Cum se rezolva un accident in Romania, Soferul de Fiat contra soferul de Megane
![]() ![]() ![]() |
Cum se rezolva un accident in Romania, Soferul de Fiat contra soferul de Megane
AMW |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ala chel cu BMW duce Rromania mai departe, daca la un moment dat suntem in pericol sa ne pierdem manifestarile tipic balcanice clonam specimenul si facem o noua (veche) generatie de rromani adevarati. Oare cat la suta iese asta rroman in testul lui Sarb?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Cat tupeu pe tampitul ala...Logic ca s-a dat jos sa-si arate muschii dupa ce l-a vazut pe cel cu meganul ca a iesit afara din masina si cum arata,ca de era altul il batea cu tot cu pistolul lui.
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai e ceva de genul Vestul Salbatic acolo la Timisoara....culmea chiar e in vest
![]() In locul lu' ala cu megane m-as fi dus si eu la masina si as fi scos bata...hai care pe care sa vezi ce chelie rosie ii faceam... |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ala cu meganu se putea baga si el frumos inapoi in masina, incuia usile, baga in marsarier si-i mai tragea inca una lu ala cu bmw-ul ... asa, de control!
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
dar daca se pierdea ala ala cu bmwu si scapa picioru in acceleratie?...facea din megane un trabant mai mic.....
![]() ![]() p.s. eu tin cu ursu...pardon chelu This post has been edited by vladrehau: 17 Jul 2009, 19:15 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
de ce nu ma mira vladrehau?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(crisolro @ 17 Jul 2009, 14:00) ala cu meganu se putea baga si el frumos inapoi in masina, incuia usile, baga in marsarier si-i mai tragea inca una lu ala cu bmw-ul ... asa, de control! ![]() mai corect ala cu meganu isi vedea de treaba lui,se suia in masina si ii tragea una cu marsarieul cu toata pofta in botul BMW-ului;la politie zicea ca a ala din spate n-a tinut distanta;aia inseamna smecherie. oricum sunt impotriva violentei in trafic;exceptie cazurile de autoaparare; Am sub scaunul de la sofer un topor de toata frumusetea;iti taie cheful de pistolar INSTANT |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
vezi cum faci cu toporu` ca te ciuruie vreun chelios legal
![]() iti garantez ca-i faci mai multe probleme daca suni la 112 si faci o plangere la politie (cu martori)... asta daca nu esti in mijlocul campului si e care pe care... ![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 05:39 |