[CUMPAR] BOXE AUTO 10CM
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] BOXE AUTO 10CM
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
e bine ?
http://www.google.com/search?q=boxe+auto+1...&rlz=1I7ADBS_en eu am luat de la www.autosound.ro niste difuzoare panasonic la 40 lei cu transport cu tot . nu le-am monta inca pentru ca am o dilema (nici nu prea mi-am dat silinta): nu stiu care este + si - la difuzoarele de pe solenza. ![]() Attached thumbnail(s) Set_20difuzoare_20auto_20CJ_S1003N.jpg ( Size: 18.42k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
BC-92-EDI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 29 November 08 From: Comanesti,jud. Bacau ![]() |
Nu te-ar intersa un set de boxe de 17cm?sunt originale pe Fiat Albea....
|
--------------------
Fiat
Albea
- BC-92-EDI
2007 confort
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pe usi de Supernova intra si de 13 cm. Am eu un set de Megane, de bass. 60 lei.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
mar interesa alea de megane , daca s epotrivesc perfect le cumpar, rog sunama la 0728222620 pt intalnire.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:49 |