Laguna din 1994, are punte spate?
![]() ![]() ![]() |
Laguna din 1994, are punte spate?
raducostel2006 |
![]()
|
||
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ori nu te-ai exprimat bine ... ori .... masina ta are punte spate ... este punte cu bare de torsiune ... asta jucand rolul arcurilor .... si la Megane 1 este la fel ... uite niste desene pentru exemplificare ...
Tren spate - Tren_spate.JPG ( Size: 46.5k ) Number of downloads: 318 Bare de torsiune - Bara_Torsiuner.JPG ( Size: 49.55k ) Number of downloads: 352 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
raducostel2006 |
![]()
|
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
nu are de niciun fel, ceea ce mi/ati aratat in cele doua poze
Nici prima foto, nici ceea de/a doua. Telescopul din spate este prins doar sus, in dornul lui, iar jos la fel, doar in dorn, pe roata........... Asta e marea mea nedumerire. A avut cumva, si se poate scoate, sau nu a avut....... Am cumparat/o in iunie anul asta. 28 Sep 2011, 08:33: nu are de niciun fel, ceea ce mi/ati aratat in cele doua poze Nici prima foto, nici ceea de/a doua. Telescopul din spate este prins doar sus, in dornul lui, iar jos la fel, doar in dorn, pe roata........... Asta e marea mea nedumerire. A avut cumva, si se poate scoate, sau nu a avut....... Am cumparat/o in iunie anul asta. Zilele viitoare o sa fac si o poza, sa fiu mai exact, ca din exprimare nu stiu daca se intelege foarte bine....Tren spate ar fi fost cel mai indicat, dar nici acele bare de torsiune nu sunt de dat la o parte..... This post has been edited by raducostel2006: 28 Sep 2011, 08:33 |
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La puntea spate ai ori arcuri spiralate ori bari de torsiune.
Daca nu ai punte cu arcuri acum inseamna ca ai punte cu bari de torsiune ...... Daca nu le vezi tu nu inseamna ca nu ai. @+ This post has been edited by espacern: 28 Sep 2011, 08:53 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bobilson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 10 August 10 ![]() |
Laguna I din 94 are "bara de torsiune" cu siguranta! Si eu am Laguna, tot din 94, iar Renault a folosit bara de torsiune la ambele modele din clasa medie. Atat la Laguna, cat si la Megane.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- BC30ALF
1994/2.0RT
|
|
Cryk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 July 11 From: Constanta ![]() |
Daca nu ai avea punte pe spate rotile ti-ar sta in aer ... de punte vin prinse niste fuzete ... si pe urma rotile ... deci de avut ai sigur punte si este cu bari de torsiune cum au spus si colegii mai sus .
|
--------------------
mazda/renault
323f/laguna1
- Texas:D
1996/1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:44 |