"Mi-a luat foc masina dupa doar 160 km parcursi", Megane Sedan Prima
![]() ![]() ![]() |
"Mi-a luat foc masina dupa doar 160 km parcursi", Megane Sedan Prima
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pai functia aia nu te lasa sa deschizi usile din exterior, din interior se pot deschide, deci repet
![]() ![]() ![]() L.E: am postat aproape in acelasi timp cu gotty ![]() This post has been edited by Hack: 6 Jul 2009, 10:22 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Cateva intrebari (retorice
![]() 1. Daca masina nu s-a deschis din interior, cum naiba a reusit sa o deschida de pe exterior??? Daca e vorba de un scurt care sa afecteze alimentarea inchiderii centralizate, masina nu se poate deschide nici pe dinauntru, dar cu atat mai putin pe dinafara...desi, din cate stiu eu, din motive de securitate parghia de comanda din interior actioneaza mecanic asupra sistemului de incuiere (indiferent de starea acestuia), fara a avea nevoie de curent... ![]() 2. Un incendiu care abia a fost stins de 3 extinctoare + pompieri face ravagii - cablaje, conducte, galerie admisie, vopsea, panouri antifonice, etc...Cum s-a putut face diagnoza CLIP in aceste conditii (dupa cum recunoaste chiar d-l Costica)... ![]() 3. Cum a debransat bateria daca ardea asa puternic compartimentul motor??? Si cum zicea cineva: a avut el cheie sa desfaca borna la baterie??? 4. Expertiza facuta dupa 3 saptamani, pe o masina care functiona perfect, a relevat ca e defect de fabricatie...o chestie mai mult decat ciudata, cusuta nitel cu ata alba... ![]() Povestea seamana izbitor cu cea a tanticii cu Scenicul accidentat care a cerut despagubiri...si aia a facut expertiza pe o masina reparata si cu care circula de ceva vreme... Nu iau apararea Renault (care au si ei pacate cu carul relativ la service), dar nici sa nu cadem in partea cealalta, si sa dam crezare unor indivizi care din varii motive ridica pretentii nejustificate, doar pentru ca asa li se pare lor ca asa e firesc, civilizat si "occidental" |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu e nici o conspirație. Avem pur și simplu un român autentic nemulțumit că a dat 11.000 pe un Renault cu două airbaguri total chel în loc să ia o nemțoaică la 200.000 de km ca nouă plină de opțiuni. Iar asta în combinație cu goana după senzațional a unor ziare și probabil dorința de răzbunare din partea publicației care poate nu mai are reclamă de la Renault a dus la acest articol. Care așa cum s-a arătat până acum, poate fi desființat de orice om cu mai mult de un neuron.
Să trecem mai departe cu ceva mai interesant. This post has been edited by ssilviu: 6 Jul 2009, 10:45 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
SA SCHIMBI MASINA PENTRU UN AMBREIAJ INCALZIT CARE SCOATE FUM!!
Omul e nebun! |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu veneau pompierii doar pt un ambreiaj incalzit , parerea mea !
Sau presupunand ca era doar ambreiajul , e normal asa ceva la 160 km , indiferent cum ar fi circulat nenea respectiv ? Mai mult , am inteles ca nenea a mai avut masina inainte , oare la aia de ce nu s-a prajit ambreiajul daca nenea avea un stil kamikaze de condus . This post has been edited by body: 6 Jul 2009, 10:54 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ai vazut tu pompierii acolo???
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu nu am asa ca intreb, usile alea nu se deschid mecanic? Chiar daca se inchid (incuie electric) cand tragi de maneta aia se descuie si se deschid, cel putin asa e la logan, la reno este altfel, cu buton electric?
In spate da, nu se deschid pana nu descui dar pe fata de deschide usa din interior chiar daca e incuiata. This post has been edited by logan1.5dci: 6 Jul 2009, 11:12 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Hack |
![]()
|
Pe fata nu au cum sa nu se deschida usile din interior orice ai face, doar pe spate se pot bloca usile in cazul in care duci copii.
