Se Merita Tapiteria De Piele?
![]() ![]() ![]() |
Se Merita Tapiteria De Piele?
rkillera |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|||
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe masini de genul Megane sau chiar Laguna e un moft.Mi se pare absurd la nivelul asta de pret sa dai peste 1000 EURO pentru piele.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Daca e cum e cea pe care o am pe Nissan, cu perforatii pe partea de contact intre scaun si tine, nu transpiri....e ok.
Dar, oricum mi se pare un moft si cred ca e mai util pachetul cu partial piele... This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:54 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am acasa o canapea de piele, si mi s-a intamplat urmatorul fenomen (dupa vreo 5 ani): In zonele in care am stat cu pielea goala (spate, partea de sub pulpe, coate) s-a cojit vopseaua. In plus de asta, daca e iarna sau o zi mai racoroasa, este foarte rece (chiar si imbracat)
Deci, pentru a nu avea probleme cu deteriorarea cauzata de transpiratie si nici sa nu fie frig, recomand partial piele |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Tinand cont de varsta juniorului, care nu poate intelege ca incaltarile nu sunt pentru urcat pe tapiteria masinii, cred ca fara piele e mai bine. Altfel, se obtine o minunatie de colectie de zgarieturi pe piele.
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca pielea este "ecologica", a.k.a. musama, cred ca se transpira foarte tare pe ea.
|
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
pai, daca ai ecologica full, inseamna ca ai cumparat un kitsch, ca americanii
![]() daca ai mixta, musama/textila, ca la MII atunci esti chiar destept, te scuteste de marii probleme. io am renuntat la piele la sugestia celor de la dealer care au spus ca nu rezista si se face urata f repede, oricat ai ingriji-o |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Tapiteria de full piele la megane II este perforata sau nu?
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am innebunit cand am vazut la un seria 3 piele combinata cu piele intoarsa.. dementa totala.. a, mai ales ca era rosie.. asa ceva.. as primi cu bratel deschise (de buzunar, nu zic nimic)
altfel.. piele complet.. ori deloc |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Pielea intoarsa de pe CLIO e de toata jena...mai bine faceau Clio sport fara nenorocita aia de piele intoarsa
![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Si eu as fi preferat la privilege complet piele, dar sa fie piele adevarata nu din asta ecologica. Cei care au privilege au vazut ce deosebire este intre piele de pe volan (piele adevarata perforata) si cea de pe scaune unde este ecologica. Oricm nu as fi dat 700 EUR pe tapiteria din piele ecologica asa ca este OK asta partiala. Ma si miram de ce la Renault costa 700 EUR tapiteria integrala din piele iar la alte marci poate sa coste si 7000 EUR (vezi Phaeton, scuzati comparatia).
Asa ca : integral piele daca este 100% naturala sau partial piele daca este de vinilin. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
CLS-ul meu 55 AMG il voi comanda cu piele integral.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ Sep 7 2005, 08:43 AM) Asa ca : integral piele daca este 100% naturala sau partial piele daca este de vinilin. pielea mea... ai dreaq carpaci! ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am integral piele si sunt ff multumit.
am 24 000 de km si pana cum arata impecabil. de curatat se curata mult mai usor decat decat cea textila. cred ca nimeni nu poate sa conteste asta. am scapat iaurt, crema de ciocolata, zeama de fructe si tot felul de chestii pe ea si cu p carpa uda s-a luat imediat. nu a ramas nici un semn. daca era textila, nu avea nci cea mai mica sansa sa o mai faci ca inainte. am scpat si tigara aprinsa intre sezut si spatar si nu a ramas nici un semn. pe de alta parte culoare e dementiala. pe partea unde se sta efectiv e perforata. nu stiu daca e naturala sau ecologica (avand in vedere pretul, tind sa cred ca e ecologica), dar daca e ecologica, va spun ca e de cea mai buna calitate. si eu am in casa o canapea de piele artificiala si nici nu se compara cu cea din masina la atingere. si daca ati fost atenti (cei care au privillege) ati fi vazut ca exista diferenta intre marginile de scaun din piele si fetele de usa care sunt tot dintr-un material asemanator dar mult mai prost calitativ. in concluzie, daca aveti banii, investitii cu incredere in tapiteria integrala din piele care dupa parerea mea, se merita la pretul asta, indiferent daca e ecologica sau naturala. |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
La varianta privilege fara piele integrala, fetele de usi sunt din ceva care aduce a piele, dar este mai proasta decat cea de pe scaune. La varianta cu piele integrala, numai partea de care se sprijina spatele (cea perforata) este din piele naturala. Intr-adevar se curata mai bine decat partea textila, dar se si murdareste mai repede, cel putin cea de pe scaunul soferului.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu merita piele. e moft. vara pina se racoreste masina de la clima te coci la buci, iar iarna iti ingheata curul pina se incalzeste oleaca in masina. plus ca daca se zgarie oleaca iti dai palme de oftica. cu cat dai pe piele mai bine pui un sistem audio bunicel
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
La piele integrala oricum este foarte indicat sa iti iei si incalzire la scaune (dar numai cei din fata au asa ceva, cei din spate se vor duce la toaleta mai des).
