Problema/Nedumerire
![]() ![]() ![]() |
Problema/Nedumerire
Master01 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Madafacka, vezi ca se termina saptana si ai promis ca o vedem
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Madafacka |
![]()
|
high? Group: Members Posts: 62 Joined: 20 June 09 ![]() |
multumesc frumos tuturor,si voua va doresc la fel,cat mai multi km fara evenimente!
trb sa vina cartea de la bucuresti,rar-ul l-a trecut,este euro 3(thank god:D),maine sau vineri cel tarziu sper s-o am in fata blocului!ricochet ai s-o vezi:)...va merita asteptarea:P |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
moonwolfesss |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 June 09 ![]() |
salut ...ma poate ajuta cineva din tm .vreau sa-mi iau o laguna 1 din arad sau timisoara dar cum ies mai bine imatriculata gata sau sa o imatriculez dupa ...cati bani mai dau pentru masina sa o pun pe numele meu inafara de taxa de imatriculare actele alea ce trebuie nu prea stiu .eu trebuie sa platesc asta .Si cam la ce bani as lua ceva bun?cati km max sa aibe? va multumesc
|
--------------------
renault
laguna
1996 1
|
|
Madafacka |
![]()
|
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...de&pageNumber=2
ia-o asta:) parerea mea este sa,o iei adusa din franta...nu o lua din Romania.a mea are 182000km si nu mi-am facut nicio grija in privinta kilometrilor..pt ca sunt masini fiabile.sa-ti iei neaparat euro 3 verificat la rar...ca nu corespunde tot timpul euro 3-ul de-afara cu asta la noi.asa ca,oricat ar insista cel care vrea sa ti-o vanda ca e euro 3,fa-i un test.la motorul meu de 1.8 euro 3 e ~945euro taxa.am auzit ca este un contract tipizat de vanzare-cumparare,nu te incurci cu notarii.rar-ul costa cam 100 euro(din cate am auzit)..mai multe nu pot sa-ti spun nici eu pt ca si eu sunt la prima masina...si se ocupa niste prieteni de familie de toate formalitatile astea,nu eu. o laguna buna ar trebui sa gasesti in 2500-2800+inmatricularea. neaparat s-o duci in service sa o urci pe rampa sa se uite dedesubt si de ce nu,si o diagnoza a motorului prin mufa OBD.din pacate,laguna mea are alta mufa si la service nu avea adaptor pt mufa asta...bafta! |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(Madafacka @ 25 Jun 2009, 12:32) daca ia masina asta intra in faliment................ ![]() depinde in primul rand de cati bani dispui, in al doilea rand ce performante vrei de la masina. Daca vrei o masina "oarecum" economa, ia una de 1.6 16V, daca vrei una sprintena, ia 1.8 sau 2.0, dar va trebui sa treci mai des prin Peco. Acum nu sa imi fac reclama ( avand masina la vanzare, cea din semnatura ), iti recomand cu incredere un 1.9 dci ( diesel ), care este si sprintena ( cel putin ca cea de 1.6 16V ) si foarte economa ( consum in oras 8.0, si extern 5.5, asta la o viteza medie de 120 km/h ) si asta o pot confirma si cativa forum-isti detinatori de Laguna diesel 1.9 dci care este si ea Euro3. Acum depinde de tine, daca vrei benzinar, mai bine o iei de afara, daca vrei diesel, mai bine o iei de aici si gata inscrisa.........dar cum spuneam, depinde de cati bani dispui. Sfatul meu este sa te orientezi catre o masina cu Euro3 cel putin........ This post has been edited by cridaia: 25 Jun 2009, 13:00 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Madafacka |
![]()
|
nu consuma mai putin 1.8 16v decat cel de 1.6 16v?eu asa stiam:-s
|
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Papa un pic mai mult. Eu pe a mea am ~7% pe Buc-CT-Mangalia si retur..
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Nu as da Laguna 1.9 dci pe nici o benzinara. Consumu e extraordinar de bun, sunt foarte multumit. la fel de multumit sunt si de felul cum trage masina, se incinge bine la drum.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
moonwolfesss, daca vrei, pot sa vin cu tine sa te ajut sa o alegi, dar nu garantez ca voi depista defecte ascunse, doar cele care se vad si pe care vanzatorii incearca sa le ascunda. sint tare chitibusar de felul meu si depistez destul de multe. daca vanzatorul te lasa sa mergi si la un service, poti sa urci masina pe rampa si sa faca o constatare (contra cost). daca vanzatorul e sigur pe masina, te lasa. stiu si eu pe cineva in piata care vinde si accepta orice test. cu inmatricularea e floare la ureche. faci rar-ul, acum nu se mai sta la coada, se face de pe o zi pe alta, costa cam 3 mil si ceva, apoi platesti taxa de prima inmatriculare (atentie, cu cat e mai noua masina si cu cat are motor mai mare, vei plati mai mult) sau daca nu vrei sa platesti, te judeci ca dodone cu statul, dupa care te duci la o firma de inmatriculari (eu am fost la o firma din mall din timisoara) si se ocupa ei de tot. simplu. taxa de prima inmatriculare o gasesti pe autovit, e acolo un calculator, iar comisionul firmei de inmatriculari e in jur de 1,5 milioane, la care mai trebuie sa adaugi taxele la cec, la posta, mai stiu eu ce maruntisuri si apoi asigurarea rca (care e in jur de vreo 220 lei la motor de 1.6, depinde ce vrei tu sa-ti iei).
