catalizator
![]() ![]() ![]() |
catalizator
TwistR |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 2 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
'04 créateur d’automobile
|
|||
TwistR |
![]()
|
nimeni ? nimic?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Masina ta nu are asa ceva. Banuiesc ca il ai spart sau infundat si de aia vrei sa renunti la el, ca altfel nu-ti recomand.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
TwistR |
![]()
|
vroiam sa trec pe o tzeava goala de inox dintr`un capat in altul , si catalizatorul il pun inapoi doar in caz de maxima necesitate la itp
crede`ma , sunetul e incomparabil , mie unul imi place la nebunie This post has been edited by TwistR: 4 Apr 2010, 08:39 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
iglu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
Poate ai norocul de un laborator mobil al RAR-ului cã tot au început sã umble prin trafic ºi atunci sã vezi nebunie...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
TwistR |
![]()
|
talon retinut + 50 lei montajul evacuarii vechi..nu?
in fine , ideea era daca are sau nu senzor pe cat.. This post has been edited by TwistR: 5 Apr 2010, 22:39 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
stoilescusilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 122 Joined: 18 January 08 From: Braila ![]() |
Salut TwistR, eu am o benzinara si merg cu ea de 2 ani fara catalizator, nu am avut surprize neplacute datorita lipsei catalizatorului, doar iarna iese foarte mult abur pe toba si consumu e mai mare.
Dar la Motorina e cu totu altceva(cred), motoarele de reno sunt tip common rail iar catalizatoru are rolu de a da inapoi, in motor o parte din gazele nearse. IN legatura cu senzorii stiu ca-s 2 sonde landa una inainte de catalizator si una dupa. Aceste sonde au rolul de a masura temperatura gazelor inainte si dupa catalizator. Dar in mod sigur daca mai cauti pe forum mai gasesti asa ceva. Bafta |
--------------------
renault
laguna II - Dinamiq - 1.8 16V
-
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 18:47 |