[VAND] Dacia Solenza oct. 2003, 2700 EU (urgent!), 74 mii km, aer cond., inch centr, alarma, urgent!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Dacia Solenza oct. 2003, 2700 EU (urgent!), 74 mii km, aer cond., inch centr, alarma, urgent!
Dacian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) fagaras142_2.JPG ( Size: 157.73k ) Number of downloads: 280 fagaras098_2.JPG ( Size: 63.46k ) Number of downloads: 315 |
||
-------------------- Usor sa copiezi pe altii, greu sa copieze altii pe tine
|
|||
Myth |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 June 09 ![]() |
Niste poze mai recente cu micile imperfectiuni ale masinii aveti? Si un ultim pret pe privat daca se poate.
|
--------------------
Dacia
Logan
- BR-81-MAD
2007 / Prestige 1.6 16v
|
|
Dacian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am aparat foto, o sa incerc sa fac cu telefonul.
Cat despre ultimul pret, asa PNV, pretul afisat e ultimul. Daca sunteti interesat, veniti o vedeti si oferiti un pret care considerati ca merita. Iar eu va spun daca accept sau nu. Mi se pare cel mai corect asa. |
|
|
Dacian |
![]()
|
Masina s-a dat - topicul poate fi inchis. Pentru cei care vor sa stie, pretul final a fost 2500 EU. Masina nu avea ITP facut, iar zgarieturile le-am rezolvat pe Casco.
Nu pot folosi PM pentru ca "nu am suficiente posturi pe forum". |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:31 |