.
Iar interiorul de la C4 este unul foarte foarte reusit, cu materiale de calitate. Voi cauta o foto mai recenta (dupa curatenie bineinteles ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
am mai gasit niste poze cu interiorul (si nu numai).
Attached thumbnail(s) C4_Coupe_001.jpg ( Size: 687.22k ) Number of downloads: 230 C4_Coupe_005.jpg ( Size: 695.81k ) Number of downloads: 223 C4_Coupe_007.jpg ( Size: 711.22k ) Number of downloads: 213 C4_Coupe_011.jpg ( Size: 684.72k ) Number of downloads: 219 C4_Coupe_015.jpg ( Size: 685.8k ) Number of downloads: 109 C4_Coupe_017.jpg ( Size: 703.24k ) Number of downloads: 105 C4_Coupe_025.jpg ( Size: 695.68k ) Number of downloads: 101 C4_Coupe_023.jpg ( Size: 671.28k ) Number of downloads: 98 C4_Coupe_013.jpg ( Size: 700.33k ) Number of downloads: 95 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
nu numai c4 este construit pt drumuri drepte. multi posesori de masini sh aduse din vest impecabile (special de ei, pt ei, nu rable de fatada) incet, incet drumurile din tara le-au adus in starea tuturor masinilor de la noi din tara.
un jurnal placut, si actualizat. drumuri sigure in continuare adrian, si incearca mai mult DIY decat service, daca zici ca respectivii mecanici sunt "absenti". De asemenea cauta comunitatea C4 din belgia, sau din localitati apropiate tie, sau macar citroen, daca exista asa ceva, ca sa poti sa ai de-a face si cu oameni pasionati de masini, cu care sa poti opera la masina (gen lipit bara, si alte operatiuni taxabile nejustificat de scump la un service). usile la coupe sunt lungi si grele. si goale, dar asta nu da rezonanta proasta la boxele fata. cat timp vorbim de sisteme audio stock, nu hi-fi de mii de euro. Adrian, pentru jocul de la roti, nu ar trebui sa iti faci griji inca. Sigur nu este un joc prevazut, dar drumurile isi spun cuvantul. Eu am fost nevoit la mine sa schimb capul de bara si bieleta pe stanga dupa ce am incasat niste cratere primavara asta. Roata stanga refacuta acum s perfect stransa in timp ce dreapta fata simt acel mm de care zici si tu. La mine intr-adevar este "obtinut" in 4 ani de rulat in romania. Probleme la caseta de directie nu sunt sesizate la C4 (ca boala cronica ma refer). Daca mai exista vreun nefericit, care nu se stie si din ce cauza are acea problema, exista la orice masina pe lumea asta. C4 5 usi fata de c4 3 usi nu are scaunele la fel de bine profilate pentru suport lateral. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:40 |