Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Garnitura Chiuloasa

dinu_victor_88
post 13 Jul 2009, 15:37
Post #1

Membru Ager

Group: Members

Salut!mergeam spre bucuresti pe autostrada soarelui cu o viteza relativ normala,undeva la 120 la ora.Am observat ca iesea pe esapament un fum mai negricios dar nu am luat in seama ca eram la deal si m-am gandit ca trage masina mai greu.Am mai mers vreun km si dintr-o data mi-a zburat acul turometrului in 4000 si ceva de ture!!M-am speriat si am tras imediat pe banda de urgenta.Am apasat butonul de oprire,nimic!Electricul se oprise dar motorul se tura in continuare.Intr-un final s-a oprit si mi-a iesit fum de sub capota si era ceata in spatele masinii de la ce iesea pe esapament.Pe langa asta mi-a mancat si aproape tot uleiul din motor si banuiesc ca a intrat si ceva apa ca era cam scazut vasul de expansiune.In fine am tractat-o pana acasa cu motorul oprit(fara servo normal) si acum nu stiu ce sa fac!O duc la mecanic dar inainte vroiam sa va intreb daca ati mai avut vreunul aceeasi problema sau macar ceva asemanator!va multumesc anticipat

--------------------
Renault Laguna - CT-07-MEV 2003 Lux Privillege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ViperRS
post 13 Jul 2009, 18:55
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj Napoca

e simplu a crapat turbina si prin faptul ca nu ai oprit motorul fortat se poate sa se fi calat si e cam praf in interior. Cu putin noroc mai salvezi ceva din el numai un mecanic acum iti poate zice dupa ce desface masina ce e de schimbat. Cand s-a turat masina trebuia sa ii dai a 4 sau a 5 a si sa lasi brusc ambreiajul sa moara motorul. Binenteles frana apasata si frana de mana trasa excl.gif

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
+
Fratzica
post 13 Jul 2009, 21:59
Post #3

Zen

Group: Moderatori

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 16:48
Dacia