This post has been edited by Hack: 6 Jul 2009, 11:03 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Hack @ 6 Jul 2009, 12:00) Citeste stirea ! Au fost folosite trei extinctoare, dar flacăra nu a putut fi stinsă decât de pompieri. După care, spune Tică, mașina i-a fost tractată de un echipaj de la Renault Asistență și dusă la service. Daca ce se scrie acolo e corect , in nici un caz nu se face flacara de la ambreiaj ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(TAW @ 6 Jul 2009, 11:26) 1. Daca masina nu s-a deschis din interior, cum naiba a reusit sa o deschida de pe exterior??? Daca e vorba de un scurt care sa afecteze alimentarea inchiderii centralizate, masina nu se poate deschide nici pe dinauntru, dar cu atat mai putin pe dinafara...desi, din cate stiu eu, din motive de securitate parghia de comanda din interior actioneaza mecanic asupra sistemului de incuiere (indiferent de starea acestuia), fara a avea nevoie de curent... ![]() Ambele pârghii acționează mecanic asupra mecanismului de deschidere. Dacă ușa era încuiată, doar din interior se poate deschide mecanic. Din exterior e necesară cheia. Niciuna dintre aceste manevre nu necesită curent electric. Echiparea Prima are geamuri electrice? This post has been edited by MAERSK: 6 Jul 2009, 11:18 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai ma ca asta e vrajala cu pompierii ! Daca veneau pompieri masina aia nu arata asa cum arata in poza ! Unde a ars asa puternic incat sa fie nevoie de pompieri ? Cum au reusit aia sa ii mai faca testul CLIP daca a ars asa puternic incat a fost nevoie de interventia pompierilor ?! Presa fabuleaza mult ...
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Din cate cunosc eu daca era vina renault treaba asta nu ar fi ajuns in presa
![]() Mi se pare o mare abureala ![]() Cusuta cu ata alba. Daca lua foc nu mai stingea nici dracu masina (in afara de pompieri) tinand sema cat plastic si material textil are in ea. This post has been edited by ncristi: 6 Jul 2009, 11:19 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ca pana au venit pompierii s-a racit ambreiajul. Si mai normal ca 3 exinctoare nu au oprit fumul pentru ca ajungeau in carcasa ambreiajului ca sa-l raceasca.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Legat de deconectarea bateriei, daca tragi tare de borna, se va deconecta, deci probabil s-a fortat mai tare borna.
Oricum, asa cum zice o vorba veche, nu iese fum fara foc. O data ce au venit pompierii, a fost foc serios acolo... Iar legat de Renault, nu mi se pare OK sa nu accepte ca au si rebuturi, ca si oricare alti producatori. Legat de proaspatul proprietar, gandindu-ne logic, nu cred ca isi cumpara cineva un autoturism nou (mai ales la asa un pret mare pe criza aceasta) ca sa isi bata joc de el - mai mult de atat - ambreiajul nu are voie sa se incalzeasca - de asta si-a luat masina noua - altfel imi cumparam o masina veche si o reparam cum puteam. |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnule mstaniloiu, aveti cumva idee cum functioneaza un ambreiaj? Sau aveti vreo masina noua ca sa va arat eu pe ea cum se incalzeste un ambreiaj.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
D-le einstein1984, prefer sa nu raspund la comentarii tendentioase. Un ambreiaj nu creaza incendii pe care sa le stingi cu pompierii.
Poate, ca nu ne cunoastem, ma ocup de masini de ceva ani, nu mai intru in teoria ambreiajului, ca nu cred ca a fost de acolo. Eu zic ca nu s-a facut o expertiza obiectiva ... si nu zic ca e vreunul sau altul de vina. Pe langa asta, mesajul "matale" a fost off-topic, fara suparare ![]() Numai bine, |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmmm eu zic ca e doar un ambreiaj...incalzit la greu..... si atat...
