Easy...Waay too Easy..., about a nearly black car....
![]() ![]() |
Easy...Waay too Easy..., about a nearly black car....
razvanamza |
![]()
|
||
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1727.JPG ( Size: 250.56k ) Number of downloads: 1007 IMG_1731.JPG ( Size: 127.18k ) Number of downloads: 1040 IMG_1732.JPG ( Size: 63.76k ) Number of downloads: 1070 IMG_1734.JPG ( Size: 146.25k ) Number of downloads: 1068 IMG_1735.JPG ( Size: 69.36k ) Number of downloads: 1067 IMG_1736.JPG ( Size: 125.9k ) Number of downloads: 408 |
||
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
De megane ca de megane,dar de care megane,ca la mine parca nu-i asa plafoniera.Adica cu 3 becuri!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Megane 2, are si cu 3 becuri, asa am si eu montate doua.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Ca fapt divers, a fost 40 de lei in targul Vitan. Este mai multa lumina in masina, si arata si simetric.
Sa adaugam ceva poze pe intuneric.... Multiplicatorul de prize de bricheta a fost 24 de lei la Carfur. Slotul de sus este USB, unde se pot incarca absolut orice device-uri. Se poate vedea efectul deosebit al osramurilor Diadem de pe semnalizari. This post has been edited by razvanamza: 11 Sep 2009, 21:22 Attached thumbnail(s) IMG_1744.JPG ( Size: 623.77k ) Number of downloads: 491 IMG_1745.JPG ( Size: 369.98k ) Number of downloads: 400 IMG_1750.JPG ( Size: 586.46k ) Number of downloads: 341 IMG_1751.JPG ( Size: 285k ) Number of downloads: 294 IMG_1756.JPG ( Size: 290.75k ) Number of downloads: 240 IMG_1759.JPG ( Size: 451.81k ) Number of downloads: 332 IMG_1797.JPG ( Size: 448.97k ) Number of downloads: 461 IMG_1799.JPG ( Size: 717.37k ) Number of downloads: 525 IMG_1802.JPG ( Size: 503.59k ) Number of downloads: 553 IMG_1806.JPG ( Size: 625.49k ) Number of downloads: 529 IMG_1715.jpg ( Size: 154.93k ) Number of downloads: 535 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io am dat doua beri pe amandoua + plafoniera veche
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
razvanamza |
![]()
|
Si ce te lauzi?
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Serje |
![]()
|
Sa-ti fac trafic pe topic
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
De ce ai lipit sticker-ul ala pe spate?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
razvanamza |
![]()
|
Stickerul este pentru ca lucrez cu calculatoare, si becurile osram diadem au fost 24 de ron in vitan, per bucata. Osramurile de far au fost 20 bucata in metro.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 11 Sep 2009, 18:51) Intre timp masinuta a suferit cateva upgrade-uri. S-a inlocuit din nou parbrizul...de data aceasta cu Hishler. Sper ca am scris corect. Servisarea s-a facut la Gimarom, filiala Pilkington de langa Filaret. Tot pe casco, schimbat bara de berlina cu bara de MCV. Aspect imbunatatit considerabil. Am montat plafoniera de Megane. Lumina multa si puternica. Am montat filtru de polen. Cu ocazia reviziei. Sper ca se vad becurile de semnalizare Osram Diadem....Daaaa? intr-adevar, arata mai bine cu noua bara. Cred ca nu au fost probleme de adaptare.. NU au carait nimic aia de la casco, ca vroiai de mcv? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
razvanamza |
![]()
|
Ba da. Am cumparat eu grilele de plastic de sub bara.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
CAt a costat parbrizul si manopera?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
razvanamza |
![]()
|
Din cate stiu, cam 350 de lei parbrizul cu manopera. Cauta pe net Pilkington si fa-le o intrebare. Preturile sunt standard, si lucreaza deosebit. Monteaza orice fel de parbriz.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
razvanamza |
![]()
|
Pentru cei dornici sa afla continuarea povestii, Golanul este la vopsit. Un vecin "binevoitor" s-a oprit in aripa si portiera mea. Poze cand o fi gata. Pentru aceasta operatiune am ales BAD auto service, de langa Bulevardul Marasesti. Domnul cu care am vorbit este Adrian, si se lauda ca Luni intra la vopsit.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
razvanamza |
![]()
|
Este gata. Se pare ca a fost afectata si directia, asa ce se schimba caseta cu totul. Mai e putin sa pun alte poze.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
razvanamza |
![]()
|
Intre timp, un mic upgrade pe partea de audio: Brisbane SD48. Ma lupt sa-l pup cu un HDD extern Prestigio DataSafe 250GB !
