amplificare HU?
![]() ![]() ![]() |
amplificare HU?
hashul33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
1.9dci
- B22RCD
2006
|
|||
hashul33 |
![]()
|
pentru cine este interesat de cablu AUX legat la HU Update List: tocmai ce am confectionat ieri cablul si sunt mega incantat de ce a iesit:
- cumparat mufa verde de la METRAFO (impreuna cu multe alte timpenii folositoare - comanda minima 50RON). Aici aveti doua variante: 1. SET ASAMBLARE MUFE MINI ISO cu codul M-SET-MISO: de aici doar mufa verde o puteti folosi pentru MEGANE. Vine cu conectori. 2. MUFA MINI-ISO -VERDE CU FIRE cu codul CB-M-ISO-04: asta pare o varianta mai reusita pentru ca firele sunt deja legate pe conectori. Ramane doar sa introduceti conectorii in mufa si sa lipiti firele pe cablul cu 3.5mm in capat. - legat cablu audio cu mufa de 3.5mm la un capat la mufa si trei fire (alb/stanga, rosu/dreapta, masa) in celalalt capat. Se conecteaza aceste fire la mufa verde urmand instructiunile de stanga/dreapta/masa: vezi postul lui CIPMAN. Important e ca masa sa fie pe stanga centru. Daca inversati dreapta cu stanga probabil ca nici nu o sa observati diferenta. Canalele se vor inversa intre ele ![]() Rezultatul este urmatorul: - semnalul audio este impecabil din mp3-ul conectat la HU. Fara pacanituri, fis-uri si alte mizerii. Se aude cel putin la fel de bine ca de pe CD. Evident, conteaza foarte mult si calitatea fisierelor (recomand MP3-uri 320kbps). - daca veti conecta un telefon care are iesire audio 3.5mm rezultatul este si mai spectaculos pentru ca puteti folosi setup-ul asta si pentru handsfree ![]() Cablul l-am scos afara printr-o gaura facuta romaneste cu varful unui cutit, prin sertarasul pozitionat sub HU. Spor! Mihai |
--------------------
renault megane
1.9dci
- B22RCD
2006
|
|
Rolly00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 12 May 09 ![]() |
Been there, done that. Mai sunt 2 tutoriale cu chestia asta. Intr-adevar, se aude perfect, chiar si fara mufa, eu am facut cu papucei.
Acum sa revenim la amplificarea HU... am cam rezolvat treaba, cu greu ce-i drept, dar am reusit sa scot doua perechi de mufe rca neamplificate pentru un amplificator de 4 canale pentru cele 4 boxe originale, sau 4+1 si pentru subwoofer. Cum ziceam, se pastreaza aspectul, comenzile, displayul si cu mai putini bani dispui de o putere mai mare...cine e interesat de cum se face treaba, sa spuna si il voi ajuta ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Facelift-Bicorp
|
|
hashul33 |
![]()
|
pai, cel putin pentru mine, asta ar fi urmatorul pas
![]() ![]() ai gasit si un amplif cu 4 canale la un pret rezonabil? merci mihai |
--------------------
renault megane
1.9dci
- B22RCD
2006
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Rolly00, ai putea sa ne zici aici, in mare, cam ce modificari ai facut si de ce piese/scule ai avut nevoie.
Presupun ca nu ai cumparat inca amplificator pentru a ne impartasi ceva impresii legate de calitatea sunetului. Asta astept cu nerabdare ![]() Felicitari pentru realizare! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:31 |