Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ridicare garda la sol, SCENIC RX4

forised
post 8 Mar 2010, 13:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: cluj napoca

stie cineva daca exista kit-uri de inaltare pentru scenic rx4?
sfaturi despre ce si cum as putea face sa "ridic" masina cu 10 cm? firme care stiti ca au mai facut asa ceva, eu din cite am cautat pe net, nimeni nu stie si nu se baga la scenic...
pt cei care veti zice ca nu e bine, ca nu e facuta sa fie mai inalta = inteleg si imi asum riscul balansului crescut pe viraje. Masina este destul de lenesa, eu nu sint pilot de viteza, conduc mai mult in oras, deci riscul de a lovi borduri inalte este mai mare decit cel de ma rasturna in curbe.
apreciez orice sfat/ajutor, multumesc !

--------------------
renault scenic rx4 2001 1.9 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreigosman
post 8 Mar 2010, 14:39
Post #2

Membru

Salut,

Mi se pare suficient de inalta pt oras. Nu am reusit niciodata sa o lovesc pe undeva, indiferent cat de mare era bordura.

--------------------
VW Golf VII 1.2 TSI ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
+
nae rx 4
post 11 Apr 2010, 17:12
Post #3

Membru incepator

From: brasov

avand in vedere k mi am folosit rx ul mult prin coclauri sincer mi a trecut prin cap k ar fi util daca aar fi mai inalta bine inteles k nici eu nu am gasit nimic care sa ajute asa k mi am pus capul la contributie am incercat sa aplic o schema de inaltare mai veche pt tot terenuri .....puntile fatza spate la rx sunt prinse de caroserie cu niste bucse

asa k nea strungarul are de lucru face bucse (teflon)si suruburi de prindere ...la puntea spate merge treaba brici fara bataie prea mare de cap.....la puntea fatza apar belele dca vrei sa cobori puntea atunci tre sa modifici si suportul motor ala de pe aripa dr asa k nu e prea simplu .... planul doi la puntea fatza era sa fac un distantier sub arc si un distantier la capatul de amortizor( solutie vazuta p un jeep cu suspensii independente p fata ) partea cea mai urata e ca daca te mananca blana sa o ridici cu 10 cm nu mi trece prin cap cum o sa mai poti prinde bara de stabilizare originala sad.gif si fara aia esi victima p asfalt ...si ar mai flanse distantiere la roti k altfel te rastorni dupa ce rezolvi toate astea o sa vrei cauciucuri mai inalte si asta o sa ti strice diferentialelel si vascocuplajul am tot stat si am intors o p toate partile si avand in vedere cheltulielie de bani si timp am tras o concluzie super interesanta masina e buna asa cum e ea si mi am luat un tot teren pt coclauri pur si simplu nu merita sa o modifici avand in vedere k e deja un MPV transformat in SUV ...

--------------------
renault scenic rx 4 - bv 44 sky 2002 privilege
+
cristi_a17
post 14 Apr 2010, 15:19
Post #4

hot rod romanesc

From: BRASOV

dar daca vreau sa schimb arcurile de pe spate? ce se potriveste , stie cineva?
ca mie mi se pare ca e lasata putin de spate si asi vrea sa pun arcuri mai inalte un pic?
vreo solutie aici?

--------------------
dacia 1300 '75 renault scenic - BV RX4 '02
+
dimi229
post 28 Apr 2010, 14:13
Post #5

Membru

From: Iasi

&feature=related

Se pot oare procura/instala pe la noi ?
Decat sa faci permanenta garda inalta... mai bine cand ai nevoie wink.gif

This post has been edited by dimi229: 28 Apr 2010, 14:14

--------------------
Renault scenic Rx4 2.0 16V 102KW, F4R 744
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 20:26
Dacia