Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme Stergatoare, Probleme Stergatoare

myron
post 26 Feb 2010, 07:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Oradea

Buna colegi forumisti,

Apelez din nou la ajutorul vostru colectiv pentru o problema, de care poate alti v-ati mai lovit !

De o saptamana stergatoarele imi fac figuri in sensus ca la , la actionarea manetei , merg, dar se opresc pe unde apuca, iar la pozitiile de temporizare nu mai face ce merg incontinu !

Am fost la un tip care are niste R19 la dezmembrat, am schimbat in prima faza releul albastru din bord, cel mai simplu de facut si am zis ca elimin o problema, daca e sa fie. Schimbat Releu , si nimica , ba chiar nu mai merg ca inaninte ci doar la viteza III de temporizare ! Chiar Ciudat de ce nu mai merg nici ca inainte !

Acuma aici vine intrebarea, sa fie maneta de langa volan de vina , sau motorasul de lastergatoare ! Daca ati mai avut simtome din astea ....poate ma ajutati sa merg direct la problema !

Stiti cumva motorasul de la R19 Phase I e la fel cu cel de la Phase II. DE regula daca e problema de la motoras, se poate face ceva cu motorasul sau nu prea ! Daca stiti cat cat face unul la dezmembrari sa imi fac o idee pana ma apuc sa caut !

Sa daca e sa fie de la maneta ce se duce de regula acolo, e reparabil !!?!?

Mersi de ajutor anticipat !

--------------------
Renault R19 1993
Reanault 19 1.8RT, 1993
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 26 Feb 2010, 10:11
Post #2

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Eu as incepe prin a schimba maneta pentru ca e mai usor decat sa schimbi motorasul.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
dan_mar
post 26 Feb 2010, 11:21
Post #3

Membru cu portbagaj

From: HD

Acum multi ani si ale mele se manifestau la fel, se opreau pe unde vroiau ele si temporizarea nu mergea de loc.
Verifica si tabloul de sigurante. Retin doar ca am gasit o siguranta arsa, am inlocuit-o si si-au revenit.

--------------------
RENAULT 19 Chamade GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP
RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
+
myron
post 26 Feb 2010, 20:20
Post #4

Membru incepator

From: Oradea

Da, deci azi dupa ce am schimbat 2 relee, o maneta ... si in final si motorul la indicatiile unui "super meserias " mad.gif .... totul a ramas la fel, adica se opreau pe unde aveau chef !

Si m-am dus la un electricia mai adevarat , care s-a uita, a asculata ce i-am zis ca am schimbat releee, maneta, motoras, si a verificat sigurantele din tablou , "vb cuiva" , si o siguranta de Revenire la pozitie stergator era dusa !

DECI de retinut , comportament dubios stergatoare = prima data verificat sigurante si abia apoi mers mai departe cu investigatiile .

Na, am tras o invatatura de minte !. As invata omu pe pielea lui ! biggrin.gif

--------------------
Renault R19 1993
Reanault 19 1.8RT, 1993
+
johnnie_walker
post 26 Feb 2010, 20:59
Post #5

Membru incepator

SIGURANTELE trebuie verificate prima data cand apare o problema. electrica. mie nu mi-a mers o pozitie si un stop. dupa ce am tot schimbat mufe... becuri la pozitie... tot nu a mers.. am verificat sigurantele si dupa ce am schimbat cele arse..a mers

--------------------
Renault 19 1991/GTI
+
R19/16v
post 26 Feb 2010, 21:34
Post #6

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Da, sincer sa fiu si eu am crezut ca daca ai schimbat releul, te-ai uitat si la sigurante...

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:53
Dacia