Nu se mai deschide usa spate
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai deschide usa spate
xplozia |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 8 June 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) broasca_1.fw.jpg ( Size: 50.29k ) Number of downloads: 189 broasca_2.fw.jpg ( Size: 100.71k ) Number of downloads: 215 |
||
--------------------
Renault
Laguna 2 PH2
2006
- brp
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
S-a rupt o piesa de plastic din interiorul yalei.
Cauta pe forum ca se gaseste noua de vanzare. E discutata problema....destul. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sergiu23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
Piesa o gasesti la userul VF1GB0, 0763262361
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, Dynamic
- TM 57 LIV 1.9 dci 120 CP
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
treci pe la Dragos si iti rezolva problema, piesa nu cred ca este rupta ...motorasul care face ca usa sa se inchida/deschida care actioneasza piesa incercuita de tine in poza nu isi mai face treaba, se curata si gata
Doamne Ajuta si HRISTOS A INVIAT!!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
si la mine la fel ...
nu mi se deschide de afara usa stanga spate |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
Niko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 August 09 ![]() |
salut ! si eu am aceeasi problema pe dreapta spate si intentionez sa desfac yala .pe dreapta fata am desfacut-o si am gasit o piesa din plastic prin care lucreaza pinionul motorasului ,crapata intr-o margine si cand ajungea pinionul acolo se bloca .am incercat cu picatura dar n-a tinut asa ca am dat cu acul incalzit doua gauri si am prins cu o clema metalica si de 4 luni vad k a tinut . daca e la fel si pe spate voi face si poze si le voi posta .
|
--------------------
renault
laguna 2 privillege
2001/1,9 dci /120 hp
- GR 94 SEV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:14 |