Si inca ceva. Oferta de masini inmatriculate e mai mica decat cea de neinmatriculate, deci ai mai putin de unde alege. This post has been edited by ricochet2: 25 Jun 2009, 14:35 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Madafacka |
![]()
|
a venit cartea masinii de la bucuresti,maine o s-o am in fata blocului...asadar,pe sambata,richochet,o poti vedea:)
|
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 25 Jun 2009, 14:33) pe jumatate ai dreptate....asta in cazul in care diferentele de ani reprezinta doar o anumita norma de poluare ( exemplu: Euro3 ), daca trece la una superioara, automat taxa scade. QUOTE(ricochet2 @ 25 Jun 2009, 14:33) si apoi asigurarea rca (care e in jur de vreo 220 lei la motor de 1.6, depinde ce vrei tu sa-ti iei). din ce am auzit, a cam ajuns acum la aprox. 350 ron, si asta numai pe jumatate de an ![]() eu as merge pe varianta unei masini inmatriculate deja, neavand de umblat si asteptat atat...... "transcrierea" se face mult mai rapid. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
In martie am platit 250 ron, asigurarea RCA
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Am platit 221 lei luna asta la Unita pe jumatate de an. Drumuri nu sint, decat cel mult la finante. In rest, daca vrei sa platesti o firma, se ocupa ei de restul.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Madafacka |
![]()
|
acum ca e gata rar-ul,e talonul in romana si tot...cum trebuie sa fac cu nr-ele provizorii?adica daca maine mi-o aduce in fata blocului,in cat timp poate fi condusa?ce mai trebuie facut?e clar ca,numere provizorii...alea de unde se iau si cat timp dureaza?am inteles ca le pot lua si pe loc(oricum ma ajuta un subcms sef la rutiera)
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 25 Jun 2009, 15:04) Am platit 221 lei luna asta la Unita pe jumatate de an. Drumuri nu sint, decat cel mult la finante. In rest, daca vrei sa platesti o firma, se ocupa ei de restul. stiu pe cineva care a platit de maxim 2 sapt. si a platit 350 ron la un motor de 1.6/ jumatate an, un agent de asigurari mi-a zis ca s-a scumpit, cat ? nu stiu....de ce ? nu stiu........ |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Au marit "taxa" de RCA.. si o sa o mai mareasca.. aici calculator.
http://www.rca-ieftin.ro/compara.php |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pana la urma si-a mai luat moonwolfessss masina sau iar am navalit si am speriat omul?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Madafacka |
![]()
|
am cumparat astazi masinuta...din pacate,azi am avut parte si de un eveniment extrem de neplacut sa spunem,in familie, si nu ma pot bucura absolut deloc...
poze am sa incerc sa pun maine.masina prin oras nu pot s-o scot deocamdata,dat fiind faptul ca are RAR-ul facut,numerele de "frantzi" nu mai sunt valabile:).probabil ca prin 6-7 iulie imi pun provizorii:) |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai de ce tocmai atunci?
si de ce provizorii? fa-i-le direct in doua zile atat dureaza... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
baniiiii,Johnny,baniiiiiii.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Madafacka |
![]()
|
nu banii sunt problema...in 7 iulie am examenul(sala) si in 10 orasul...are rost sa-mi pun provizorii pana atunci?si prietena mea e plecata din tara pt o saptamana si chiar nu are cine s-o conduca...
|
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai ce bani frate, ca de acum chiar nu mai trebuie mai mult de 200 ron
sau nu s-a platit taxa de prima inmatriculare? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Madafacka @ 30 Jun 2009, 10:31) nu banii sunt problema...in 7 iulie am examenul(sala) si in 10 orasul...are rost sa-mi pun provizorii pana atunci?si prietena mea e plecata din tara pt o saptamana si chiar nu are cine s-o conduca... Cred ca gasesti vreo 3-4 doritori s-o conduca ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Madafacka |
![]()
|
taxa o voi plati in august,cand imi expire o hartie de la RAR care e valabila 60 de zile de la data eliberarii...nu inteleg nimic din birocratia asta...in fine.hai ca merg acum jos sa-i fac poze
30 Jun 2009, 14:56: http://img81.imageshack.us/gal.php?g=1000702j.jpg enjoy:) This post has been edited by Madafacka: 30 Jun 2009, 14:56 |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
Johnny78 |
![]()
|
esti tare la sucit cutitul in rana...
sa iti traiasca... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Suuuuuper masina!
Sa o stapanesti sanatos madafackre si fara evenimente! Nu cred ca poti cere mai mult la o masina .....poate pe altcineva in dreapta (fara sotie.....off) Da' tot a mea e mai frumoasa ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Prietena sau masina ?
This post has been edited by ricochet2: 2 Jul 2009, 12:49 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Madafacka |
![]()
|
salut:)
puteti sa-mi recomandati va rog o solutie ceva sau un kit de ingrijire a tapiteriei de piele?(am inteles ca as putea indeparta grasimea cu acetona :-s) |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
- TM 91 DNB
1999/Initiale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 20:28 |