Reparatie limitator usa, eliminarea pocniturilor
![]() ![]() ![]() |
Reparatie limitator usa, eliminarea pocniturilor
radunre |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
|
||
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Rola de origine din plastic dur este reutilizabila pentru o perioada.....daca se scoate si se intoarce ca zona de contact sa fie diferita.
Era cineva la bursa care avea role facute dintr-un material plastic mai dur. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bună initiativa si ideea, eu personal, zic multumesc!
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
mitza97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 February 18 ![]() |
Eventual confectionate din teflon, este un material mult mai dur decat plasticul.
S-ar putea sa tina mult mai mult. Eu am schimbat la usa soferului opritorul cu unul aftermarket, vreau sa zic ca dupa cateva luni de zile a inceput deja sa cedeze, sa se auda pocnituri. NU recomand cele aftermarket, calitate slaba. Ma gandesc si eu acum la varianta asta cu schimbarea cu rolele metalice de la cel de Logan. This post has been edited by mitza97: 29 Jul 2018, 11:10 |
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Sau role din bronz grafitat (nu știu dacă se mai găsește acel bronz grafitat e mail dur față de bronzul normal)
|
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Rolele de pe pocnitoarea de opritor (aftermarket) de Logan functioneaza ca in prima zi. Am da mai scriu pe aici cum se comporta in timp.
Am cochetat si eu cu ideea de a cauta meseriasul si a comanda role din diverse materiale dar m-am lasat pagubas dupa cateva telefoane. Sunt prea "nimicuri" pentru adevaratii meseriasi ![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Cum se prezintă rolele? Vreau sa schimb și eu la.sofer
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
radunre |
![]()
|
Functioneaza perfect, nu ma astept sa apara probleme in urmatorii 2-3 ani
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma tot uit dupa opritoarele de Logan, dar tot pe la 180 lei am gasit oferte si nu se merita. Mai bine le caut la dezmembrari.
Eu abia acum m-am prins ca acea troznitura se aude din cauza uzurii din centrul bucsei, nu din cauza uzurii de pe exteriorul bucsei. Eu cred ca din metal sunt cel mai ok, din orice alt plastic se consuma cam la fel. Eu cred ca daca cineva le-ar face bine la strug, poate sa ceara pe ele si 20 lei pe bucata, ceea ce ar fi un castig foarte mare fata de costul productiei... oricum mai caut ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Alex1985 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 April 17 ![]() |
Salut. Aveti cumva codul pentru cele de Logan? Ca am gasit mai multe versiuni.
|
--------------------
Renault
Laguna III - 2.0 16v hi-flex
2011
- N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:25 |