Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Unde las cheile de la masina?, cand merg la plaja, la plimbare, etc

Laurentziu83
post 8 Jul 2009, 18:57
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(cristib @ 8 Jul 2009, 14:49)
am incuiat masina si cheile le-am agatat sub aripa fata. agatate cumva de arc. bagate intre aripa si contraaripa...plm. chinu' dreacu. ca m-am chinuit apoi 10 min sa le recuperez.
oricum metode sint destule. imaginatie sa ai.

p.s am un tovaras de-si piteste cheile pa teava de la esapament. de ani de zile face figura asta. dai seama, cine dracu se uita-n teava aia?
*

Pai te vad 1000 de insi cand te chinui sa bagi cheia acolo...

Si sa nu incercati sa bagati cheia in teava de esapament daca aveti diesel ph34r.gif

QUOTE(VladSoare @ 8 Jul 2009, 16:35)
Sună bine în teorie, numai că în ultimul timp cefereul a devenit o glumă proastă. Păcat, pentru că mie îmi place foarte mult să merg cu trenul. sad.gif
Cît despre copii, la viteza supersonică cu care circulă trenurile spre Constanța poți să fii sigur că auzi "tati, dar mai avem mult?" de cel puțin trei mii de ori de-a lungul drumului. tongue.gif
*

Eu acum am constatat ca de la mine de la tara nu pleaca nici un tren direct spre Constanta... Si nu, nu sunt din Baia Mare.
Si chiar daca pleca, ma costa biletul pe acceleratul care ajungea in 4 ore si jumatate (aproape dublu fata de cat faceam cu masina) mai mult de jumatate din cat ma costa benzina la masina.

Cat despre cheie, o las linistit in camera daca n-am chef sa o car, eventual in trusa de baie, mai degraba ca sa stiu unde o gasesc, ca altfel nu mi-o fura nimeni, ce mama naibii... De telefon mi-ar fi frica, ala e mai util.
Cand am fost la Istanbul, in martie, am lasat telefonul de la digi (nici nu stiu de ce l-am luat, de fapt), un Huawei U1220s, in camera, la vedere, pe masa, iar simul l-am scos si l-am pus in alta parte, ca sa nu fiu vreodata nevoit sa blochez cartela. Nu mi l-a luat nimeni.
De atunci am luat intotdeauna digi-ul cu mine si l-am lasat pe noptiera, la vedere, inchis, fara sim in el. Daca e sa-i tenteze sa fure ceva, mai bine sa fure telefonul asta, si sa uite sa mai caute altceva, fac ceva pe el. radmasa.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 8 Jul 2009, 18:58

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 8 Jul 2009, 19:11
Post #32

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Pai da, spui asta deoarece e dat moca de la RDS iar abonamentul te costa doar 2 euro. Ajungi acasa si ti se da altul, care cica te costa "ceva". Pentru mine e foarte bun Digi. Eu tin la el. tongue.gif

This post has been edited by Flamingo: 8 Jul 2009, 19:20

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
tiberiu27
post 8 Jul 2009, 19:19
Post #33

membru

From: baia mare

Cheia o las in camera daca nu merg cu masina sau
o iau cu mine si o tin la gat intr-un recipient patrat inchis ermetic cu garnitura de cauciuc, cumparat dintr-o statiune - e foarte practic si poti inota usor- nu deranjeaza.
Din Baia mare este tren direct pana la Constanta, laurentiu silly1.gif

--------------------
renault sedan2 2004 1.5 dci
+
papa_mulo
post 8 Jul 2009, 21:04
Post #34

Membru autentic

QUOTE(shteffanivlad @ 8 Jul 2009, 13:22)
radmasa.gif  si daca are cartela ce face?
*

Are sotia/prietena cititor de card! tongue.gif

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
crisolro
post 9 Jul 2009, 06:36
Post #35

QUOTE(tiberiu27 @ 8 Jul 2009, 20:19)
Cheia o las in camera daca nu merg cu masina sau
o iau cu mine si o tin la gat intr-un recipient patrat inchis ermetic cu garnitura de cauciuc, cumparat dintr-o statiune - e foarte practic si poti inota usor- nu deranjeaza.
Din Baia mare este tren direct pana la Constanta, laurentiu  silly1.gif
*

si intri tot timpul in apa cu chestia aia legata de gat? spune-ne ca nu!
cate zile face trenul de la Baia Mare la Constanta?

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
shteffanivlad
post 9 Jul 2009, 06:53
Post #36

Membru cu ESP/ASR

blink.gif Nu-mi vine sa cred... de cate ori am fost la mare, am lasat cheia/cartela de la masina pe noptiera. Iar actele in bagaj, dar nu ascunse in mod deosebit. Si n-am patit niciodata absolut nimic, nu mi-a disparut nimic, cu toate ca nu am fost numai la mamaia la 5 stele... sau poate acolo se impute treaba...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Flamingo
post 9 Jul 2009, 07:17
Post #37

Membru "SPARKY Team"

Eu zic sa ne cumparam o mare a noastra sau macar o plaja.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
shteffanivlad
post 9 Jul 2009, 07:23
Post #38

