Ciobani pe plaja, Se pot bronza si masinile?
![]() ![]() ![]() |
Ciobani pe plaja, Se pot bronza si masinile?
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eh, si samabata, in Costinesti, in fata la Cuccina Albert era plin de masini de Bucuresti si IF, desi in capatul aleii e semnul de accesul interzis cu exceptia riveranilor. NEam de tarani.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Niste tampiti. Credeti ca o sa faca ceva politia? Normal ca NU... pentru ca sunt toti mana in mana.
Politia vrea sa puna placute de avertizare ![]() This post has been edited by Iulikk: 12 Jun 2009, 10:01 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Niste cretini !!!!!!!!!! E inadmisibil sa se intample asa ceva intr-un loc in care stai pe un prosop intins la soare... sa vrei sa faci o baie si sa te asiguri inainte sa intri in apa ca si cum te-ai pregati sa traversezi.
.. bine ca nu port pistol |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai cum era sa nu fie un BMW
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
buna asta cu bmwu
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Ce placute de avetizare,dosar penal direct.Asa ceva nu se poate!!!
De fapt ce ma agit asa...doar traim in Romania! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...animale, in frunte cu primarul Mazare care acu vreo saptamana-doua era cu "Gipul" de armata pe plaja din Mamaia...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
snu am vazut pe nici unu sa arunce cu vreo minge de golf...basebal in geamul lor.....sau macar cu vreo sticla...sau chiar si o minge de fotbal bine tintita in portiera....
noi admiram masina lor bengoasa fara sa facem nimic..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Fa tu primul asta si o sa mananci o luna cu paiul
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci ciocu mic... si mers pe burta...si asta e.....inghitem in sec ....
da stiu ...la comentat nu ne intrece nimeni.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pai tara are nevoie de oameni care comenteaza dar si actioneaza... piepu inainte si da-le cu sticla-n geam... tu ai vrut sa faci pe zmeul, nu noi...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
se dau amenzi...cate 100 de milioane...chiar se dau ca am prieteni care au luat amenzi in vama...v-ati intrebat daca nu cumva ii doare in cur de amenzi?
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Eu cred ca daca luau amenzi de 100 milioane nu se mai bagau pe plaja! Ca doar nu o fi toti niste bancheri de miliarde de euro. Astia sunt niste fraieri de au reusit sa stranga de o masina BMW X3 si acum vor sa se dea in figuri. Cei care au bani de miliarde nu fac asta. Exemplu, Tiriac, Copos........e drept, de Becali ma indoiesc ca nu ar putea sa vina pe plaja cu masina............
<span class='edit'>13 Jun 2009, 06:51:</span> Propun sa identificam numarul de la masinilor ce fac curse pe plaja, macar sa ii facem de rusine pe forum si pe Internet. Poate devine o sursa de informare si pt politie mai ales ca dovezile pot fi fotografiile. Primul identificat de mine este: 1...... [COLOR=red]B 29 GYU Puneti voi placutele urmatorilor ciobani identificati din poze! This post has been edited by Master01: 13 Jun 2009, 06:55 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cutitu-n cauciuc si cu asta basta.
Acu nu zic sa nu intri cu masina de teren pe nisip, pe plaja, da' n-ai ce cauta unde se plimba lumea, totusi. Sunt zeci de kilometri de plaja pe care nu gasesti tipenie de om, de ce nu se plimba pe acolo? |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cine le mai vede bmw-ul acolo mancati-as, pasarile? (ca de pasarici nu poate fi vorba)
![]() This post has been edited by aphophis: 13 Jun 2009, 09:46 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trebuie si ei sa agate pasarici ce naiba,nu -ati vazut tarani daia seara cu bmw si alte masini smechere cum incep sa merga dupa pasarici si deschid geamu si se baga in seama ?
