Cat de roman esti?
![]() ![]() ![]() |
Cat de roman esti?
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Clar trebuie reluat testul
![]() Sunt 60% român. Testul zice așa: Ești frate cu dracul, iar puntea e viața. Dacă ți s-ar da bani, ai și arbora un steag de ziua națională. Când vorbești cu străinii devii și mai patriot decât de obicei și începi să le spui despre Brâncuși și Duckadam chiar dacă nu-ți place nici pictura, nici handbalul. Nu asculți manele, dar după ce te îmbeți, parcă merg. Îți place să-i corectezi pe alții când greșesc. Șpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte) |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
si eu am bifut-o pe vecina
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci testul e de kkt... Scuze c-o spun...
L-am facut zilele trecute si l-am reluat mai devreme de 2 ori. Prima data am postat cat de cat OK, ca un om "normal" si de bun simt... si a iesit... Sunt 46% român. Testul zice așa: Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieși ăl mai român dintre români. Ți-e rușine cu naționalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă țară, dar te-ai duce și la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ți place când alții flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie ești rușinat că știi că e și ziua mondială anti-SIDA. Nu dai șpagă pentru că nu știi cum. (31 - 50 de puncte) A doua oara am postat ca un "adevarat" roman si a iesit... Sunt 74% român. Testul zice așa: TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creștinismului european în fața invaziei otomane. TU ai unit principatele și TU ai dat jos comunismul! Prin 2015 vei descoperi deodorantul, iar prin 2020 vei afla că heroina nu e totuna cu marijuana. Vrei lăutari la nunta ta. Dacă s-ar desființa televiziunile n-ai ști ce să faci cu timpul liber. Folosești expresia “sânge-n pulă”. Știi că doar banii contează, restul vine de la sine. Cine n-are frică de Dumniezo va arde în focurile iadului. (66 - 100 de puncte) Deci e facut la misto si la ora asta chiar nu am chef de glume. Cred ca orice ai fi postat, rezultatele oriceum ar fi fost de cenzurat... ![]() Hai sa facem trafic pe blogul aluia. In fine. A primit ce a cautat. Bravo lui. Ie jmeker, ca sa vorbesc precum un roman veritabil. This post has been edited by Flamingo: 7 Jul 2009, 20:47 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
M-am apucat si eu sa fac testul.
Am ajuns la intrebarea cu vecina. Mi-am dat seama ca am numa' vecine nasoale! Am renuntat sa mai fac testul. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
56%
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Citat de pe blogul cu testul...
QUOTE După ce l-ai selectat, copiază-l (Ctrl+C) și poți să-i dai liniștit paste pe blogul personal, pe site-ul personal (deși nu îmi închipui cine mai are site personal care să nu fie blog) și unde mai crezi că merge. Pe formuri nu funcționează, dar nici nu e mare bai. Ce va spuneam eu... ? Caterinca cu budinca. Spirit de turma. Pe asta s-a bazat. A ras un pic de noi. Bravo lui. E roman si noi la fel. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Flamingo |
![]()
|
Mariane, stii ca nevasta-mea are cont pe forum... sau ma rog, daca nu stiai, ai aflat acum. Ghici ce a raspuns la intrebarea cu vecina ? A facut si e atestul... raspuns razand... S-o f**i.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu zic ca pe vecina tre s-o saluti inainte s-o f**i, altfel intri sub incidenta pct 3. Bine, asta daca nu esti vreun Virinel Columbeanu, caz in care pica toate variantele si voteaza vecina cu b.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai vezi ? D-aia ziceam ca e gresit testul.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Unde sa mut coane Adriene pe prafu' asta?
![]() Colega Master01,io incercam sa raspund cat de cat onest la intrebarile alea si acolo spune clar:vecina! Ca daca-i pe asa si colega de la biroul de vizavi (sau aia de la Resurse Umane)ne e tot vecina pana la urma!Si atunci se schimba complet datele problemei! ![]() Coane Flamingo,madam-j se uita la tv si o doare-n cot de ce aberez io p-aci! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
hai ca sunt ruman (73%)
![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
37%, ca am dat raspunsuri de bun simt...hopa, inseamna ca poporul roman este lipsit de bun simt?...
Oricum, testul e prost facut, nu are suficiente optiuni - aia cu RATB-ul e geniala - cum fac daca eu iau bilet de fiecare data? Adica odata la doi ani cand merg cu RATB-ul? Drept pentru care am bifat ca e pt fraieri... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
Felicitări, ai scos 50 puncte din 100. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că:
Ți-e rușine. Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieși ăl mai român dintre români. Ți-e rușine cu naționalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă țară, dar te-ai duce și la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ți place când alții flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie ești rușinat că știi că e și ziua mondială anti-SIDA. Nu dai șpagă pentru că nu știi cum. (31 - 50 de puncte) ... la treaba cu vecina ... o salut ,normal ca o salut ... de la un salut pleaca totul ... ![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
"Ruman" 75%...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
74%
Destul de mult pentru unu' care a plecat de mic de acasa. Super tare testu', raspunsu' nu mai zic. Sunt ruman. Super aia cu fotbalul. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
tzami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 July 09 From: Dr. Tr. Severin / Timisoara ![]() |
Sunt 74% român / Amuzant testu'
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Expression
2008 , 1.2 , 75cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu, si eu.
Mie mi-a iesit 44% si mi se pare putin cam mult. Aplic si eu principiul "romanii prefera sa fie confundati cu oricine altcineva in strainatate". |
--------------------
.
.
.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt 58%
![]() Asta zice la mine ![]() Ești frate cu dracul, iar puntea e viața. Ți-e bine în România că știi că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ți s-ar da bani, ai și arbora un steag de ziua națională. Când vorbești cu străinii devii și mai patriot decât de obicei și începi să le spui despre Brâncuși și Duckadam chiar dacă nu-ți place nici pictura, nici handbalul. Nu asculți manele, dar după ce te îmbeți, parcă merg. Îți place să-i corectezi pe alții când greșesc. Șpaga e prietena ta bună. |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:29 |