Membru cu ESP/ASR

Eu zic sa ne cumparam o tara... unde sa se circule civilizat, unde sa nu existe cocalari si hoti...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Afrodita
post 9 Jul 2009, 09:02
Post #39

membru

laugh.gif nici cu trenu' nu-i a' buna. acum cativa ani am plecat la mare cu trenu', dupa ce ca era drumu' lung pe anumite portiuni se circula cu viteza melcului nebun pentru ca...se faceau lucrari! vara? cand toata lumea pleaca in concediu? ok, asta n-ar fi fost prea rau daca nu nimeream in compartiment cu doua doamne si copiii lor, o fetita si un baietel in jur de 5 anisori. initial mi s-au parut doi ingerasi, dar dupa cateva minute am ajuns la concluzia ca baietelul e un ingeras, iar fetita cel mai rasfatat demon pe care l-as putea intalni vreodata. 5 ore am suportat urletele, smiorcaielile, alergatura si tupeul dracusorului ca n-am fost in viata mea mai fericita sa raman singura in compartiment (asta dupa ce au coborat la eforie nord). am avut o saptamana de vis pe plaja noastra, dar s-a dus si a trebuit sa luam trenu' spre casa. cand ajunge trenu' in eforie nord, ce sa vezi, acelasi grup intra in compartimentul meu ph34r.gif . wtf, am crezut ca-si nate cineva joc de mine. ohmy.gif am ajuns acasa cu o intreaga suvita alba dupa experienta asta...

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Master01
post 9 Jul 2009, 09:18
Post #40

Membru autentic

From: Suceava

Afrodita, dar as ghinion mai rar, eu faceam cerere scrisa la controlor sa ii mute in alt compartiment, sa ii suporte si altii o calatorie.

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Afrodita
post 9 Jul 2009, 09:50
Post #41

membru

pai si acum ce amintiri mai depanam. eram mai tanara, aveam mai multa rabdare tongue.gif

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Flamingo
post 9 Jul 2009, 10:05
Post #42

Membru "SPARKY Team"

Pe timpul lui Ceausescu am patit si eu ca Afrodita. De doua ori chiar... Atunci mergeam cu ai mei la mare, cu trenul...

Am avut la dus in compartiment o familie cu un copil cretinel de vreo 4-5 ani cu un frate de 2 ani care una-doua plangea. Bascha... am nimerit la acelasi hotel dar ii evitam cat puteam. Astia nimic... Ne cautau pe plaja si isi puneau cearceaful langa noi. Apoi am schimbat locul de plaja. Eram cazati la Neptun si faceam plaja la Jupiter. Nu stiu cum mama dreaq, au venit si acolo. Bine ca nu ne-au observat. Apoi, la intoarece surpraiz !!!! Cine era cu noi in compartiment ? Familia de nebuni Adams !!! Bine ca la acea vreme trenul ajungea in Bucuresti in doar 2 ore. sleep.gif

Alta data am cunoscut un motopolitist. Ne-am imprietenit repede cu toate ca nenea ala era mare mincinos. In fine... Mai juca tata table cu el in hotel si pe plaja. Tinea la vedere pe oriunde se ducea, o revista "Pentru Patrie" parca... unde pe coperta era el. Deschidea coloana oficala sau ceva de genul asta. Revista deja se invechise, dar ce mai conta ? Aparea pe coperta ? Aparea... In fine... Prietenia lor a durat doar 5-6 zile (ambele familii stateau 12 zile) apoi s-au certat din nu stiu ce motiv. Logic, m-am certat si eu cu fii-su, ca deh... nu puteam sa ma am bine cu el daca tatii nostri erau sucariti... icon_mrgreen.gif La intoarcere ii vedem in gara. Da doamne sa nu picam iar in compartiment, dar asa a fost... N-am scos o vorba tot drumul. Cand ieseam noi pe coridor, cand ieseau ei.

--------------------
+
Laurentziu83
post 9 Jul 2009, 15:35
Post #43

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 8 Jul 2009, 20:11)
Pai da, spui asta deoarece e dat moca de la RDS iar abonamentul te costa doar 2 euro. Ajungi acasa si ti se da altul, care cica te costa "ceva". Pentru mine e foarte bun Digi. Eu tin la el.  tongue.gif
*

Cred ca n-am mai dat un telefon de pe el din aprilie. radmasa.gif

QUOTE(tiberiu27 @ 8 Jul 2009, 20:19)
Din Baia mare este tren direct pana la Constanta, laurentiu  silly1.gif
*

022.gif 251.gif
De la Galati n-au putut sa puna...

QUOTE(Afrodita @ 9 Jul 2009, 10:02)
5 ore am suportat urletele, smiorcaielile, alergatura si tupeul dracusorului ca n-am fost in viata mea mai fericita sa raman singura in compartiment (asta dupa ce au coborat la eforie nord).
*

5 ore face trenul???????????????

Cred ca doar mosii si babele care se plictisesc mai merg cu trenul, eu daca as mai merge asa cred ca pana la Constanta as face urme de unghii pe geam pana la destinatie.
Ia uite cum merge un tren de navetisti in Franta (Transillien), pe ruta Montereau-Gare de Lyon-Paris, un fel de Bucuresti-Oltenita, un personal, adica, cu care se putea merge cu abonamentul clasic de transport in comun din Paris.
IMG_5671.jpg ( Size: 186.11k ) Number of downloads: 83

--------------------
. . .
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 07:39
Dacia