GOCAR Powerbox, A montat cineva asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
GOCAR Powerbox, A montat cineva asa ceva?
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Of... tu esti chitrosu' ala care ne impiedica pe toti sa ajungem unde trebuie, cand trebuie...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 13 Jul 2010, 12:46) am vrut sa fac o gluma...normal ca nu recomanda...nu recomanda nici motorina de la bidon..si se pang oamenii ca pica injectoarele..de ce?de ce?ca eu am folosit palnie cu sita.. ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 13 Jul 2010, 15:41) Da domnul propetar de banda a 2-a .... care circula doar cu viteza legala dar a pus o jucarie care ii mareste puterea si cuplul motorului tocmai pt. a circula mai bine doar cu viteza legala si doar pe banda a 2-a .... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Repet pentru ultima data:
1. Consumul e Busteni - Bucuresti, nu doar pe coborarea de la Posada; 2. Viteza medie pe traseu a fost de 70 km/h, iar vitezele cu care s-a circulat au fost 80/ 110; 3. Durata traseului a fost de 2 (doua) ore. Deci nu cred ca am incurcat pe nimeni, iar stilul de mers a fost unul linistit-normal. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
acum depinde si pe ce banda ai mers...am auzit ca pe banda a 2 a ai consumul mai mic...ca d'asta vor toti sa mearga pe acolo...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Pai si care ar fi explicatia?
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu stiu,ca eu o folosesc doar in depasiri!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Busteni - Bucuresti am scos 3.6 cu 1.9 le meu....mers linistit...o sa incerc sa merg si eu la consum ..sa scot o viteza medie de 70 ..sa vad cat o sa fie...o sa mi fie greu ...ca nu prea pot merge la consum...dar asa de curiozitate..
![]() gotty..pe banda 2 este '''efficient dynamics system'' .... ![]() This post has been edited by M i h a i: 13 Jul 2010, 15:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
balanel |
![]()
|
Asteptam cu nerabdare rezultatul!
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
balanel |
![]()
|
Domnul Cazacu, am vizitat de curand site-ul Gocar, in ideea de a vedea daca au aparut ceva noutati. Am fost placut surprins de faptul ca preturile au ramas cele pe care le stiam, si nu s-au modificat cu cresterea TVA-ului.
In aceeasi ordine de idei, vara aproape a trecut, reusim in viitorul apropiat sa updatam softul din boxul meu? S-ar putea sa am drum week-end-ul viitor spre munte, poate ne vedem sa facem operatiunea? Care apropo cam cat ar dura, de principiu? |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
Cazacu Vasile |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 August 09 ![]() |
Salut. Nu am primit inca aparatura necesara pentru update, poate dupa ce trec aceste vacante o sa putem face schimbarea.
O zi buna. |
--------------------
Ford
Focus
2004
- PH-81-ZET
|
|
apetcu1 |
![]()
|
Pavel Group: Members Posts: 14 Joined: 27 July 12 ![]() |
Salut,
Pentru cine vrea un power box de la RaceChip.DE pentru motorizare commonrail (eu il am montat pe 1.5dci 110CP), il dau cu 600 de lei negociabil. In Romania este 690 de lei. Chipul este configurabil pe 2 axe, detalii gasiti la nemti pe site. Thx! |
--------------------
Dacia
Logan
2012
- B11ZZX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:56 |