Caut un plastic amarat!
![]() ![]() ![]() |
Caut un plastic amarat!
greenux |
![]() ![]()
|
||
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
- B-xy-xxx
2007
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ori rogi pe cineva de pe forum sa caute in Dialogys, ori te duci tu la service si dupa ce te faci pres la aia poate o sa-ti dea si un reper!
Cel mai simplu: scrii aici codurile de pe placuta ovala si cineva iti va da codul reperului pe care il cauti! Te duci la service si ceri reperul direct! Posteaza la sectiunea Diverse-Dialogys! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Las-o asa.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cu triunghiul ala ciobit.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda e formata din 3 parti: capacul (partea vopsita la culoarea masinii), sticla si restul, care normal ca costa si cel mai mult. Dar CASCO nu ai? Ori faci cum a zis ssilviu.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
te duci la un service, vorbesti cu baietii de la tinichigerie si te pot rezolva ei cu un plastic de la o oglinda rupta
asa poti sa rezolvi problema sau ei oglinda cu totul ca triunghiul ala nu vine separat |
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
|
|
slim6630 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Si eu caut 2 bucati de platic(cred ca sunt din plastic ,ca nu le-am vazut niciodata)este vorba de agatatorile alea de la perdelele din spate de la sedan , stiti unde le-as putea gasiiiii ?!?!?
|
--------------------
Renault
Megane II
- B 24 FHM
2003/1.9 dci
|
|
Termo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 June 09 ![]() |
Caut si eu capacu ala de rotund de pe maner, de la usa la sofer
Acela care este in locul unde ar trebui sa fie comutatoruu de la oglinzile electrice ![]() |
--------------------
Renault
Megan 2
2003
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Cauta la dezmembrari,sau pe la reprezentante,pe la vreo masina dauna totala!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
si daca nu gasesti capacul de mascare a gaurii, poti pune chiar un comutator in loc
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Asa am patit si eu la primul megane.Am cautat ....si tot cautat si nimik.M-am consolat si am lasat-o asa.Si mi se pare ca e cu tot cu oglinda coltarul.
Daca este ca si in poza mea....? Totusi mai cauta pe la dezmembrari, stiu arata urat. Bafta Attached thumbnail(s) oglinda.jpg ( Size: 53.15k ) Number of downloads: 328 |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 02:07 |