Catre Bulgaria pe 1 iulie, ma insoteste careva?
![]() ![]() ![]() |
Catre Bulgaria pe 1 iulie, ma insoteste careva?
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
borisake |
![]()
|
![]() borisake Group: Members Posts: 15 Joined: 11 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti fa griji poti sa mergi singur linistit, nu mai sunt talibani cum erau inainte, s-a dus mitul. Si eu am fost in 2007 si tot asa am iesit pe la Ruse si am luat-o spre Varna-Burgas si la un moment dat dupa ce treci de Varna spre BUrgas se face un drum la stanga spre Nesebar si in cap gasesti un giratoriu dupa care o iei la stanga spre Sunny Beach. Eu am stat la Hotel Sunset de 3 stele si am fost impresionat de cum arata ffoarte modern cu lift pe exterior AC incastrat, ce sa mai ffoarte frumos si este micut dar sunt altele de te ia ameteala. Oricum bani sa ai ca ai pe ce sa ii cheltui. Sfatul meu este sa ai leva la tine au case de schimb si paritatea era undeva 1euro la 1,9leva ceva de genul, dar in 2007.
Bafta si concediu placut, aaaaaa vezi ca aia nu prea au chef sa vb cu tine in Engleza sa nu te mire, asa sunt ei. |
--------------------
DACIA
1410 L
1999 berlina
- B 73 TMS Nimic nu este intamplator...si cum spune un clasic in viata"TRAIM IN RO.SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL"
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ms mult omule!o sa iti urmez sfaturile!dar totusi daca merge cineva ar fi ok!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
adită |
![]()
|
o intrebare am si eu!in codul rutier am citit ca atunci cand parasesti tara iti trebuie un abtipild cu initialele tarii!se respecta asta?trebuie neeaparat sa imi lipesc asa ceva?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
trebuie daca nu ai numar de inmatriculare cu RO. darasta teoretic pentru ca nu te opreste nimeni sa te intrebe de asta.
cum spune si borisake nu trebuie sa iti faci probleme cu drumul inspre litoral. nu te deranjeaza nimeni. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
adită |
![]()
|
ms mult!as mai avea o intrebare!in bulgaria sunt legale detectoarele de radar!am citi pe mai multe forumuri...unii zic ca da altii ca nu....am vazut niste liste cu tarile unde sunt permise si unde nu dar sunt cam vechi...de prin 2007 si de atunci poate s-au mai schimbat regulile si la ei!intreb din curiozitate caci nu am de cand sa o calc mai ales ca nici nu cunosc drumul si am auzit ca la ei drumurile sunt cam gropanoase!la intoarcere o sa vin cu un prieten care e acolo....el merge destul de repede si nu prea tine cont de restrictiile de viteza(poate atunci as pune detectorul....ca sa nu il pierd pe drum pe schumacher
![]() This post has been edited by adită: 15 Jun 2009, 12:18 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
b34uen |
![]()
|
drumurile nu sunt gropanoase, dupa parerea mea sunt mai bune ca in romania si mai libere. pana la varna treci prin doua localitati foarte mici, drum national cu o banda pe sens dar bine intretinut, si 120 km de autostrada buna, iar de la varna un drum care se aseamana cu dn1. am fost pe litoral de 3 ori la bulgari, iar ultima oara am mers constant cu 140 si nu m-a oprit nimeni
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
adită |
![]()
|
ieri era un articol in ziar cu cateva sfaturi pt concediile in bulgaria!printre altele scria ca politistii bulgari iti pot lua permisul chiar si pentru depasirea vitezei cu 5km/h!oare e adevarat?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am dat mail acum vreo 2-3 saptamani la Ministerul Afacerilor de Externe pentru a intreba despre folosirea detectoarelor de radar pe teritoriul Bulgariei. Mai jos aveti raspunsul lor:
QUOTE Stimate domnule Adrian G., Urmare solicitării dumneavoastră, înregistrată la Divizia Relații cu Publicul sub referința nr. H3/P/Co/682/25 mai 2009, redirecționată spre anlaiză și soluționare Direcției Generale Afaceri Consulare, în conformitate cu art.6, alin.4 din O.G. nr.27/2002,.vă transmitem următoarele: Conform informațiilor confirmate de Ambasada Republicii Bulgaria la București, în Republica Bulgaria nu este permisă folosirea aparatelor anti-radar și nici a detectoarelor de radar. Cu stimă, Cornel Vișoiu, Director DRCo This post has been edited by Brohlin: 15 Jun 2009, 12:52 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
adită |
![]()
|
deci e foarte clara treaba!iti multumesc frumos!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
statiile de emisie CB sunt permise oare?
This post has been edited by kostyq: 15 Jun 2009, 16:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
adită |
![]()
|
cred ca da!nu cred ca influentezi nimic cu ele!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
adită |
![]()
|
nu vrea nimeni sa merga la bulgari cu mine!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daca te aude prietena ta....nu te vad bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adită |
![]()
|
pai merge si ea
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
b34uen |
![]()
|
pai deja sunteti doi. hai ca nu te mananca nimeni si o sa intalnesti masini romanesti pe drum destule.
This post has been edited by b34uen: 17 Jun 2009, 13:53 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
adită |
![]()
|
miercuri la ora 5 e plecarea!
![]() ![]() 30 Jun 2009, 09:52: maine la ora 5 e plecarea!ultima srigare! ![]() This post has been edited by adită: 30 Jun 2009, 09:52 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
DRUM BUN !!!!!
|
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
m-am intors dupa un al doilea drum prin Bulgaria
absolut nici o problema: drumuri mai bune (cu exceptia Sofiei) ![]() ![]() spagari? .. or fi, ca si la noi ... am auzit de la prieteni buni care au atras atentia asupra lor in mod deosebit si au fost "incercati" dar s-au descurcat - fara spaga asa ca nu va mai speriati, nu mai cautati disperati sa va "imperecheati" si mergeti linistiti ... o sa invatati la fata locului cum sa mergeti fara sa aveti probleme This post has been edited by crisolro: 30 Jun 2009, 13:39 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:02 |