schimb placute frana si discuri, placute si discuri de frana
![]() ![]() ![]() |
schimb placute frana si discuri, placute si discuri de frana
domnuprofesor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 13 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1, 1.9 dCI
2002, Expression
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Probabil ca poti sa faci linistit acei 150km.
Atat discurile cat si placutele se uzeaza in functie de stilul tau de a conduce, nu poate estima nimeni cat te vor tine pe tine. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi se pare scump 700 ron..
Discurile sunt in jur de 250 ROn iar placutele 150.... 300 ron manopera mi se pare exagerat... pt. maxim 1 ora de munca... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mi-am schimbat placutele la Pejo, cu ocazia ultimei revizii (tip C - 2 ani). Au fost cam 350 RON placutele si 80 RON manopera...deci se poate si mai scump !
![]() Discurile ar trebui sa le schimb si eu, s-au format ceva santuri... Periculos...nu cred ca este, pe moment, nu are ce sa se intample rau, in afara de o franare mai lenta. De fapt, asta e si criteriul principal - cand simti ca nu mai franeaza cum trebuie, schimbi placutele, eventual lichidul de frana, daca ai km multi. Daca dupa asta nu se remediaza, atunci schimbi si discurile. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 03:16 |