Unde las cheile de la masina?, cand merg la plaja, la plimbare, etc
![]() ![]() ![]() |
Unde las cheile de la masina?, cand merg la plaja, la plimbare, etc
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, spui asta deoarece e dat moca de la RDS iar abonamentul te costa doar 2 euro. Ajungi acasa si ti se da altul, care cica te costa "ceva". Pentru mine e foarte bun Digi. Eu tin la el.
![]() This post has been edited by Flamingo: 8 Jul 2009, 19:20 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Cheia o las in camera daca nu merg cu masina sau
o iau cu mine si o tin la gat intr-un recipient patrat inchis ermetic cu garnitura de cauciuc, cumparat dintr-o statiune - e foarte practic si poti inota usor- nu deranjeaza. Din Baia mare este tren direct pana la Constanta, laurentiu ![]() |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tiberiu27 @ 8 Jul 2009, 20:19) Cheia o las in camera daca nu merg cu masina sau o iau cu mine si o tin la gat intr-un recipient patrat inchis ermetic cu garnitura de cauciuc, cumparat dintr-o statiune - e foarte practic si poti inota usor- nu deranjeaza. Din Baia mare este tren direct pana la Constanta, laurentiu ![]() si intri tot timpul in apa cu chestia aia legata de gat? spune-ne ca nu! cate zile face trenul de la Baia Mare la Constanta? |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa ne cumparam o mare a noastra sau macar o plaja.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa ne cumparam o tara... unde sa se circule civilizat, unde sa nu existe cocalari si hoti...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Afrodita, dar as ghinion mai rar, eu faceam cerere scrisa la controlor sa ii mute in alt compartiment, sa ii suporte si altii o calatorie.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pai si acum ce amintiri mai depanam. eram mai tanara, aveam mai multa rabdare
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Flamingo |
![]()
|
Pe timpul lui Ceausescu am patit si eu ca Afrodita. De doua ori chiar... Atunci mergeam cu ai mei la mare, cu trenul...
Am avut la dus in compartiment o familie cu un copil cretinel de vreo 4-5 ani cu un frate de 2 ani care una-doua plangea. Bascha... am nimerit la acelasi hotel dar ii evitam cat puteam. Astia nimic... Ne cautau pe plaja si isi puneau cearceaful langa noi. Apoi am schimbat locul de plaja. Eram cazati la Neptun si faceam plaja la Jupiter. Nu stiu cum mama dreaq, au venit si acolo. Bine ca nu ne-au observat. Apoi, la intoarece surpraiz !!!! Cine era cu noi in compartiment ? Familia de nebuni Adams !!! Bine ca la acea vreme trenul ajungea in Bucuresti in doar 2 ore. ![]() Alta data am cunoscut un motopolitist. Ne-am imprietenit repede cu toate ca nenea ala era mare mincinos. In fine... Mai juca tata table cu el in hotel si pe plaja. Tinea la vedere pe oriunde se ducea, o revista "Pentru Patrie" parca... unde pe coperta era el. Deschidea coloana oficala sau ceva de genul asta. Revista deja se invechise, dar ce mai conta ? Aparea pe coperta ? Aparea... In fine... Prietenia lor a durat doar 5-6 zile (ambele familii stateau 12 zile) apoi s-au certat din nu stiu ce motiv. Logic, m-am certat si eu cu fii-su, ca deh... nu puteam sa ma am bine cu el daca tatii nostri erau sucariti... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 8 Jul 2009, 20:11) Pai da, spui asta deoarece e dat moca de la RDS iar abonamentul te costa doar 2 euro. Ajungi acasa si ti se da altul, care cica te costa "ceva". Pentru mine e foarte bun Digi. Eu tin la el. ![]() Cred ca n-am mai dat un telefon de pe el din aprilie. ![]() QUOTE(tiberiu27 @ 8 Jul 2009, 20:19) ![]() ![]() De la Galati n-au putut sa puna... QUOTE(Afrodita @ 9 Jul 2009, 10:02) 5 ore am suportat urletele, smiorcaielile, alergatura si tupeul dracusorului ca n-am fost in viata mea mai fericita sa raman singura in compartiment (asta dupa ce au coborat la eforie nord). 5 ore face trenul??????????????? Cred ca doar mosii si babele care se plictisesc mai merg cu trenul, eu daca as mai merge asa cred ca pana la Constanta as face urme de unghii pe geam pana la destinatie. Ia uite cum merge un tren de navetisti in Franta (Transillien), pe ruta Montereau-Gare de Lyon-Paris, un fel de Bucuresti-Oltenita, un personal, adica, cu care se putea merge cu abonamentul clasic de transport in comun din Paris. IMG_5671.jpg ( Size: 186.11k ) Number of downloads: 83 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 07:39 |