Tractiune secnic RX4, 4x4 si la nevoie cum se distribuie fortele
![]() ![]() ![]() |
Tractiune secnic RX4, 4x4 si la nevoie cum se distribuie fortele
dimi229 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
scenic
Rx4 2.0 16V 102KW, F4R 744
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Au existat RX4 cu ESP... o gramada.... de ce generalizezi?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dimi229 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
![]() (Eroare de inteles - eu am benzina si gandesc predominant din pdv al masinii mele ![]() Cum iti poti da seama daca ai sau nu ESP? P.S.: Eu nu am gasit un specs data in care sa fie vreun Rx4 benzina cu ESP (de ex: http://www.cars-data.com/en/renault-scenic...1979/specs.html motorina se pare ca da http://www.cars-data.com/en/renault-scenic...034/specs.html) |
--------------------
Renault
scenic
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Simplu... ai buton pe care scrie ESP pt. ON/OFF... ca in poza... care apropo este benzinar....
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ng=&tabNumber=1 Attached thumbnail(s) ESP.jpg ( Size: 64.68k ) Number of downloads: 367 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dimi229 |
![]()
|
Nu scrie ESP
![]() Iar in anunturi poti pune ce caracteristici crezi tu ca ai... nu neaparat ca le-ai si avea ![]() Eventual vreun link catre vreo fisa tehnica oficiala ar fi fain... (cu dotarile in functie de model). |
--------------------
Renault
scenic
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) ESP.jpg ( Size: 110.93k ) Number of downloads: 384 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Eu am avut RX4 cumparat de nou, din Romania. Si l-am vandut la aprox 90.000 de km.
Ala nu e buton de ESP. Stiu ca am pastrat carticica care descria, printre altele, ce face acel buton, dar nu o mai gasesc. Tot ce mai tin minte(!) este ca acel buton este implicit pe OFF, si doar cand este apasat si se aprinde ledul verde pe el, este in functiune. Totodata, peste 60 km/h se decupla automat. Daca vreti sa credeti bine, daca nu, iara bine. Pentru mine nu e chiar important sa ma credeti. Am pe laguna ESP si va pot confirma ca RX4 nu avea asa ceva. |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ala este ESP 100%... acelasi buton este si pe Megane 1 cu ESP...
Si cand este aprins ledul tu il decuplai... tocmai de acea cand ajungeai la 60 km/h se cupla automat.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Am gasit un post mai vechi de-al meu, unde am copiat cuvant cu cuvant din cartea tehnica:
Systeme Antipatinage: particularite version 4x4 Ce systeme aide a limiter la patinage des roues motrices et a controler le vehicule dans les situations de demarrages ou d'accelerations delicates. Vous pouvez choisir d'activer ou non cette fonction. Principe de function: Par la presence de capteurs de roues, le systeme mesure et compare, a chaque instant, la vitesse des roues motrices et decele leur emballement. Si une roue tend a patiner, le systeme impose le freinage de celle-ci jusqu'a ce que la motricite redevienne compatible avec le niveau d'adherence sous la roue. Activer la function: Vous pouvez activer cette fonction en appuyant sur le contacteur. Quand la fonction est activee, un temoin s'allume sur le contacteur. NOTE: la fonction est automatiquement desactivee: - au-dela de 60 km/h - a la coupure du contact. This post has been edited by BogdanX: 28 Apr 2010, 16:15 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Asta pare a fi ASR.
|
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
dimi229 |
![]()
|
yap
![]() |
--------------------
Renault
scenic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 02:24 |