A murit Michael Jackson, E adevarat?
![]() ![]() ![]() |
A murit Michael Jackson, E adevarat?
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu cred c-a iesit, mai e mult pana departe.
Pentru cunostintele tale generale, de prin 1990 cuvantul "sînt" se scrie corect conform Dictionarului ortografic, ortoepic si morfologic "sunt". Pana la urma maine la 20:00 ceremonia? This post has been edited by St: 6 Jul 2009, 22:12 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Da St. Maine la ora 20:00 pe mtv.ro
http://www.mtv.ro/stiri/muzica/mtv-ro-tran...michael-jackson Eu nu prind Mtv la tv si partea proasta e ca nici pe internet nu prea merge. This post has been edited by black_alienware: 6 Jul 2009, 23:26 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Traian Ungureanu spanzurat in piata publica pentru profanarea amintirii unui mare artist.Michael Jackson mi-a fost idol si imi va fi toata viata.Imi pare extrem de rau ca a plecat atat de repede dintre noi.Un geniu ce nu a fost inteles ,nu a fost pedofil,a fost doar un om traumatizat din copilarie,eu nu cred ca ar fi facut ceva cu un copil,el insusi era un copil intr-un trup matur.Pacat eu voi purta doliu in suflet toata viata dupa acest mare geniu al muzicii .
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti ce circ o sa fie azi pe la televiziuni!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si ce omor o sa fie acolo...
@klaus: cu tot ce ai scris mi-ai citit gandurile, numai ca eu n-am putut sa o scriu asa bine ![]() This post has been edited by sorin1983: 7 Jul 2009, 09:29 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mare tantalau Ungureanu asta....
Cum poti sa zici asa ceva despre Regele muzicii Pop E o mare tristete ca nu mai este printre noi,si ca era furat pe la spate si se profita de el...chiar si parintii lui profitau de el,ce oameni...un zbor scurt cu un avion lui ii cereau 100.000$ in loc de 10.000$...profitori si sper sa ajung muritori de foame pentru ca exploatau un asa un geniu. Muzica lui va ramane mereu in sufletele noastre si nu numai Am auzit pe la TV ca cica ar avea ~200 de melodii nepublicate,va inchipuiti ce de bani ar lua tasu' de pe urma acestor melodii + drepturi de autor si multe altele,iar averea lui fiind undeva la 1 miliand de dolari...toate astea lasandu-le copiiilor lui,copii pe care se bat toti pentru averea mare pe care le-o lasa...niste oameni de nimic...Michael Jackson si-a iubit intr-adevar copiii... RIP MJ |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ultimul avertisment public. Va rog mentineti discutia in limitele bunul simt si ale normalului ... urmatoarele mesaje "iesite din grafic" vor duce la suspendarea pentru cateva zile a utilizatorului. Spor,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
In direct, acum pe MTV, concertul lui Michael Jackson din 1992 si ceremonia de inmormantare a celui mai iubit om dupa planeta.
http://www.mtv.ro/live/stream4/ Superb concertul din 1992. Nu o sa mai fie asa ceva in Romania nici in 100 de ani. This post has been edited by black_alienware: 7 Jul 2009, 16:30 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, eu nu l-am iubit pe MJ... Mi-o fi placut, dar de iubit mai subtireanu... Eu imi iubesc familia, mai putin tertii.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu mai fiti mai si voi atat de intoleranti, incercati sa treceti dincolo de emotii, nu mai fiti atat de impulsivi si reactivi.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aoleuuuuu....incepe circu.
Antena 3. Cica daca e mare aglomeratie pe autostrada, atunci trupul neinsufletit ar putea fi transportat cu elicopterul.....DAAR si asta ar fi problematic din cauza traficului imens, fiind multe elicoptere media prin zona. Oare vor portita de scapare? Nu stiu ce dracu i-a pus sa plimbe trupul lui Michael. In afara de bani... ![]() Oricum, inmormantare planetara, circ planetar, business planetar, dar in special...ipocrizie planetara..... Nu m-ar mira ca in timpul ceremoniei, sa se vanda tot felul de suveniruri sau chiar prezervative cu chipul lui Michael. America nu m-ar mai putea surprinde nici cu asa ceva.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
va incepe si pe realitatea o emisiune legata de inmormantare. la 19:45
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Omul contrastelor ..... Glorie si decadere.