Pielea se va curata intotdeauna mult mai usor, avand in vedere ca e relativ impermeabila si deci lavabila. Mi-e groaza sa ma gandesc ce-ar fi sa scapi niste sirop pe pielea intoarsa (Care, daca e de calitate, se pateaza inclusiv de la apa). Tapiteria mixta mi se pare cea mai buna solutie. A, si sa nu uit. Cei ce aveti peile integrala, verificati cu atentie buzunarele, sa nu fie vreo capsa indoita (la blugi) sau o eticheta mai teapana cu un colt iesit in afara, pentru ca o zgarietura in piele e fatala. |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
despre ce piele e vorba, pt ca pe Laguna 2 am vazut piele la fel de sintetica cum am eu la tapiteria mixta. nu am avut ocazia sa vad cum arata pielea integrala de pe Megane. Dc e vorba de piele sintetica si eu zic ca nu merita dc e pe bune (cum e pe volan si pe schimbatorul de viteze partea de sus) atunci eu zic ca da cu conditia sa ai grija de ea
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Merita sa imi imbrac volanul si capul schimbatorului de viteze in piele? Ar costa 50 euro. E mult 50 euro? Cica firma ofera calitate. Pielea e naturala. Culorile pe alese, iar gama e variata. Ce ziceti?
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca da...e un pret bun pt. migaleala aia!
Firma asta de care zici, lucreaza si tapiserii de piele? |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
OK, merci. Atunci cred ca voi pune piele pe volan si schimbator.
Pai uite aici linkul spre siteul firmei: http://www.tapiterie-piele.ro/ Gasesti cam tot acolo. Informatiile privind preturile le poti obtine trimitand un e-mail la adresa din rubrica Contact. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
Complet piele ![]() |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Depinde totusi foarte mult de tipul de piele ... daca e natura sau cel putin e calumea recomand complet piele
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
piele naturala dar inchisa la culoare
se curata usor si arata bine |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Unde gasesc si eu un atelier sa imi imbrac in piele capitonajul de pe usi,care acum il am din material textil si ma enerveaza la maxim ca se murdareste foarte repede.Fiind din Constanta am intrebat in stanga si in dreapta...nu am gasit nimic,avem in CT un asa zis atelier care imbraca in material textil si mai nou s-au reprofilat si pe "piele" care este imitatie 100% de cea mai prosta calitate,si i-am intrabat ce as vrea sa fac si imi raspund ca ei nu fac asa ceva,fac doar scaune si cotiere si aveau in lucru o Mazda 6...si calitatea lucrarii era....
![]() As vrea sa imbrac capitonajele fetelor de usi cu piele rosie inchisa putin la culoare,si in felul acesta se asorteaza cu cusaturile de la scaune/bancheta,insertiile de pe bagheta torpedoului ![]() Am trimis un e-mail la link-ul de mai sus,si nu am primit nici un raspuns... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Rcosmin: E vorba de acea firma cu atelier intre Bulevard si Dacia? (Nu stiu locatia precisa, dar mi s-a recomandat de un coleg care si-a imbracat o Primera)...cam de cacao si calitatea si culoarea, mai avea un pic si dadea in portocaliu curat :/. Kitch :/
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
mda..este situat pe str. Poporului
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
sagetator |
![]()
|
Dupa ce am vb. la tel. cu un tip de la firma data de mine in postul anterior, am mers personal sa vad ce si cum. Am ramas placut impresionat de calitate lucrarilor prestate de cei de acolo. Era o masina a unui angajat cu scaunele, fetele de usi si schimbatorul imbracat in piele. F. f. frumos lucrat si ingrijit.
Acum toata echipa sunt in concediu pana la inceput de august. Am fost invitat sa merg la ei pe 3 august. Va voi tine la curent daca intereseaza pe cineva din Oradea sau imprejurimi. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:00 |