ridicare garda la sol, SCENIC RX4
![]() ![]() ![]() |
ridicare garda la sol, SCENIC RX4
forised |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 June 08 From: cluj napoca ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic rx4
2001 1.9 dci
|
|||
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Salut,
Mi se pare suficient de inalta pt oras. Nu am reusit niciodata sa o lovesc pe undeva, indiferent cat de mare era bordura. |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
nae rx 4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 13 August 08 From: brasov ![]() |
avand in vedere k mi am folosit rx ul mult prin coclauri sincer mi a trecut prin cap k ar fi util daca aar fi mai inalta bine inteles k nici eu nu am gasit nimic care sa ajute asa k mi am pus capul la contributie am incercat sa aplic o schema de inaltare mai veche pt tot terenuri .....puntile fatza spate la rx sunt prinse de caroserie cu niste bucse
asa k nea strungarul are de lucru face bucse (teflon)si suruburi de prindere ...la puntea spate merge treaba brici fara bataie prea mare de cap.....la puntea fatza apar belele dca vrei sa cobori puntea atunci tre sa modifici si suportul motor ala de pe aripa dr asa k nu e prea simplu .... planul doi la puntea fatza era sa fac un distantier sub arc si un distantier la capatul de amortizor( solutie vazuta p un jeep cu suspensii independente p fata ) partea cea mai urata e ca daca te mananca blana sa o ridici cu 10 cm nu mi trece prin cap cum o sa mai poti prinde bara de stabilizare originala ![]() |
--------------------
renault
scenic rx 4
- bv 44 sky
2002 privilege
|
|
cristi_a17 |
![]()
|
![]() hot rod romanesc Group: Members Posts: 200 Joined: 14 January 06 From: BRASOV ![]() |
dar daca vreau sa schimb arcurile de pe spate? ce se potriveste , stie cineva?
ca mie mi se pare ca e lasata putin de spate si asi vrea sa pun arcuri mai inalte un pic? vreo solutie aici? |
--------------------
dacia 1300 '75
renault scenic
- BV
RX4 '02
|
|
dimi229 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Se pot oare procura/instala pe la noi ? Decat sa faci permanenta garda inalta... mai bine cand ai nevoie ![]() This post has been edited by dimi229: 28 Apr 2010, 14:14 |
--------------------
Renault
scenic
Rx4 2.0 16V 102KW, F4R 744
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:26 |