forum.reno boutique - oferta completa pe pag.1, super oferta! ultimele lanyard-uri Renault F1 Team
![]() ![]() |
forum.reno boutique - oferta completa pe pag.1, super oferta! ultimele lanyard-uri Renault F1 Team
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Ma inscriu si eu la un set cu reno.
Bucuresti sau Pitesti. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
adi_tec |
![]() ![]()
|
![]() /// Group: Members Posts: 123 Joined: 10 November 08 ![]() |
Ia uite bai nene si eu am trecut prin Bacau in wekend si nu stiam de topicul asta...
Vreu si eu un suport... Stai ca-ti trimit PM ![]() ms Nu stiu ce are dar nu pot sa-ti trimit un PM ![]() ID de yahoo ai? al meu este tot " adi_tec " This post has been edited by adi_tec: 24 Jun 2009, 14:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1 /
11.2003 / 1.5 dCi
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
QUOTE(hellcat @ 24 Jun 2009, 13:48) Suporti cu daciaclub nu am, nu am facut inca, daca se vor face voi anunta imediat! @mihai_dorin, rcosmin: ideal ar fi sa va organizati pe topicul de intalniri locale. @Mar/us: Cei care sunt in cazul tau...contactati-ma pe pm, sa vedem daca se poate face ceva. Trimis! Merci! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
si eu ti-am scris un pm si sper ca esti dragut sa-mi raspunzi si mie...
azi, dupa ora 20, voi primi setul ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
k.soze |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 18 July 07 ![]() |
Anunt pentru persoanele doritoare din Bucuresti: saptamana viitoare (vineri, 3 iulie) am drum prin Bacau si sper sa ma intalnesc cu "pisicaiadului"
![]() PS: multam de PM hellcat, nu pot sa iti raspund pentru ca nu am puncte suficiente ![]() PS2 (nu consola ![]() ![]() This post has been edited by k.soze: 25 Jun 2009, 12:37 |
--------------------
renault
megane sedan
2007 confort expression 1.5 dci
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Da, pune-ma pe lista, cu un set.
Multumesc. As vrea si autocolant. Cum pot intra in posesia lui? This post has been edited by balanel: 25 Jun 2009, 12:34 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
k.soze |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane sedan
|
|
gabigabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 December 08 ![]() |
@K.soze
pune-ma si pe mine pe lista bucurestenilor. Da-mi un PM cu contactul tau sa-ti dau banii in avans. Nu-mi este clar pretul autocolantului. Batfa! |
--------------------
renault
megane I break
2002 If God has a masterplan, that only He understands.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Is suporti de numere, nu-i autocolant.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Poate, gabigabi vrea si suporti si autocolant.
Hellcat niste stegulete cand scoti? am vazut ca erau dorite si la intalnirile nationale. |
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
k.soze |
![]()
|
QUOTE(gabigabi @ 25 Jun 2009, 22:29) @K.soze pune-ma si pe mine pe lista bucurestenilor. Da-mi un PM cu contactul tau sa-ti dau banii in avans. Nu-mi este clar pretul autocolantului. Batfa! nu pot da PM pentru ca nu am indeajuns de multe posturi. daca nici tu nu poti, da-mi o adresa de mail ... altfel nu stiu cum sa facem pretul cred ca e cel din primul post al lui hellcat : 18 ron. daca ma insel, initiatorul topic-ului ma poate corecta! bafta! |
--------------------
renault
megane sedan
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Au plecat suporti catre comunitatile Cluj si Ploiesti!
![]() ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Bucuresti cu cine vorbim?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Hellcat, trece-ma pe mine cu 10 perechi de suporti de numere. Ma ofer eu sa fiu capul de pod pentru Bucuresti. O sa ii distribui celor care vor la intalnirea de la Polivalenta.
This post has been edited by dancva: 26 Jun 2009, 10:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
As vrea si eu un set.
Trimiti prin posta? |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Vreau si eu un set neaparat. Lasa-mi un nr. de tel. pe pm.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
k.soze |
![]()
|
fratilor, eu zic sa ne hotaram care ce face pentru bucuresti ... sa nu ne calcam pe picioare. eu inchid maine lista si vorbesc cu hellcat ...
|
--------------------
renault
megane sedan
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vorbit cu Hellcat si vineri la intalnire am sa apar cu 10 perechi de suporti de numere. Cine vrea suporti imi trimite PM si numai daca nu au suficiente posturi se inscriu pe topicul asta.
Lista se face la mine doar pentru cei care pot veni in Bucuresti cu ocazia intalnirii de vineri. Va dau vineri de stire daca am intrat in posesia suportilor. @k.soze, daca ai deja o lista te rog sa-mi transmiti. |
--------------------
Renault
|
|
DanCVA |
![]()
|
Lista pentru Bucuresti este plina cu 12 seturi deja cerute. Maine primesc suportii de la Hellcat.
Daca mai sunt doritori sa se anunte repede. |
--------------------
Renault
|
|
k.soze |
![]()
|
intrucat:
1. se pare ca nu prea ne intelegem in cele mai bune conditii ![]() 2. hellcat, din cat am inteles eu, vine maine in bucuresti cu 12 seturi de suporti (deci nu as putea sa ii iau eu din bacau) 3. balanel si lucian BLK sunt deja pe lista lui dancva, rezulta ca ma lipesc si eu la aceasta lista si maine nu ma mai opresc in bacau. multumim hellcat si dancva si nu vedem in trafic cu noii suporti! |
--------------------
renault
megane sedan
|
|
hellcat |
![]()
|
Trebuia sa fiu astazi in capitala dar nu depinde numai de mine activitatea ce-o desfasor.
Deci, ajung maine. ![]() @k.sose: O sa-i las lui Dan 13-14-15 seturi, in care vor fi si pentru tine. Rugamintea mea este sa va intalniti cu Dan in perioada si cand acesta e disponibil. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumim hellcat si dancva, deabia astept sa pun suportii pe masina
![]() This post has been edited by Gill_ro: 2 Jul 2009, 19:15 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Idem si aici
![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Si eu vreau un set pls pls
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
DanCVA |
![]()
|
Aragon, am dat deja 6, iar restul de 7 seturi sunt deja rezervate. Daca renunta cineva te voi contacta.
|
--------------------
Renault
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Super fain atunci
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
hellcat |
![]()
|
Multumiri lui dancva si brabus, au ajuns suporti la Bucuresti si Baia Mare.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
bahrim II |
![]() ![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
pe la pitesti naajunge nimeni cu un set ????
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:36 |