s-a oprit masina-n drum!, martor la baterie aprins si cel de STOP!
![]() ![]() ![]() |
s-a oprit masina-n drum!, martor la baterie aprins si cel de STOP!
bogdan16 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 7 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
laguna 2
5 usi
- cl 86 gjn
2002
|
|||
uiop |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 10 December 07 From: iasi ![]() |
sorry pentru intarziere!
am revenit mai greu deoarece intre timp mi-am schimbat si valva EGR!!! deci am facut un test pe calculator si a dat o eroare pe EGR! mecanicul a desfacut-o, dar era jalnica (dupa 183000 km) curatata si tot nu mai era functionala! plus ca avea o mufa ce era desprinsa (nu am inteles de ce)! oricum am stat langa mecanic si inginerul ce facuse testul si s-a umblat cu manusi la desfacerea ei! deci nu poate fi vb de o manipulare defectuoasa la scoaterea ei! asa ca am schimbat-o! cost cca 810 lei! ce pot spune e ca valva este originala cu insemnele Renault-ului pe ea!!! apoi am trecut la electromotor! a facut scurt si era destul de ars! nu stiu sincer daca se mai putea reface ceva din el si de asta am optat pentru unul nou, Valeo, care a costat cca 790 lei cu cel vechi dat la schimb! am sunat si la reprezentanta din oras si daca valva era la acelasi pret, la electromotor (tot Valeo) ma ajungea 1130 lei! tot la reprezentanta am intrebat si de o manopera la schimbarea lor si mi-au zis ca la valva ma ajunge 30 de lei si la electromotor 70 de lei! deci total manopera 100lei. iar un test pe calculator mi-au zis ca ma ajunge 100 lei iar pe mine m-a ajuns 60 de lei! cat depre manopera pot sa va zic ca m-a ajuns la fel 100 de lei, dar mi-e greu sa cred ca cei de la reprezentanta su scazut atat de mult manopera! din cate-mi amintesc eu , manopera la service renault era anul trecut undeva la 80 de lei, iar timpul de desfacere si inlocuire la valva plus electromotor a fost de cca 4 ore!!! in fine in linii mari am economisit cam cca 300 lei fata de service renault iar unde am facut e service autorizat! drum fara evenimente tuturor lagunistilor! |
--------------------
renault
laguna II 1,9 dCi
2003
|
|
mogutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 November 14 ![]() |
Salutare.
Am si eu o problema cu martorul de la baterie mi se aprinde cand masina este la relantiu si cand este sub 1500 de turati peste turati de 1500 se stinge din bord a mai patit cineva asa ceva.??.Bateria cred,ca nar fi de vina are doar 2000km facuti.Care ar fi problema ???? This post has been edited by mogutz: 5 Jun 2015, 23:25 |
--------------------
renault
laguna
1995 1 renault laguna 1 1.8 1995 66kw
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Blocul de regulare din alternator trebuie verificat/schimbat....si se stinge becul!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mogutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 November 14 ![]() |
Miai puta zice cat ar costa piesa respectiva ????
|
--------------------
renault
laguna
1995 1 renault laguna 1 1.8 1995 66kw
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Depinde de modelul alternatorului....nu e piesa generica!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:20 |