Ultimu cioban de felu asta l-am vazut pe srtradutele din Dr taberei,vede o pisy opreste audi a 4 luat de afara si da un claxon si se uita porma in oglinzi poate intorace capu gagicuta ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Jun 2009, 12:38 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
http://www.antena3.ro/stiri/rutier/amenzil...laja_73672.html
sper ca acum terminati cu cliseurile cu bmw-urile,vedeti ca exista melteni si-n clio si megane,da? as vrea sa ii vad la a doua abatere dupa amenda aia de 20.000 ron..dar cum la noi si garcea e om si incepe cu avertismente..o sa avertizeze jumatate de tara..trebuia direct,pac,amenda,sa vezi cum se raspandea vestea.. |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da, dar BMW'ul mai fusese o data atentionat.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Il avertizeaza cam de multe ori. Daca s-ar da amenzi din prima de 10 000RON ar fi ok. Tampiti de astia ne omoara si noi stam si ne uitam. Pai cine este vinovat? Militienii nostri care s-au invatat sa primeasca spaga desi stiu ca ne risca noua viata. Dar el este militian si vrea sa isi faca casa din ciubuc,nu? Astia trebuie dati afara din Militie (!) in secunda 2 pentru a deveni POLITIE.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
daca se revolta cei de pe plaja din acel moment si sar putin pe masina lui sa vezi ce se potolesc... iar intre timp sa apara si politia la scandal....sau daca nu blocate toate intrarile pe plaja care se stiu foarte bine...nu pusa o bariera care o poate da si un pusti de 10 ani... ceva mai securizat....sa vedem ce face... sare cu SUV-ul de pe dig pe plaja?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si totusi nimeni nu s-a gasit sa-i bage cutitul in roata? Sa-l vezi ca nu mai intra a doua oara.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
s-o fi gandit unii, dar decat sa platesti roata dupa externare...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 13 Jun 2009, 14:10) http://www.antena3.ro/stiri/rutier/amenzil...laja_73672.html sper ca acum terminati cu cliseurile cu bmw-urile,vedeti ca exista melteni si-n clio si megane,da? as vrea sa ii vad la a doua abatere dupa amenda aia de 20.000 ron..dar cum la noi si garcea e om si incepe cu avertismente..o sa avertizeze jumatate de tara..trebuia direct,pac,amenda,sa vezi cum se raspandea vestea.. Sunt ei si cu dacia Break, nu asta e problema. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
..sa nu mai vorbim de taranii cu scutere si ATV-uri..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OoZz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 12 January 07 From: pe insula ![]() |
Prea multi nesimtiti si grandomani in Romania.
Iti vine sa te duci in tara bananierilor cand vezi asa ceva. |
--------------------
*
*
*
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.531 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si-a mai facut unu' dreptate cu ciomagu' si a ajuns la mititica. Stiu ca nu-i acelasi lucru, dar nici prea departe nu e. Cine stie de ce pui de mazarica dati voi in bmw-ul (sau tdi-ul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Romania, te iubesc!!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
De pe alt forum...
" De 1 mai...ca in fiecare an, am fost in Vama Veche. Numai ca anul acesta a fost un pic mai special. Acum cateva zile eu si mai multi prieteni de - ai mei, probabil mai sunt si alte cateva sute, am primit acasa o scrisoare in care ni se spune ca am condus masina pe plaja din comuna Limanu sat Vama Veche. Dar noi nu am facut decat sa parcam masina, cum facem de fiecare data...la inceputul plajii ............mi s-a comunicat ca amenda este intre 100 000 000 - 200 000 000 lei vechi. Mi se pare o suma exagerata si cred ca sunt multi pusi in imposibilitatea de a o plati-o. Se poate face ceva in acest sens?" Se pare ca au inceput sa stranga bani la buget cu amenzile pentru intrarea pe plaja ![]() + se pare ca se pot si se vor da amenzi dupa imaginile de la camerele de supraveghere (Mamaia) |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
- 4812 SV 85
2001 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 21:47 |