This post has been edited by razvanamza: 11 Nov 2009, 22:27 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
"scuze"
![]() Bafta multa cu masina si sa o stapinesti sanatos ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
razvanamza |
![]()
|
Am facut deja nunta. Masina este rezultatul ei.
Desi hdd-ul este de 250, maximul posibil pe fat32 este de...32GB. Mai mult nu stiu controllerele. Dar e destul, believe me. Cam 2 saptamani de muzica non-stop. ![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
razvanamza |
![]()
|
Upgrade lumini interioare: a doua plafoniera, pentru eventualii pasageri din spate, si pentru a gasi mai usor diverse chestii din spatele scaunelor.
Este o plafoniera de preferance, cu un singur ber. Nu va faceti griji, becurile vor fi inlocuite cu leduri....o sa am o vorba cu Dsign cand mai strang ceva bani. This post has been edited by razvanamza: 18 Nov 2009, 22:49 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 16 Nov 2009, 13:28) Chiar exista limitarea asta? Nu imi aduc aminte exact, insa eu parca am avut partitii mai mari. La FAT16 era o limitare naspa la 2G parca, insa la 32 nu sunt sigur Edit: FAT32 In order to overcome the volume size limit of FAT16, while still allowing DOS real mode code to handle the format without unnecessarily reducing the available conventional memory, Microsoft implemented a newer generation of FAT, known as FAT32, with cluster values held in a 32-bit field, of which 28 bits are used to hold the cluster number, for a maximum of approximately 268 million (228) clusters. This allows for drive sizes of up to 8 terabytes with 32KB clusters, but the boot sector uses a 32-bit field for the sector count, limiting volume size to 2 TB on a hard disk with 512 byte sectors. http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table#FAT32 Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 18 Nov 2009, 23:04 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE The Windows 2000/XP installation program and filesystem creation tool imposes a limitation of 32 GB . However, both systems can read and write to FAT32 file systems of any size. This limitation is by design and according to Microsoft was imposed because many tasks on a very large FAT32 file system become slow and inefficient. This limitation can be bypassed by using third-party formatting utilities. Dar cred ca mult mai elegant si mai practic este sa renunti la HDD si sa folosesti un card SDHC de 4 sau 8 GB. This post has been edited by Steel Tormentor: 19 Nov 2009, 17:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
razvanamza |
![]()
|
Cum sa fie mai practic daca ai mai putin spatiu? si nici mai rapid nu este....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
8 GB este un spatiu de bun simt pentru muzica in auto. Practic este pentru ca scapi de problema depozitarii si conectarii hdd-ului. Este mult mai mic, mai usor de transportat. Cu ce te ajuta ca ai toata colectia de mp3-uri cu tine?
Si nu inteleg chestia cu rapiditatea..La ce ar conta asta??? In fine. Eu am spus ce as face eu. This post has been edited by Steel Tormentor: 19 Nov 2009, 19:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mai bine lasai folia pe ea!arata bine gri cu folie!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
razvanamza |
![]()
|
Domnu bardu, de ce este "kich" un HDD cu muzica? poate e mai bine cu prelata cu cd-uri pe parasolar......
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Steel Tormentor |
![]()
|
mai bine povesteste-ne daca ai reusit ceva cu el
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
razvanamza |
![]()
|
merge perfect. Am inlocuit cablul mini-usb cu unul putin mai calitativ, sa pot duce curentul mai bine. Shimba fenomenal de repde daca nu este pe "mix".
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Steel Tormentor |
![]()
|
unde ai montat hdd-ul?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
razvanamza |
![]()
|
este "liber". il tin in general pe locul de depozitare din fata manetei de viteze. incape numai bine acolo si il iau cand dorec. Am folosit si cardul de 4gb, e bun si ala cand n-am chef de pus mufe....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 19:36 |