Unicul rege al muzicii pop. RIP Michael. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am citit, in diagonala recunosc, ce a debitat Ungureanu ala. Sorry pt. ignoranta, dar ce chestie cu adevarat memorabila a facut individul ca sa nu ma simt ignorant ca n-am auzit de el pana azi?
Scuze pt off-topic da' chiar nu stiu cine e. Spre deosebire de Michael de care chiar am auzit! ![]() This post has been edited by Garett: 7 Jul 2009, 19:21 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
black_alienware |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 7 Jul 2009, 17:49) Aoleuuuuu....incepe circu. Oricum, inmormantare planetara, circ planetar, business planetar, dar in special...ipocrizie planetara..... Nu m-ar mira ca in timpul ceremoniei, sa se vanda tot felul de suveniruri sau chiar prezervative cu chipul lui Michael. America nu m-ar mai putea surprinde nici cu asa ceva.... Ce mai conteaza cati profita acum si cati vor sa faca bani cu inmormantarea lui. A contat in trecut si nimeni n-a vazut cat se profita de el, a trebuit sa moara ca sa aflam anumite adevaruri. Isi merita pe deplin aceasta "inmormantare planetara" de care zici tu, isi merita 1milion de flori si lacrimi varsate. |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Realizeaza cineva ca familia ii tine cadavrul in fata camerelor de filmat de peste 10 zile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care cadavru? aia e o marioneta, maical e bine mersi.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci de mult nu m-am mai distrat asa.
Trebuie sa recunosc, un priveghi asezonat cu un parastas dansant e ceva deosebit, mai ales cand iti canta atatia la catafalc si se fosgaie ca niste bărzăuni in jurul copârșeului. Michael nu se dezminte: novator a fost in muzica, novator a fost in dans, novator a fost in spectacol, novator e si in ingropaciune... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
R.I.P Michael.
"Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race" ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
black_alienware |
![]()
|
A fost frumoasa ceremonia, mi-a placut. Artistii prezenti au fost de nota 10, melodiile la fel. Parerea mea este ca, Michael Jackson a fost de ceva timp ingropat.
off: @Domnul klaus: Nu crezi ca romana ta este mult prea avansata? |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Nu a murit, e o CONSPIRATIE! Stiu sigur, nu pot preciza sursa! Toate cele bune,
D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Domnule... nu ti-a ajuns sumedenia de topicuri in care te-ai facut de mandra minune pana acum?!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A murit, a început să miroasă, l-au îngropat. GATA! Faceți vă rog un bine, și închideți...
Eu unul m-am săturat de subiectul ăsta... Pănă acum 2 săptămâni nu mai pomenea nimeni de personaj, iar acum, când a murit ca ultimul prost, toată lumea se întrece în comemorări... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(xcss @ 7 Jul 2009, 23:57) ? Nu toti oamenii sunt ca tine! Dar la urma, cu totii "construim" lumea: cu bune, cu rele, cu normal si anormal! Lamurit? Bye for now! ![]() This post has been edited by dragoselu: 7 Jul 2009, 23:06 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Explicati-ne si unde se afla Elvis acum, rogu-va... Si ma raliez colegilor care solicita inchiderea acestui topic, e pacat sa ne batem joc de memoria unui om...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 8 Jul 2009, 00:06) Ei au impresia ca si in viata de zi cu zi scot asemenea "topic-uri" ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 7 Jul 2009, 23:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Acum, că a murit și a fost și îngropat Maicăl Gexon se poate închide și îngropa și topicul de față?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:51 |