acum nenea vrea masina noua....nu stiu ce sa zic..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 6 Jul 2009, 10:44) Nu e nici o conspirație. Avem pur și simplu un român autentic nemulțumit că a dat 11.000 pe un Renault cu două airbaguri total chel în loc să ia o nemțoaică la 200.000 de km ca nouă plină de opțiuni. Iar asta în combinație cu goana după senzațional a unor ziare și probabil dorința de răzbunare din partea publicației care poate nu mai are reclamă de la Renault a dus la acest articol. Care așa cum s-a arătat până acum, poate fi desființat de orice om cu mai mult de un neuron. Să trecem mai departe cu ceva mai interesant. QUOTE(mstaniloiu @ 6 Jul 2009, 11:21) Legat de deconectarea bateriei, daca tragi tare de borna, se va deconecta, deci probabil s-a fortat mai tare borna. Oricum, asa cum zice o vorba veche, nu iese fum fara foc. O data ce au venit pompierii, a fost foc serios acolo... Iar legat de Renault, nu mi se pare OK sa nu accepte ca au si rebuturi, ca si oricare alti producatori. Legat de proaspatul proprietar, gandindu-ne logic, nu cred ca isi cumpara cineva un autoturism nou (mai ales la asa un pret mare pe criza aceasta) ca sa isi bata joc de el - mai mult de atat - ambreiajul nu are voie sa se incalzeasca - de asta si-a luat masina noua - altfel imi cumparam o masina veche si o reparam cum puteam. Din ce vad eu in poza masina are faruri xenon! Nu exista urma de spuma de la stingator, posibil sa fi venit pompierii, ca aia vin la orice apel telefonic. Si borna de la baterie ma indoiesc ca se poate scoate doar cu mana! Poate omului nu i place culoarea si vrea alta masina ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
meganu are lupe si la halogene.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Hai mai ca poza nu e cu masina in cauza.
EU nu cred ca omul ala nu stia sa conduca.IN genral condus e o activitate pe care orice prost stie s-o faca.Probabil a mai avut si el masini, si cu siguranta cum a mai spus un coleg sunt destule toante prinse in coloana care prajesc ambreiajul.Si in sine faptul ca il prajesti nu trebuie sa genereze un incendiu. Daca cerea daune de juma de milion de euro era dubios, dar omul cere doar ceva pe care a dat banii. Nu cred ca e asa usor sa-i dai foc nici daca o faci intentionat. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Fratzica |
![]()
|
poate trece drept foc sub capota sau nu? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu iese fum fără foc.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Fratzica |
![]()
|
altul. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca cere alta masina...pt ca ie frica ca apa aia de la pompieri...pe motorul lui cald....a lasat ceva sechele.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
renault megane prima... 11.000 de euro;
pai motorul de 1.6 nu e acelasi de pe solenza? si meganu si ditai masina eu stiam de un taran care si-a luat passat, si invatat ca la dacia lui din 75 sa tina putin cuplat ambreajul cand mergea, a bulit ambreajul in 2 saptamani. de ce meganu asta a fost 11000 si o jetta sau o astra berlina e vreo 16-17 mii, si cheala? e un risc la care te expui cand cumperi o masina dinasta, "trasa de par" ca sa coste mai putin totusi, sunt de parere ca ar trebui sa accepte reparatia dar eu daca eram renault romania, ii ziceam "bai, ce ai tu, megane prima? ia de aici un megane full, si nu mai zi la nimeni ce s-a intamplat!" ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(mstaniloiu @ 6 Jul 2009, 12:21) Legat de deconectarea bateriei, daca tragi tare de borna, se va deconecta, deci probabil s-a fortat mai tare borna. O data ce au venit pompierii, a fost foc serios acolo... Tragi tare de borne??...ce vorbesti... Foc serios??... ![]() QUOTE(Marian66 @ 6 Jul 2009, 13:57) dar eu daca eram renault romania, ii ziceam "bai, ce ai tu, megane prima? ia de aici un megane full, si nu mai zi la nimeni ce s-a intamplat!" ![]() Bine pentru Renault ca nu esti ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mie mi se pare efectiv IM-PO-SI-BIL sa rupi ambreiajul unei masini conducand patinat, dupa doar 160km. Pur si simplu. Cand am inceput sa conduc am mers mii de kilometri cu ambreiajul patinat in oras, in special in treptele a I-a si a II-a. Frate-meu conduce bine-mersi si acum cu ambreiajul patinat. Nici o masina condusa pana acum, de nici unul dintre noi, nu a luat foc si nici nu a scos fum din cauza asta. Nici macar nu a trebuit sa schimbam placa, disc si rulment ca pe filtrele de ulei, cum am inteles ca se schimba la M2.2 1.6 16v.
Mie nu-mi vine sa cred cu cata usurinta si superficialitate se da vina aici pe condusul cu ambreiajul semi-cuplat. Toata stirea, oricum, pare SF. Ceva pute rau in toata povestea asta, dar rau de tot. Si inclin sa cred ca soferul are cea mai mica parte din vina. O spun prin prisma experientei personale de sofer care a condus binemersi cu ambreiajul patinat fara sa aiba probleme din astea. This post has been edited by adip: 6 Jul 2009, 13:14 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:35 |