Rally Show Sinaia: Old Lady – Renault 12 Gordini, Rally Show Sinaia: Old Lady – Renault 12 Gordini
![]() ![]() ![]() |
Rally Show Sinaia: Old Lady – Renault 12 Gordini, Rally Show Sinaia: Old Lady – Renault 12 Gordini
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Frumoasa masina......imi place ca a renuntat la bara fata/spate.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu a renuntat, asa a venit masina din fabrica, e R12 Gordini.
Masina (absolut superba si foarte bine intretinuta) e a unui vecin mai in varsta (nu-l cunosc personal), dar tin minte ca am ramas ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Da, pacat ca motorul consuma ulei, atat de bine e intretinuta.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
bAAAAAAAAAAA invidiosilor vedeti-va de treaba ca daca era dupa voi ajungea si masina aia la remat.... ca toate masinile de valoare din tara asta.
|
--------------------
sacia
130
- 1-b-2867
1967
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
pai am auzit ca o duce anu asta...si isi ia logan
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 22:30 |