contact cu cheie stricat, contact cu cheie stricat
![]() ![]() ![]() |
contact cu cheie stricat, contact cu cheie stricat
andreas daniel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 March 10 From: frauenkirchen,austria ![]() |
|
||
--------------------
renault scenic
renault scenic
1998
- nd 899 bv
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie schimbat contactul si lama metalica din cheie+eventual yala de pe usa.
Doar lamela metalica care intra in contact...cheia cu cip ramane aceeasi. Cauta SH(daca gasesti) daca nu nou. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
claudiu4you |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 October 09 ![]() |
Buna imi spui si mie cum ai rezolvat problema ?
|
--------------------
renault
scenic
2002
- ab 07 agw
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Intrebare:
se poate schimba contactul de pe o masina pe alta? adica eu am un scenic RX4 diesel, care are contactul bun si cheie care functioneaza bine. acest contact+cheie poate fi "mutat" pe alta masina identica? si daca da, cum se poate ca inchiderea centralizata sa recunoasca noua cheie? multumesc! This post has been edited by "BandiT": 3 Dec 2012, 18:24 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Schimba doar contactul si partea metalica de la cheie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
nu am cheie de la cealalta masina...
am cumparat o masina defecta, ptr.acte. si nu are cheie... mai precis: eu am un rx4 diesel inmatriculat pe BG, in stare foarte buna. si am cumparat un rx4 diesel, inmatriculat in RO, dar defect (motor defect, cutie viteze defecta, fara cheie de contact). deci eu trebe sa iau de pe a mea motorul, cutia, contactul. acum e mai clar? |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 20:02 |