Probleme Stergatoare, Probleme Stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Probleme Stergatoare, Probleme Stergatoare
myron |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 April 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
R19
1993 Reanault 19 1.8RT, 1993
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu as incepe prin a schimba maneta pentru ca e mai usor decat sa schimbi motorasul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Acum multi ani si ale mele se manifestau la fel, se opreau pe unde vroiau ele si temporizarea nu mergea de loc.
Verifica si tabloul de sigurante. Retin doar ca am gasit o siguranta arsa, am inlocuit-o si si-au revenit. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
myron |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 April 06 From: Oradea ![]() |
Da, deci azi dupa ce am schimbat 2 relee, o maneta ... si in final si motorul la indicatiile unui "super meserias " ![]() Si m-am dus la un electricia mai adevarat , care s-a uita, a asculata ce i-am zis ca am schimbat releee, maneta, motoras, si a verificat sigurantele din tablou , "vb cuiva" , si o siguranta de Revenire la pozitie stergator era dusa ! DECI de retinut , comportament dubios stergatoare = prima data verificat sigurante si abia apoi mers mai departe cu investigatiile . Na, am tras o invatatura de minte !. As invata omu pe pielea lui ! ![]() |
--------------------
Renault
R19
1993 Reanault 19 1.8RT, 1993
|
|
johnnie_walker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 31 December 07 ![]() |
SIGURANTELE trebuie verificate prima data cand apare o problema. electrica. mie nu mi-a mers o pozitie si un stop. dupa ce am tot schimbat mufe... becuri la pozitie... tot nu a mers.. am verificat sigurantele si dupa ce am schimbat cele arse..a mers
|
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, sincer sa fiu si eu am crezut ca daca ai schimbat releul, te-ai uitat si la sigurante...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:53 |